ArTooRo Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Witam ponownie! Jakiś czas temu zrobiłe sobie ot taki obiekcik. Wiem, że textury są złe (bo dopasowywane testowo) i brakuje mu chyba jakiegoś szczegółu na tej okrągłej białej części u dołu. Cóż więcej dodać - panowie zaczynajcie magiel! :D >>>z owego posta pochodzi tylko druga miniaturka, pierwsza należy do ostatniego umieszczanego renderu
KLICEK Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 tak to PRABAB :) narazie jest bardzo fajnie ;)
jaras Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 KLICEK - jakie "na razie" ? toż to jest Finished Works no chyba ,że tu też można też dodawać poprawki jak w WIP-ie ? ostatnio też się tak zagapiłem przy komentarzu do pracy "jabłko" i dostałem zje%ke , dlatego teraz uważam :)
KLICEK Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 ja tam nie wiem ale chyba jakis pijak Ci to powiedzial ze nie mozna , autor tu wrzuca rzeczy ktore uwaza za skonczone i tylko odniego zalezy czy postanowi cos zmienic pod naciskiem krytyki , jezeli sie myle to nie bijcie bo znowu jakis drewniak bedzie mnie bil :|
ArTooRo Napisano 10 Listopad 2004 Autor Napisano 10 Listopad 2004 Hej dzięki za komentarze! Raczej nie mam zamiaru do tego wracać, dlatego to umieściłem w tym dziale. Mam teraz dużo roboty jeśli chodzi o 3d, więc jeśli miałbym do tego kiedyś wrócić to uhuhuuuu... może kiedyś. Chyba na miejscu byłoby dodać, że oczywiście koncept należy do Lucasfilmu i takowa postać faktycznie pojawi się w Epizodzie 3: Zemsta Sithów. Hehe, fakt, Prabab używa tego jako swej ikony :)
jaras Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 KLICEK- zacytuję coś "... Galeria 3D (Finished Works 3D) Jest to miesjce gdzie możecie zamieszczać UKOŃCZONE PRACE (3D) ! ..." no nie wiem jak to zinterpretować żeby nie użyć nadinterpretacji :) nie zagłębiałem się szczegółowo w regulamin bo dostaję gęsiej skórki jak widzę jakiś regulamin :) dlatego nie wiem czy w FW można sobie robić poprawki do prac ? pozdrawiam p.s. ArTooRo - przydałoby się chociaż jakieś zblurowane tło
Baton Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 E tam, co szkodzi zeby nie mozna poprawic umieszczonej pracki. Przeciez nikt Cie nie bedzie za to scigal :) ps. ladny model :) przypomina mi troche te zabawki bionicle czy jak to sie tam zwie :)
Leru Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 popraw temat http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
prabab Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 Skąd moje zdjęcie wziąłeś? :D BTW: Popatrz na najnowsze zdjęcie, tekstura powinna być dużo ciemniejsza (teraz jest biały, tak jak na pierwszych conceptach). Co do dolnej części, to nic nie brakuje - może poza tym że pod spodem jest rura, i ten niebieskozielony materiał jest w rzeczywistości ciemnozielony... ale jest ok ;)
Ufol Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 ja tam do tego nic nie mam, mnie sie podoba a tak wogóle to twoja poprzednia ikonka była lepsza prabab
ArTooRo Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Napisano 8 Grudzień 2004 Dzięki wszystkim! To ja dorzucam taką tapetkę. Mam nadzieję, że się Wam spodoba! http://republika.pl/starwarsartspaceport/tapety/generalgrievous.jpg P.S. Nie radzę przeglądać reszty strony bo to były moje mizerne początki :D
ArTooRo Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Napisano 8 Grudzień 2004 A tutaj wersja w słabej jakości, ale nie trzeba wchodzić w żaden link ;) Wersja 1024x768 w poście powyżej.
Marcin Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 ten mieczyk tak lagodnie wyglada obok niego ;) jak by reklama wykalaczek ;) ale spoko ... czekamy na jakiegos shorta
arturo1980 Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 jak to ladnie wyglada..2 pracki Arturuf z Bydgoszczy kolo siebie i to oby dwie StarWarsowe:D moze dorzuce jeszcze cos innego z moich dawnych(chodz nie sa zbyt dobre) i na 1 stronie beda same watki "StarWars":D
ArTooRo Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Napisano 29 Kwiecień 2005 A jednak zabrałem się za niego dalej: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15207 toteż tym razem praca w WIP a nie w finished. Pozdrówki!
ArTooRo Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Napisano 2 Czerwiec 2005 Tak jak obiecałem WIP jakiś czas temu dobiegł końca, toteż umieszczam nowy renderek do finished works - od ostatniego posta w WIPie model uległ lekkiemu ulepszeniu. Dziękuję za Wasz czas i komentarze! Pozdrawiam!
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 powiem kilka slow-->great stuff, awsome wow itp. naprawde piekna robota a moglbys zarzucic siateczke tylko z bliska:) pozdro
sartr Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 swietna robota - jedyne czego mi brakuje aby było naprawde wysmienicie to jego płaszcza
Leru Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 ArTooRo -> powiedz czemu on jest taki... smutny, zamyślony ? Przecież nie był taki! To jest maxymalnie EVIL! postać więc jego wyraz twarzy zupełnie nie pasuje. Sam mam dużo wspólnego z fanem Gwiezdnych Wojen więc tu się czepiam jako fan :] Duży plus to sposób oddania reszty "ciała". Bardzo ładnie :) Fajnie by było jakbyś go umieścił w jakiejś scence. Pozdrawiam :)
DraB Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 Dokladnie popieram sartr :D Brakuje płaszcza ( i mi jeszcze mieczy swietlnych brakuje :)
skyinthesea Napisano 2 Czerwiec 2005 Napisano 2 Czerwiec 2005 gosu !! GW !! DraB faktyczenie pelerynka by sie przydala :-) ... jak dla mnie wypas !! StarWars ROX Pozdro
flesz_gordon Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 bardzo mi sie podoba :) jak mialbym sie czepiac to moglby miec palce troszke zgiete, bo teraz wygladaja jak u manekina na wystawie
Cruzh3r Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 eee, grievous niemiał czterach łap? 2 kręciły mieczami 2 walczyły
MF Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15207&page=1 ;)
kurt_hectic Napisano 26 Lipiec 2005 Napisano 26 Lipiec 2005 hi, na 3dtotal masz innego avatara :) . a na serio to 1) nie nawidze jak ktos robi to co juz jest 2) fajny model
ArTooRo Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Napisano 1 Sierpień 2005 O kurcze, to ktoś jeszcze tu pisuje? Miło wiedzieć :) Dzięki za wszystko. Modelu już nie ruszam - spoczywa sobie spokojnie na twardzielu od jakiegoś czasu. Tak, owszem ma cztery ręce jeśli się je rozczepi (w modelu dostępne oba warianty) i drugie owszem to to, że mam na 3dtotalu innego avatara - hehe to nie tajemnica - tam widać jak wyglądam w rzeczywistości :D (skarg za popękane monitory nie przyjmuję) Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi