Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

dopóki nie pokażesz.... to sobie pomilcz i pooglądaj pokazywane przez innych... w pokorze i z szacunkiem...:)))))))

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 12,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gdyby tu się znalazł jakiś prawdziwy Artysta to w milczeniu i z nabożnym szacunkiem chętnie bym coś zobaczył a tak to wśród samych swoich lepszych czy gorszych wyrobników nie ma co zginać karku, wszyscy jesteśmy tutaj równi jak Kaczyński w przedszkolu :)

SNAG_0004.png

Napisano
tez mi sie wydaje to troche smieszne nawet bardzo, prasa rozpisuje sie o "polskim akcencie", ale na przykład o Marku Okonu aka omen2501 ktory siedzi sobie w lublinie i tworzy concepty dla Wachowskich, serii Avengers, Last of Us itp. itd. nikt nie pisze, nie robi wywiadow, heh

zobacz wykrakales :)

http://www.fpiec.pl/post/2017/03/02/ppolskigrafikwspolpracujezhollywood

Napisano

Jeszcze nordena nie bylo w tym watku. Ja chcialbym napisac tylko ze mam to wszystkkkkooo w dupie. Oskary tez.

Edytowane przez norden

Napisano

No daj spokój @Norden.... “EMPSILLNES”-em celowałeś w Oscara, przecież to naturalne, gdy się walczy to chce się wygrać. Szczerze mówiąc wolał bym żeby to “EMPSILLNES” dostało statuetkę niż "Księga dżungli". Wtedy wiadomo kto i za co dostaje, a nie nagle ukazuje się na świecie kilkaset portfolio z tymi samymi kadrami. Portier i sprzątaczka z tej fabryki też ma to w swoim portfolio.....:)

Pozdrawiam naprawdę serdecznie....!!!!.. i życzę powrotu na ring...:)

Napisano
No daj spokój @Norden.... “EMPSILLNES”-em celowałeś w Oscara, przecież to naturalne, gdy się walczy to chce się wygrać. Szczerze mówiąc wolał bym żeby to “EMPSILLNES” dostało statuetkę niż "Księga dżungli". Wtedy wiadomo kto i za co dostaje, a nie nagle ukazuje się na świecie kilkaset portfolio z tymi samymi kadrami. Portier i sprzątaczka z tej fabryki też ma to w swoim portfolio.....:)

Pozdrawiam naprawdę serdecznie....!!!!.. i życzę powrotu na ring...:)

Dawno juz nie napisales komentarza z ktorym sie w pelni zgadzam. Osobiscie mysle ze w momencie w ktorym "600" osob dostaje wspolna nagrode tak jak dzieje sie to w przypadku vfx to taka nagroda niestety ale traci sens. Taka figurke to mozna co najwyzej w tym przypadku dac kotu do zabawy. Wszyscy przeciez mam nadzieje wiedza ze nikomu tam nie chodzi o to by zrobic swietny film tylko by zarobic mamone. Niestety firmy vfx z bliska nie sa juz tak atrakcyjne jak to ma miejsce gdy sie w nich nie jest ;) Zwykla, czesto ciezka praca ktora stresuje z dala od rodziny i znajomych.

Napisano

Bezczelnie dodam:

Agnieszka Neter

koordynator grafików przy Księdze Dżungli i Dr Strange.

Robiłem z dziewuchą we Wrocławiu - miło patrzeć gdzie zaprowadziły ją zacięcie i doświadczenie :)

Gratulacje Aga :)