Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Cześć wszystkim, chciałbym wam zaprezentować model ,który właśnie ukończyłem. Jest to Lamborghini Countach w kultowej wersji 5000 QV z 1985 roku:D

Całość została wykonana w 3ds max całkowicie od podstaw. Z-brush pomógł trochę we wnętrzu przy wszelkiego rodzaju fałdach i niedoskonałościach. Użyty silnik renderujący to jedyny słuszny V-ray. ;) Mam w planach rendery ze wszystkimi materiałami i teksturami ale wszystko w swoim czasie.

Mam nadzieję ,że się wam spodoba i zapraszam do oglądania!

Artstation: https://www.artstation.com/artwork/V3JnP

michal-bonczyk-ext2.jpg?1501527197

michal-bonczyk-ext1.jpg?1501001324michal-bonczyk-ext3.jpg?1501001327michal-bonczyk-ext5.jpg?1501001331

michal-bonczyk-ext4.jpg?1501001329michal-bonczyk-int1.jpg?1500992731michal-bonczyk-int2.jpg?1500992739michal-bonczyk-int3.jpg?1500992741michal-bonczyk-plansza2.jpg?1501516927michal-bonczyk-plansza1.jpg?1501519191michal-bonczyk-wireframe.jpg?1501522424

[video=youtube_share;YykRGyv3vCM]

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm... a więc to stąd dobiegał ten warkot silnika. Świetny model, piękne detale. :)

Napisano
  • Autor

Pewnego razu gdy siedziałem przed komputerem "raził mnie piorun i ugryzła kobra" - tak właśnie powstał ten samochód :D Dzięki wszystkim za miłe słowa ;)

Edytowane przez boni0

Napisano

Ladny model, mam nadzieje ze render z materialami bedzie sie prezenetowal rownie okazale, a nawet lepiej bo szkoda zeby taki dobry model sie zmarnowal ;)

Napisano
  • Autor

Muszę trochę odsapnąć od tego projektu ale rendery na pewno się pojawią. Mam nadzieję ,że nie zawale na finiszu ;)

Napisano
  • Autor

Jeszcze raz dzięki wszystkim za pozytywne reakcje - czuję się zmotywowany do dalszych prac :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.