ArTooRo Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 Witam ponownie! Jakiś czas temu zrobiłe sobie ot taki obiekcik. Wiem, że textury są złe (bo dopasowywane testowo) i brakuje mu chyba jakiegoś szczegółu na tej okrągłej białej części u dołu. Cóż więcej dodać - panowie zaczynajcie magiel! :D >>>z owego posta pochodzi tylko druga miniaturka, pierwsza należy do ostatniego umieszczanego renderu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 znam tego gościa - TO PRABAB ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 tak to PRABAB :) narazie jest bardzo fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 KLICEK - jakie "na razie" ? toż to jest Finished Works no chyba ,że tu też można też dodawać poprawki jak w WIP-ie ? ostatnio też się tak zagapiłem przy komentarzu do pracy "jabłko" i dostałem zje%ke , dlatego teraz uważam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 ja tam nie wiem ale chyba jakis pijak Ci to powiedzial ze nie mozna , autor tu wrzuca rzeczy ktore uwaza za skonczone i tylko odniego zalezy czy postanowi cos zmienic pod naciskiem krytyki , jezeli sie myle to nie bijcie bo znowu jakis drewniak bedzie mnie bil :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 10 Listopad 2004 Autor Share Napisano 10 Listopad 2004 Hej dzięki za komentarze! Raczej nie mam zamiaru do tego wracać, dlatego to umieściłem w tym dziale. Mam teraz dużo roboty jeśli chodzi o 3d, więc jeśli miałbym do tego kiedyś wrócić to uhuhuuuu... może kiedyś. Chyba na miejscu byłoby dodać, że oczywiście koncept należy do Lucasfilmu i takowa postać faktycznie pojawi się w Epizodzie 3: Zemsta Sithów. Hehe, fakt, Prabab używa tego jako swej ikony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Listopad 2004 Share Napisano 10 Listopad 2004 KLICEK- zacytuję coś "... Galeria 3D (Finished Works 3D) Jest to miesjce gdzie możecie zamieszczać UKOŃCZONE PRACE (3D) ! ..." no nie wiem jak to zinterpretować żeby nie użyć nadinterpretacji :) nie zagłębiałem się szczegółowo w regulamin bo dostaję gęsiej skórki jak widzę jakiś regulamin :) dlatego nie wiem czy w FW można sobie robić poprawki do prac ? pozdrawiam p.s. ArTooRo - przydałoby się chociaż jakieś zblurowane tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Mowilem ja sie nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 E tam, co szkodzi zeby nie mozna poprawic umieszczonej pracki. Przeciez nikt Cie nie bedzie za to scigal :) ps. ladny model :) przypomina mi troche te zabawki bionicle czy jak to sie tam zwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 popraw temat http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 Skąd moje zdjęcie wziąłeś? :D BTW: Popatrz na najnowsze zdjęcie, tekstura powinna być dużo ciemniejsza (teraz jest biały, tak jak na pierwszych conceptach). Co do dolnej części, to nic nie brakuje - może poza tym że pod spodem jest rura, i ten niebieskozielony materiał jest w rzeczywistości ciemnozielony... ale jest ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 11 Listopad 2004 Share Napisano 11 Listopad 2004 ja tam do tego nic nie mam, mnie sie podoba a tak wogóle to twoja poprzednia ikonka była lepsza prabab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 Dzięki wszystkim! To ja dorzucam taką tapetkę. Mam nadzieję, że się Wam spodoba! http://republika.pl/starwarsartspaceport/tapety/generalgrievous.jpg P.S. Nie radzę przeglądać reszty strony bo to były moje mizerne początki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2004 A tutaj wersja w słabej jakości, ale nie trzeba wchodzić w żaden link ;) Wersja 1024x768 w poście powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 ten mieczyk tak lagodnie wyglada obok niego ;) jak by reklama wykalaczek ;) ale spoko ... czekamy na jakiegos shorta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturo1980 Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 jak to ladnie wyglada..2 pracki Arturuf z Bydgoszczy kolo siebie i to oby dwie StarWarsowe:D moze dorzuce jeszcze cos innego z moich dawnych(chodz nie sa zbyt dobre) i na 1 stronie beda same watki "StarWars":D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 A jednak zabrałem się za niego dalej: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15207 toteż tym razem praca w WIP a nie w finished. Pozdrówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Tak jak obiecałem WIP jakiś czas temu dobiegł końca, toteż umieszczam nowy renderek do finished works - od ostatniego posta w WIPie model uległ lekkiemu ulepszeniu. Dziękuję za Wasz czas i komentarze! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 powiem kilka slow-->great stuff, awsome wow itp. naprawde piekna robota a moglbys zarzucic siateczke tylko z bliska:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 swietna robota - jedyne czego mi brakuje aby było naprawde wysmienicie to jego płaszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 ArTooRo -> powiedz czemu on jest taki... smutny, zamyślony ? Przecież nie był taki! To jest maxymalnie EVIL! postać więc jego wyraz twarzy zupełnie nie pasuje. Sam mam dużo wspólnego z fanem Gwiezdnych Wojen więc tu się czepiam jako fan :] Duży plus to sposób oddania reszty "ciała". Bardzo ładnie :) Fajnie by było jakbyś go umieścił w jakiejś scence. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 no kurcze normalnie jak z filmu !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Dokladnie popieram sartr :D Brakuje płaszcza ( i mi jeszcze mieczy swietlnych brakuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyinthesea Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 gosu !! GW !! DraB faktyczenie pelerynka by sie przydala :-) ... jak dla mnie wypas !! StarWars ROX Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 bardzo mi sie podoba :) jak mialbym sie czepiac to moglby miec palce troszke zgiete, bo teraz wygladaja jak u manekina na wystawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 eee, grievous niemiał czterach łap? 2 kręciły mieczami 2 walczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15207&page=1 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 hi, na 3dtotal masz innego avatara :) . a na serio to 1) nie nawidze jak ktos robi to co juz jest 2) fajny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 O kurcze, to ktoś jeszcze tu pisuje? Miło wiedzieć :) Dzięki za wszystko. Modelu już nie ruszam - spoczywa sobie spokojnie na twardzielu od jakiegoś czasu. Tak, owszem ma cztery ręce jeśli się je rozczepi (w modelu dostępne oba warianty) i drugie owszem to to, że mam na 3dtotalu innego avatara - hehe to nie tajemnica - tam widać jak wyglądam w rzeczywistości :D (skarg za popękane monitory nie przyjmuję) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi