Napisano 13 Czerwiec 20177 l O kurde, jeśli chodzi o sam klimat to dobry sztos! Konwencja artystyczna przypomina mi serie anime Mononoke, tylko przeniesioną na styl europejski. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to zbiór świetne narysowanych obrazków a sam film będzie miała także dość ciekawą fabułę.
Napisano 14 Czerwiec 20177 l Autor Van Gogh......!!!... to nie wymyślone nic w rajtuzach zbawiające nic i marketing.... po którym nie zostanie nic oprócz mózgowych blizn konsumpcyjnych... Van Gogha można oglądać.... nawet co rok.... jak częściej nie potrafisz.....:)... zmienił Toją świadomość nawet jeżeli tego nie wiesz...:))). .....a to jest artykuł... z dzisiaj...:))) http://wyborcza.pl/7,75410,21954979,polska-animacja-twoj-vincent-faworytem-prestizowego.html
Napisano 14 Czerwiec 20177 l Co nie zmienia faktu, że trailer sprzed roku. Ile byś nie palnął wielokropków.
Napisano 14 Czerwiec 20177 l Autor Wiedźmin miał być skończony w 2017.... no i zabrakło............. wielokropków...:))
Napisano 19 Czerwiec 20177 l Autor Annecy: Nagroda Publiczności dla "Twojego Vincenta" https://www.sfp.org.pl/wydarzenia,5,25572,1,1,Annecy-Nagroda-Publicznosci-dla-Twojego-Vincenta.html Nawet Jury nie dało rady... woli grzebanie w cipce...:)))
Napisano 19 Czerwiec 20177 l A oglądałeś tą mangę co wygrała Annecy? Czy tylko tak kłapiesz, nie znając tematu, jak zwykle?
Napisano 21 Czerwiec 20177 l Autor .....w mangach bohaterowie we wszystkich znaczących momentach mają przedziwną mimikę i intonację głosu... ja tego nie trawię... bo naokoło mnie wszyscy zachowują się inaczej... sprzedają samochody i klawiatury i jest ok... ale tego od nich nie kupię i nie dostosuję.....:))))))... u Kurosawy to trawiłem tutaj w tej konwencji.... nie.... takie moje zdanie na temat mang.......!!!
Napisano 24 Czerwiec 20177 l Autor http://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114438,21978719,takiego-filmu-jeszcze-nie-bylo-polska-rezyserka-dostala-za.html
Napisano 23 Styczeń 20187 l "Twój Vincent" został nominowany do Oscara. Ale informacja o pierwszym polskim pełnometrażowym filmie animowanym nominowanym do Oscara jest pewnie zbyt mało ważna na stronę główną
Napisano 24 Styczeń 20187 l Autor Forum to tylko zbiór ludzi z podobnymi klapkami na świadomości. Jak tu kiedyś powiedział jeden z moderatorów... to jest forum dla murarzy, bo chodzi przede wszystkim o to żeby ściany stały równo.
Napisano 24 Styczeń 20187 l brutalny jesteś Dziadku. każdy ma swoje tempo przyswajania prawdy. natura nigdy się nie spieszy, a wszystko ukańcza na czas
Napisano 24 Styczeń 20187 l Autor W brutalnej rzeczywistości która była zawsze... liczyło i liczy się tempo kolejnych Vincentów... a tło się przesuwa...!!...:)
Napisano 24 Styczeń 20187 l zbyt szybki rozwój jest równie samobójczy jak stagnacja. chodzi o równowagę!
Napisano 24 Styczeń 20187 l Autor Wszystko się teraz zmienia co 15 min..... ostatnia równowaga była w Średniowieczu... dopóki Renesans nie wprowadził prefabrykacji.....:))). Van Gogh to ostatni kamień milowy ludzkich zachowań w zagubieniu... teraz gówno leje się i podobno jest to dla naszego dobra. Filmu nie obejrzę z szacunku dla własnego zdrowia... pracę doceniam... boję się treści. Obejrzałem film o Beksińskim... "Ostatnia rodzina"... jak bym spotkał reżysera naszczał bym mu do butów.... i bylibyśmy na remis....!!...:))
Napisano 24 Styczeń 20187 l Obejrzałem film o Beksińskim... "Ostatnia rodzina"... jak bym spotkał reżysera naszczał bym mu do butów.... i bylibyśmy na remis....!!...:)) Co Cię tak zdenerwowało w "Ostatniej rodzinie"? film zebrał dużo nagród, jedyna krytyka z jaka sie często spotyka jest kwestia przedstawienia Tomasza Beksińskiego jako zadufanego w sobie dupka (bo podobno taki nie był)
Napisano 24 Styczeń 20187 l Autor Spodziewałem się śladu klimatu poezji którą stworzył.... dostałem zlepek wynaturzeń z brukowca obdarty ze wszystkiego i człowieka który nie radzi sobie z niczym... (Seweryn koszmarny). Oczywiście nie pokazano osiagnięć, bo to nie było ważne... i popsuło by wizje brukową... zaproponowaną przez tfur-ców. Wątek syna rozdmuchany ponad miarę, a on przy ojcu w zasadzie był bez osiągnięć. Dlatego nie obejrzę Vincenta... bo tam prawdopodobnie producenci zadbali o sponiweiranie Van Gogha. Niszczymy autorytety.... żeby trudniej było trafić do poezji...!!! Każdy ma wady.. pokazując je mnożymy je u innych....!!!
Napisano 27 Styczeń 20187 l Każdy ma wady.. pokazując je mnożymy je u innych....!!! Ciekawy wymysł, szczególnie, że często zarzucasz ludziom, że niczego nie pokazują ;) Mnie film się podobał.
Napisano 27 Styczeń 20187 l "Twój Vincent" został nominowany do Oscara. Ale informacja o pierwszym polskim pełnometrażowym filmie animowanym nominowanym do Oscara jest pewnie zbyt mało ważna na stronę główną Jeszcze się nie połapali ....
Napisano 31 Styczeń 20187 l Zapraszam do większego artykułu na ten temat :) http://max3d.pl/news/7090/twoj-vincent-making-of-wyjatkowej-animacji-nominowanej-do-oscara
Napisano 31 Styczeń 20187 l Autor Trochę się boję, że krykieciści z kresowiakami usuną mi mojego Mistrza Krasnoluda w cień poza Kolbergowy.... do kogo ja się będę musiał teraz modlić w trudnych trójwymiarowych chwilach...??...:)... taki cios na starość....:)