boni0 Napisano 31 Lipiec 2017 Napisano 31 Lipiec 2017 Cześć wszystkim, chciałbym wam zaprezentować model ,który właśnie ukończyłem. Jest to Lamborghini Countach w kultowej wersji 5000 QV z 1985 roku:D Całość została wykonana w 3ds max całkowicie od podstaw. Z-brush pomógł trochę we wnętrzu przy wszelkiego rodzaju fałdach i niedoskonałościach. Użyty silnik renderujący to jedyny słuszny V-ray. ;) Mam w planach rendery ze wszystkimi materiałami i teksturami ale wszystko w swoim czasie. Mam nadzieję ,że się wam spodoba i zapraszam do oglądania! Artstation: https://www.artstation.com/artwork/V3JnP [video=youtube_share;YykRGyv3vCM]
PawelB Napisano 31 Lipiec 2017 Napisano 31 Lipiec 2017 Hmm... a więc to stąd dobiegał ten warkot silnika. Świetny model, piękne detale. :)
boni0 Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Napisano 1 Sierpień 2017 (edytowane) Pewnego razu gdy siedziałem przed komputerem "raził mnie piorun i ugryzła kobra" - tak właśnie powstał ten samochód :D Dzięki wszystkim za miłe słowa ;) Edytowane 1 Sierpień 2017 przez boni0
Pawelkos Napisano 1 Sierpień 2017 Napisano 1 Sierpień 2017 Ladny model, mam nadzieje ze render z materialami bedzie sie prezenetowal rownie okazale, a nawet lepiej bo szkoda zeby taki dobry model sie zmarnowal ;)
Loozack Napisano 1 Sierpień 2017 Napisano 1 Sierpień 2017 Świetny modeling, bardzo ładne powierzchnie. Pozdrawiam.
polka dot Napisano 1 Sierpień 2017 Napisano 1 Sierpień 2017 super model, czekamy na rendery z materiałami. :-)
boni0 Napisano 3 Sierpień 2017 Autor Napisano 3 Sierpień 2017 Muszę trochę odsapnąć od tego projektu ale rendery na pewno się pojawią. Mam nadzieję ,że nie zawale na finiszu ;)
Pionier Napisano 8 Sierpień 2017 Napisano 8 Sierpień 2017 Extra modelik, bedziesz mial sie czym bawic przy renderingu :)
boni0 Napisano 15 Sierpień 2017 Autor Napisano 15 Sierpień 2017 Jeszcze raz dzięki wszystkim za pozytywne reakcje - czuję się zmotywowany do dalszych prac :)
Rekomendowane odpowiedzi