KLICEK Napisano 16 Marzec 2020 Napisano 16 Marzec 2020 Hej czy chcielibyśmy porobić speedysculpty/painty oczywiscie wieczorowa pora skoro i tak siedziemy wszyscy na chacie? Pozdro MArcin 6
gryzon Napisano 16 Marzec 2020 Napisano 16 Marzec 2020 No chcielibyśmy. Tylko pliz nie w temacie corony. Jak będzie neoklasycyzm, czyli to co na facebooku za kwadratami to ja startuję. 1
KLICEK Napisano 16 Marzec 2020 Autor Napisano 16 Marzec 2020 nie no nie bedziemy wirusow rzezbic XD Temat moze byc dowolny, wiadomo ze co jakis czas bedziemy zmienic 🙂
makak Napisano 16 Marzec 2020 Napisano 16 Marzec 2020 5 godzin temu, KLICEK napisał: skoro i tak siedziemy wszyscy na chacie? Pozdro MArcin To jest jakiś chat? 🙂 Jedyny temat jaki znalazłem to z IRCem i 2 osoby na nim 🙂
KLICEK Napisano 16 Marzec 2020 Autor Napisano 16 Marzec 2020 nie no w sensie tutaj na forum, mi nie przeszkadza jak ktos "spamuje" i uzadza sobie czat z innymi użytkownikami 😄
gryzon Napisano 17 Marzec 2020 Napisano 17 Marzec 2020 No nieźle. Mamy organizatora i 3 ludzi już! Proponuję zrobić 4 miejsca na podium 🙂 1
tr3buh Napisano 17 Marzec 2020 Napisano 17 Marzec 2020 (edytowane) Jestem za, w zamierzchłych czasach na tym forum bywały cotygodniowe speedsculptingi na wybrany temat Pytanie kiedy jedziemy z tym koksem i jaki temat? Mozna by było też tak zrobić że wszyscy rzeźbimy na podstawie jednego concept artu Edytowane 18 Marzec 2020 przez tr3buh
gryzon Napisano 18 Marzec 2020 Napisano 18 Marzec 2020 @tr3buh no stare złote czasy radia, tfu..... max3d.pl Pamiętacie ten tłok tutaj? No to szybko szybko, bo kwarantanna się skończy!!! Może róbmy tak jak za "złotych czasów radia" czyli jeden temat i jedziemy z koxem, głosowanie (tylko nie będzie miał kto głosować to rzucimy kośćmi) i zwycięzca wymyśla nowy temat. Szybko szybko szybko!
tr3buh Napisano 18 Marzec 2020 Napisano 18 Marzec 2020 Jestem za tym żeby Marcin Klicki wymyślił temat Czy jest ktoś przeciw? nie ma, dziękuję.
Destroyer Napisano 18 Marzec 2020 Napisano 18 Marzec 2020 On 3/16/2020 at 10:35 AM, KLICEK said: i tak siedziemy wszyscy na chacie? I tu się mylisz, po to kupiłem biurko do pracy na stojąco żeby nikt już nie mógł powiedzieć, że całymi dniami tylko siedzę przed tym komputerem 🙂 ale i tak siedzę 😛 Jak sobie radzicie z kwarantanną? ciężko nie? 😛
michalo Napisano 18 Marzec 2020 Napisano 18 Marzec 2020 Ja to akurat mam dzieciaki w domu już od miesiąca więc psychicznie jestem zrujnowany a i pracować nie mogę tak jak powinienem.. Deprecha totalna 😉 1
Destroyer Napisano 18 Marzec 2020 Napisano 18 Marzec 2020 (edytowane) U mnie dzieciaki sąsiada z góry albo jeżdżą na deskorolkach albo grają w kręgle, w każdym razie coś twardego toczy się po parkiecie ale na szczęście nie cały czas. Za to koleżanka w nowym mieszkaniu które wydawało się być absolutnie i niemal niekomfortowo ciche ma teraz na prawo i lewo remonty, wczoraj sąsiad z góry przesuwał meble i cześć wyrzucał przez balkon a dzisiaj wiercił on i dwóch innych, 7-17 niemal cały czas na zmianę jakby się młotowiertarką wymieniali 🙂 Remonty to teraz dość popularny sport bo castoramy czy inne liroye nie są jeszcze zamknięte wiec zawsze to jakaś atrakcja żeby się czymś zająć na urlopie obok odwiedzania wszystkich znajomych i rodziny rozsianej po kraju 🙂 Edytowane 18 Marzec 2020 przez Destroyer 1
JmTm00 Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 W dniu 18.03.2020 o 13:41, Destroyer napisał: I tu się mylisz, po to kupiłem biurko do pracy na stojąco żeby nikt już nie mógł powiedzieć, że całymi dniami tylko siedzę przed tym komputerem 🙂 ale i tak siedzę 😛 Jak sobie radzicie z kwarantanną? ciężko nie? 😛 Jaki to stół kupiłeś możesz zdradzić? rozglądam się również za podobnym rozwiązaniem.
gryzon Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 Nie! Nie róbmy z tego wątku o bujanych stołach. Bierzmy się do speedów!
Destroyer Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 1 hour ago, JmTm00 said: Jaki to stół kupiłeś możesz zdradzić? rozglądam się również za podobnym rozwiązaniem. 1
michalo Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 Temaaat Temat Teemaaat Gimme Gimme A jakie były zasady tamtych speedów?
kickic Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 Omg zabieracie się do tego jak pies do jeża. Szybciej skończy się kwarantanna niż zaczniecie. Klicor pewnie już z 5 speedów jebnął, a wy czekacie ch.. wie na co. Macie temat: Grzyb mutant. Jedziesz. 2
tr3buh Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 (edytowane) no właśnie, ile można czekać na temat KLLLLLLLLIIICCCEKKK TEMMAATA ZAAAPOODAJ bo te napięcie nas wykończy xd @michalo speedsculpt 4 h na wybrany temat, później głosowanie a zwycięzca ustalał kolejny temat Jestem za tym żeby przedłużyć 4 godzinny limit, bo w 4 godziny to mi wyjdzie gó.. w lesie xd Edytowane 19 Marzec 2020 przez tr3buh 1 1
tr3buh Napisano 19 Marzec 2020 Napisano 19 Marzec 2020 (edytowane) a nie może być po prostu mutant? dlaczego musi byc grzybowy? temat mutant to więcej mozliwości Edytowane 19 Marzec 2020 przez tr3buh 1
KLICEK Napisano 20 Marzec 2020 Autor Napisano 20 Marzec 2020 Moze byc i mutant 😄 sorki ale wypadlem chwilowo z obiegu 😄 puscilem temat barbarzynca, pozniej mozna zrobic mutanta 🙂 albo odwrotnie 😄 Czas szczerze mowiac dla mnie nie ma znaczenia, jezeli ktos chce w 2h cos zrobic spoko, jezeli ktos chce poswiecic 4h dla mnie tez spoko. Glownie chodzi o to zeby podniesc skilla i sie dobrze bawic, to kto wygra mnie wali 🙂 Pozdro
gryzon Napisano 20 Marzec 2020 Napisano 20 Marzec 2020 No to pięknie! Dziś wystartuję a gdzie postujemy? Tutaj w tym wątku?
tr3buh Napisano 20 Marzec 2020 Napisano 20 Marzec 2020 18 minut temu, gryzon napisał: No to pięknie! Dziś wystartuję a gdzie postujemy? Tutaj w tym wątku?
gryzon Napisano 20 Marzec 2020 Napisano 20 Marzec 2020 @tr3buh bugzapłać dobry człowieku. Nie zauważyłem że to taki nowy wątek powstał 🙂
Rekomendowane odpowiedzi