Napisano 13 Luty 20178 l Myślę że możemy być dumni, wreszcie Polska wstaje z kolan ;) http://prostozmostu.pl/quotcipkaquot-renaty-gasiorowskiej-najlepsza-animacja-na-festiwalu-we-francji-wideo,4206.html
Napisano 13 Luty 20178 l Bardzo fajny :) Ale widać że to temat tabu nie do przeskoczenia patrząc po komentarzach oglądających ludzi... Na vimeo aż zablokowali możliwość dodawania komentarzy hmm :D
Napisano 13 Luty 20178 l Hmm, sam tytul filmu skutecznie mnie powstrzymal od ogladania. A tutaj komenty z FB, ktore sa pod filmem na stronie zalinkowanej przez OP:
Napisano 13 Luty 20178 l Autor kurcze chyba trochę spaliłem bo to jest trailer a oryginał trwa 8'20 tylko teraz się tak zastanawiam czy aby na pewno chce obejrzeć całość. ;]
Napisano 13 Luty 20178 l Na razie to poza wtajemniczonymi i festiwalowiczami nikt filmu nie widział. Tylko trajler. A trajler jak to trajler... Edytowane 5 Styczeń 20187 l przez jaceks
Napisano 13 Luty 20178 l Ale w tytule posta tytuł filmu się nie znalazł, rzecz na tym forum nie spotykana :)
Napisano 13 Luty 20178 l Ale w tytule posta tytuł filmu się nie znalazł, rzecz na tym forum nie spotykana :) Hehe, ciekawie by tytul watku wygladal. Ogladalnosc +100.
Napisano 14 Luty 20178 l W Łodzi coś tam było słychać o tym jej filmie :P Swego czasu próbowałem znaleźć w sieci pełną wersję, ale nie jest to łatwe ze względu na tytuł ;)
Napisano 14 Luty 20178 l Mam wrazenie ze im wieksze niechcenie tym bardziej doceniany film... Czekamy na sequel "Fiutek"
Napisano 14 Luty 20178 l ... jakie to miłe, że oprócz cipki został Wam w głowie jeszcze Kukułek....:)))
Napisano 15 Luty 20178 l Już coraz ciężej znaleźć ten trailer. Chciałem wczoraj pokazać koleżance i w artykułach są linki do filmiku ale nie aktywne. Czyżby animacja była zbyt wulgarna :E
Napisano 1 Grudzień 20177 l Gdzie można obejrzeć całość?Wtedy łatwiej byłoby skomentować, po zajawce mam mieszane uczucia.
Napisano 1 Grudzień 20177 l Hmm, czyli to będzie Terrance and Phillip w wersji żeńskiej na poważnie. Super! Nie mogę się doczekać!
Napisano 1 Grudzień 20177 l Nie jestem fanem takiej kreski, naoglądałem się podobnych technicznie animacji swojego czasu, nie wiem, na ile to kwestia stylu, na ile lenistwo autorki. Temat mnie jakoś niespecjalnie wzburza i odrzuca, nie bardzo rozumiem ton komentarzy, obrońcy moralności i kultury kierują panią Renatę do burdelu. Mentalny ciemnogród.
Napisano 2 Grudzień 20177 l Film jakiś czas temu leciał na Ale Kino i tam widziałem, świetny. Znakomity początek, nieco niewyraźne i dla mnie odpuszczone zakończenie, ale trzeba pamiętać że to film studencki, a wtedy brawa że to jest takie dobre. A kreska, jak kto lubi, mnie ucieszyła, znowu jak na film studencki zaskakująco świadomy i odważny, ale konsekwentnie zrealizowany pomysł. Polecam wszystkim, jest krótki, pozytywny i nie męczy :)
Napisano 3 Grudzień 20177 l Jak ktos znajdzie linka do calosci to poprosze. Moje Google-Fu mnie zawiodlo. Ale za to znalazlem info, ze ten filmek moze bedzie walczyl o oskara w 2018: http://www.cartoonbrew.com/awards/2018-oscars-63-animated-shorts-competing-year-exclusive-154329.html