Nezumi Napisano 28 Marzec 2017 Napisano 28 Marzec 2017 Nowy trailer do Spidermana. Nie wiem ile jeszcze razy beda Spidermana zaczynac, ale zdaje sie, ze trening czyni mistrza bo juz po kilku kinowych filmach Spiderman zaczyna przypominac postac z komiksu. Fajnie rozwiazali ten mega obcisly kostium. Michael Keaton - wciaz moj ulubiony Batman - niezla rola. W sumie to niesamowite ile tych filmow o superbohaterach wychodzi.
olaf Napisano 28 Marzec 2017 Napisano 28 Marzec 2017 heh, dla mnie za szybko wszystko sie dzialo. Mialem wrazenie, ze puscili caly film :)
Nezumi Napisano 28 Marzec 2017 Autor Napisano 28 Marzec 2017 Nie bylo scen ze strzelaniem do wujka - duzy plus :)
muszka pietruiszka Napisano 29 Marzec 2017 Napisano 29 Marzec 2017 wszystko spoko tylko po obejrzeniu trailera mam wrażenie, że znam fabułę całego filmu i nie ma po co iść do kina :P
Graft Napisano 29 Marzec 2017 Napisano 29 Marzec 2017 Zrobić gorszy film od Spider Mana 3 Challenge Accepted !
tr3buh Napisano 29 Marzec 2017 Napisano 29 Marzec 2017 nie da sie zrobic gorszego spidermana od spidermana3 to fizycznie niemozliwe
agdybybyl Napisano 26 Lipiec 2017 Napisano 26 Lipiec 2017 ....spontanicznie wzrosła ilość meksykanów w filmach... amerykańskich....:)... jestem wzruszony...!!!... jak królik berliński...:)))))
Rekomendowane odpowiedzi