rice Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 Myślę że możemy być dumni, wreszcie Polska wstaje z kolan ;) http://prostozmostu.pl/quotcipkaquot-renaty-gasiorowskiej-najlepsza-animacja-na-festiwalu-we-francji-wideo,4206.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandaryn87 Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 Bardzo fajny :) Ale widać że to temat tabu nie do przeskoczenia patrząc po komentarzach oglądających ludzi... Na vimeo aż zablokowali możliwość dodawania komentarzy hmm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 prognozuje, ze Fakt polasi sie na usuniecie cudzyslowia' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 Hmm, sam tytul filmu skutecznie mnie powstrzymal od ogladania. A tutaj komenty z FB, ktore sa pod filmem na stronie zalinkowanej przez OP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 13 Luty 2017 Autor Share Napisano 13 Luty 2017 kurcze chyba trochę spaliłem bo to jest trailer a oryginał trwa 8'20 tylko teraz się tak zastanawiam czy aby na pewno chce obejrzeć całość. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceks Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 (edytowane) Na razie to poza wtajemniczonymi i festiwalowiczami nikt filmu nie widział. Tylko trajler. A trajler jak to trajler... Edytowane 5 Styczeń 2018 przez jaceks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 Ale w tytule posta tytuł filmu się nie znalazł, rzecz na tym forum nie spotykana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 Ciekawe co na to Minister Gliński;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 Ale w tytule posta tytuł filmu się nie znalazł, rzecz na tym forum nie spotykana :) Hehe, ciekawie by tytul watku wygladal. Ogladalnosc +100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reynevan Napisano 13 Luty 2017 Share Napisano 13 Luty 2017 Dziadek ma konkurentkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 W Łodzi coś tam było słychać o tym jej filmie :P Swego czasu próbowałem znaleźć w sieci pełną wersję, ale nie jest to łatwe ze względu na tytuł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 Mam wrazenie ze im wieksze niechcenie tym bardziej doceniany film... Czekamy na sequel "Fiutek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 ... jakie to miłe, że oprócz cipki został Wam w głowie jeszcze Kukułek....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandaryn87 Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Już coraz ciężej znaleźć ten trailer. Chciałem wczoraj pokazać koleżance i w artykułach są linki do filmiku ale nie aktywne. Czyżby animacja była zbyt wulgarna :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celestyrkor Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 Gdzie można obejrzeć całość?Wtedy łatwiej byłoby skomentować, po zajawce mam mieszane uczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 Hmm, czyli to będzie Terrance and Phillip w wersji żeńskiej na poważnie. Super! Nie mogę się doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 1 Grudzień 2017 Share Napisano 1 Grudzień 2017 Nie jestem fanem takiej kreski, naoglądałem się podobnych technicznie animacji swojego czasu, nie wiem, na ile to kwestia stylu, na ile lenistwo autorki. Temat mnie jakoś niespecjalnie wzburza i odrzuca, nie bardzo rozumiem ton komentarzy, obrońcy moralności i kultury kierują panią Renatę do burdelu. Mentalny ciemnogród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 2 Grudzień 2017 Share Napisano 2 Grudzień 2017 Film jakiś czas temu leciał na Ale Kino i tam widziałem, świetny. Znakomity początek, nieco niewyraźne i dla mnie odpuszczone zakończenie, ale trzeba pamiętać że to film studencki, a wtedy brawa że to jest takie dobre. A kreska, jak kto lubi, mnie ucieszyła, znowu jak na film studencki zaskakująco świadomy i odważny, ale konsekwentnie zrealizowany pomysł. Polecam wszystkim, jest krótki, pozytywny i nie męczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 3 Grudzień 2017 Share Napisano 3 Grudzień 2017 Jak ktos znajdzie linka do calosci to poprosze. Moje Google-Fu mnie zawiodlo. Ale za to znalazlem info, ze ten filmek moze bedzie walczyl o oskara w 2018: http://www.cartoonbrew.com/awards/2018-oscars-63-animated-shorts-competing-year-exclusive-154329.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi