zipper Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Witam wszystkich "rhinowiczow", "maxowiczow" i innych ;) po sporej przerwie ... spowodowanej odcieciem lacza ... a pozniej awaria HDD :( wszystkio co to tej pory skubalem ... padlo ... i nie dalo sie tego uratowac. Loozak'u : obiecalem ci golfa IV ale juz ktos ostatnio golfa wydziergal wiec padlo na audice. model w sredniej chyba fazie ... ale mysle ze mozna go juz pokazac a zwazywszy na to ze czasu malo ... to zapewne wasze uwagi zmotywuja mnie do zabawy z nim ... jak narazie jakies 7-9 godzin zabawy i jest tyle ile widac pozdrawiam i zycze milego komentowania ->uploaduje najnowszy render tutaj zeby sie zmienilo na liscie watkow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pijak Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 calkiem fajnie, ale dam sobie reke uciac ze tu i uwdzie bedzie widac laczenia powierzchni :) a szczegolnie z tylu obok swiatla, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Audi S3 też już ktoś kiedyś wydziargał :D Wolałbym żebyś się zabrał za tego Golfa IV (a może V ?) No ale już dużo zrobiłeś więc pewnie się nie zgodzisz. To co masz jest bardzo dobre już, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 30 Październik 2004 Autor Share Napisano 30 Październik 2004 pajak ... jak mozesz to zaznacz gdzie ... bo naprawde nie wiem gdzie cos tam moze sie gniesc :) aha ... i zaufaj mi ... nigdy nie dawaj reki ... juz lepiej wlosy albo paznokcie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 No wrescie pokazales :) ... Bardzo ladnie jak narazie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maritim Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Calkiem fajna pracka. Brawo. Coraz bardziej sklaniam sie do rhino, choc przeraza mnie wizja eksportowanej siatki do maxa. Moze jestem w bledzie, ale przydaloby sie jakies narzedzie (moze plugin do rhino) do sensownej optymalizacji exportowanej siatki. To jest prawdziwy hardcor - co potem wychodzi. Mimo wszystko autko fajnie zrobione. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 Zapowiada sie calkiem fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pijak Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 hmm, daj zblizonko na prawa czesc swiatla z zebra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 przydały by się troche większe te screeny bo nic prawie nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Październik 2004 Share Napisano 30 Październik 2004 tak jak mówi Javor, rzuć no większe te obrazki bo nie ma jak oceniać ;) pozdrawiam P.S. jak ty nie robisz Golfa IV to ja kiedyś zrobię :P (mówię tak od dwóch lat...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 nie mialem juz dzisiaj usiasc wiec nic nowego nie ma ale zalaczam wieksze renderki i zebre rego co chcieliscie (chyba) :) pozdrawiam i dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 fo fajny początek tylko ze no wlasnie :) ta zebra tylnego nadkola nie wygląda na tyle dobrze na ile powinna a dokladniej nadkole powinno byc bardziej plynne przejscie jest troce za mocno wysuniete to sie tyczy tez przedniego a przynajmniej tak mi sie wydaje :). zbyt malo dokladnosci albo az malo zdjec masz porownaj sobie odbicia w prawdziwej audicy do tej to mysle ze zobaczysz oco mi chodzi ale ogolnie ksztalt zachowany...chyba ze tak jest bo niezbyt lubie ta firme audi-VW ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 dokladnie bzyku ... nadkola moze nie ... ale przejscie nadkola na zderzak i jego ksztalt wlasnie na zderzaku sa zdecydowanie zmienione ... celowo oczywiscie ... jest przez to troszke szerszy i wyglada na bardziej sportowy :) tak mi sie przynajmniej wydaje ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 wydaje ci się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 1 Listopad 2004 Autor Share Napisano 1 Listopad 2004 hehe ... jakby nie bylo postaram sie zeby mial lekko sportowy charakterek :) pozdro loozack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 witam ponownie update jest malutki bo malutko mam czasu ... w sumie to dopiero dzisiaj udalo mi sie usiasc na chwile ... co nieco poprawione ... co nieco nowego ... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 hmm, daj może zwykły szary materiał a nie raytrace i zrób kilka zbliżeń na różne elementy, bo jak tak się na całość patrzy to się wszystko zlewa... i wygląda jakby nie miał bugów ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 5 Listopad 2004 Autor Share Napisano 5 Listopad 2004 pewnie nie powinienem ... ale przyjmuje twoj ostatni post jako duzy komplement ;) tak jak prosiles ... standard gray ... tak btw to byl dobry pomysl ... bo widze ze obramowka grila cos nie teges ;) pozdrawiam ... i mam nadzieje ze watek wreszcie ruszy z miejsca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 5 Listopad 2004 Autor Share Napisano 5 Listopad 2004 a 2 ostatnie sie nie zmiescily ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 czemu dajesz takie gigantyczne rendery?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Pewno nie chce przeciążać naszego modemu/sdi/neostrady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 nie sadzilem poprostu ze zblizenie shade'owanej klamki musi byc w rozdzielczosci 1024x768 lol a to co mialo byc widac to i tak widac ... (np grill) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 troche mniej "gigantyczny" renderek miejsca ktore mi najmniej pasuje ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 no kawał wozu już masz, bardzo przyjemnie wychodzi. Tylko mam zastrzeżenia co do ostrości krawędzi wytłoczenia na masce dokładnie w miejscu pomiędzy reflektorem a grillem. Jest za słąbe. no i chromowana obwódka grilla coś mi nie pasi też, poza tym reszta bardzo okazale się prezentuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 chyba dobrze jest, chociaż jestem zbyt leniwy, żeby odpalać google i patrzeć jak wygląda oryginał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 ładny ale jak bardziej sportowy ma być to zajrzyj tu http://www.squir.com/index.php?str=main&kategoria=2&a=60&b=80&towar=136 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 no wlasnie, na ostatnim renderze wogole nie wyglada jak s3, moze dokladniej porownaj z printami.. ale jest niezle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 nie wyglada jak S3 bo taka dziwna kamera ... chcialem tylko pokazac grill ... a kamera zostala z duzym lensem :) zaraz wrzuce cos swierzego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 mam nadzieje ze tutaj wygladac bedzie bardziej jak S3ka :) troche poprawilem ... troche spapralem ... i troche nowego sie pojawilo :) pozdrawiam i dzieki za komentarze ... aha... pytanko ... to lusterko mi sie nie podoba ... ale poza tym ... czy nie jest za male i ustawione do kitu ? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 dawaj większe rendery i bez lakieru bo zamorduję! :] a to lusterko to raczej do wymiany, przypomina trochę mydelniczkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 dawaj większe rendery i bez lakieru bo zamorduję! :] a to lusterko to raczej do wymiany, przypomina trochę mydelniczkę ;) Jestem za, a nawet przeciw ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 hahah:) no tez tak myslalem ... myslalem jeszcze ze moze jakies wnetrze swiatel dzisiaj skubne ... ale wroce jednak do lusterka :S pozdrawiam i dzieki za rade ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 8 Listopad 2004 Autor Share Napisano 8 Listopad 2004 uff ... nie mialem zbyt duzo czasu ... ale przynajmniej lusterka zrobilem ... i takie juz zostana chyba bo mi sie nie kce :) wsadzilem jeszcze szyby i slupek. dobily mnie rendery dla was ... w rozdzielczosci 1024 ... co w porownaniu do tego jakie robilem wczesniej jest przerazajace :) PS. 3ci i 4ty rendrek specjalnie dla ciebie loozak'u :P :) pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 dobrze jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 albo mi sie wydaje albo drzwi jakby opadły:-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 9 Listopad 2004 Autor Share Napisano 9 Listopad 2004 no wlasnie nie opadly :) tak tam wlasnie jest ... tez mi sie to nie podoba ... bo trzeba bylo robic zakonczenia uszczelek :) ale dzieki za spostrzezenia i opinie :) pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 9 Listopad 2004 Share Napisano 9 Listopad 2004 aleeeeee linia blach jest na tym samym poziomie co tworzy ciaglosc nadwozia z drzwiami jedynie plastiki mają inna wysokosc potem bedzie to brzydko wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 Witam wszystkich po kilkudniowej przerwie ... uparlem sie i postanowilem sobie ze nie zrobie z nim nic dopuki nie poprawie przodu (zderzak i okolice grilla) mimo ze nikt z was nic na ten temat nie mowil ... to bylo tam zdziebko krzywo ... niestety juz istniejacych surfow nie udalo mi sie wyklepac ... wiec zrobilem caly przod od nowa ... a ze checi ostatnio braklo ... to trwalo to tyle ile trwalo :) poprawilem rowniez drzwi i uszczelki tak jak mowiliscie... pozdrawiam i czekam na opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 nie zmiescila sie lampa w poprzednim poscie ... PS. material klosza i wszelkiego szkla zwykly takze bedzie lepiej (ale juz w brazilu) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 albo mi sie wydaje albo drzwi jakby opadły:-p eeee , po wypadku lampa bardzo ladna pod wzgledem modelingu i texturowania, ale ochydna stylistycznie ;p IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 z przykroscia stwierdzam ze to troche jak s3 nie wyglada... z jakich ty printow korzystasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 jak pisalem wczesniej ... zderzaki, progi, "pseldo lotka" i nadkola sa troche inne niz seryjne ... to jest zlepek roznych czesci do audi s3 (sportowych raczej) ... tych ktore mi sie podobaja. Buda zostaje od seryjnej S3 (pierwszej wersji) a kola beda najprawdopodobniej OZ Racing. jesli chodzi o bude ... to gdzie nie wyglada na S3 ? :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 aha ... printy ze strony suurlanda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 mam wrażenie, że oryginalna tylna lampa jest jakoś tak bardziej zwarta... poza tym uwielbiam rendery, na których nic nie widać ;> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 pewne rzeczy znowu doszly (przednie lampy i thiche poprawek)... ale nie zapisalem renderkow ... wiec wrzuce jutro :) mam pare pytan do was wiec ... ehmm :) 1) co to znaczy ze po wypadku skilo :) ? a jesli juz tak to gdzie ? 2) gdzie nie wyglada jak S3 kome ? 3) to ja juz nie wiem jakie mam ci dawac te renderki loozack :) pozdrawiam i dobrej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 (...) 3) to ja juz nie wiem jakie mam ci dawac te renderki loozack :) (...) DUŻE! tak z 800x600 i żeby większość kadru zajmował samochód a nie tło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 dzieki za podtrzymanie watku loozak ... nikt tu nic nie pisze ... mimo ze odwiedzin juz bylo ponad 1000 ? :S w sumie to nie pomyslalem ze wiekszosc z was dawno zapomniala co to jest windows 98 ... :) i siedzicie na XP ... co wymusza rozdzielczosc 1024x768 ... takim oto sposobem to co u mnie zajmuje 3/4 ekranu ... u was wyglada jak u mnie 320x240 :) pochowalo mi sie kilka surfow ... bo layer'y mi sie zmienily (lol) mimo wszystko mam nadzieje ze watek wreszcie ruszy z miejsca ... pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 fajowe... hehe... ja to tam przy tworzeniu swojego pierwszego autka mialem problem ze swiatlami, lusterkami, itp... (mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej).. a tutaj widze - swiatelka bardzo sympatycznie, ogolnie modelling niezly.. oby tak dalej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 ja mam 98 i XP (na nim tylko maxa 6:P:P) samochod miodzio az milo popatrzec tylko masz na tylnich swiatlach (na kantach ) nie dociagniecia chyba wiesz o co chodzi??!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 tamto miejsce czekalo na rowki nielot :) dzieki dzieki za pozytywy ... az miles sie wraca do pracy ... PS. rowki juz sa zrobione ... prakrycznie wszystkie... zostala maska tylko ... wieczorem wrzuce jakies screeny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi