Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wy艣wietle艅 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Omg zabieracie si臋 do tego jak pies do je偶a. Szybciej sko艅czy si臋 kwarantanna ni偶 zaczniecie. Klicor pewnie ju偶 z 5 speed贸w jebn膮艂, a wy czekacie ch.. wie na co. Macie temat: Grzyb mutant.

• no w艂a艣nie, ile mo偶na czeka膰 na temat KLLLLLLLLIIICCCEKKK TEMMAATA ZAAAPOODAJ bo te napi臋cie nas wyko艅czy xd 聽 @michalo speedsculpt 4 h na wybrany temat, p贸藕niej g艂osowanie a zwyci臋zca

• No chcieliby艣my. Tylko pliz nie w temacie corony. Jak b臋dzie neoklasycyzm, czyli to co na facebooku za kwadratami to ja startuj臋.聽

Napisano

No chcieliby艣my. Tylko pliz nie w temacie corony. Jak b臋dzie neoklasycyzm, czyli to co na facebooku za kwadratami to ja startuj臋.聽

Napisano
5 godzin temu, KLICEK napisa艂:

skoro i tak siedziemy wszyscy na chacie?

Pozdro

MArcin

To jest jaki艣 chat? 馃檪聽Jedyny temat jaki znalaz艂em to z IRCem i 2 osoby na nim 馃檪

Napisano

No nie藕le. Mamy organizatora i 3 ludzi ju偶!聽Proponuj臋 zrobi膰 4 miejsca na podium 馃檪

Napisano

Jestem za, w zamierzch艂ych czasach na tym forum bywa艂y cotygodniowe speedsculptingi na wybrany temat

Pytanie kiedy jedziemy z tym koksem i jaki temat?

Mozna by by艂o te偶 tak zrobi膰 偶e wszyscy rze藕bimy na podstawie jednego concept artu

Edytowane przez tr3buh

Napisano

@tr3buh聽no stare z艂ote czasy radia, tfu..... max3d.pl聽 聽Pami臋tacie ten t艂ok tutaj?聽

No to szybko szybko, bo kwarantanna si臋 sko艅czy!!!

Mo偶e r贸bmy tak jak za "z艂otych czas贸w radia" czyli jeden temat i jedziemy z koxem, g艂osowanie (tylko nie b臋dzie mia艂 kto g艂osowa膰 to rzucimy ko艣膰mi) i zwyci臋zca wymy艣la nowy temat. Szybko szybko szybko!聽

Napisano

Jestem za tym 偶eby Marcin Klicki wymy艣li艂 temat

Czy jest kto艣 przeciw?

nie ma, dzi臋kuj臋.

Napisano
On 3/16/2020 at 10:35 AM, KLICEK said:

i tak siedziemy wszyscy na chacie?

I tu si臋 mylisz, po to kupi艂em biurko do pracy na stoj膮co 偶eby nikt ju偶 nie m贸g艂 powiedzie膰, 偶e ca艂ymi dniami tylko siedz臋 przed tym komputerem 馃檪聽ale i tak siedz臋 馃槢

Jak sobie radzicie z kwarantann膮? ci臋偶ko聽nie? 馃槢

89845503_2990083494377071_9162153437033398272_n.thumb.jpg.73034de03afab2f6f014c3b6fcb53dd2.jpg

Napisano

Ja to akurat mam dzieciaki w domu ju偶 od miesi膮ca wi臋c psychicznie jestem zrujnowany a i pracowa膰 nie mog臋 tak jak powinienem.. Deprecha totalna 馃槈

Napisano

U mnie dzieciaki s膮siada z g贸ry albo je偶d偶膮 na deskorolkach albo graj膮 w kr臋gle, w ka偶dym razie co艣 twardego toczy si臋 po parkiecie ale na szcz臋艣cie nie ca艂y czas. Za to kole偶anka w nowym mieszkaniu kt贸re wydawa艂o si臋 by膰 absolutnie i niemal niekomfortowo ciche ma teraz na prawo i lewo remonty, wczoraj s膮siad z g贸ry przesuwa艂 meble i cze艣膰 wyrzuca艂 przez balkon a dzisiaj wierci艂 on i dw贸ch innych, 7-17 niemal ca艂y czas na zmian臋 jakby si臋 m艂otowiertark膮 wymieniali 馃檪聽Remonty to teraz do艣膰 popularny sport bo castoramy czy inne liroye nie s膮 jeszcze zamkni臋te wiec zawsze to jaka艣 atrakcja 偶eby si臋 czym艣 zaj膮膰 na urlopie obok odwiedzania wszystkich znajomych i rodziny rozsianej po kraju 馃檪

Edytowane przez Destroyer

Napisano
W dniu 18.03.2020 o 13:41, Destroyer napisa艂:

I tu si臋 mylisz, po to kupi艂em biurko do pracy na stoj膮co 偶eby nikt ju偶 nie m贸g艂 powiedzie膰, 偶e ca艂ymi dniami tylko siedz臋 przed tym komputerem 馃檪聽ale i tak siedz臋 馃槢

Jak sobie radzicie z kwarantann膮? ci臋偶ko聽nie? 馃槢

Jaki to st贸艂 kupi艂e艣 mo偶esz zdradzi膰? rozgl膮dam si臋 r贸wnie偶 za podobnym rozwi膮zaniem.

Napisano

Nie! Nie r贸bmy z tego w膮tku o bujanych sto艂ach. Bierzmy si臋 do speed贸w!聽

Napisano

Omg zabieracie si臋 do tego jak pies do je偶a. Szybciej sko艅czy si臋 kwarantanna ni偶 zaczniecie.

Klicor pewnie ju偶 z 5 speed贸w jebn膮艂, a wy czekacie ch.. wie na co.

Macie temat: Grzyb mutant.

Jedziesz.

Napisano

no w艂a艣nie, ile mo偶na czeka膰 na temat

KLLLLLLLLIIICCCEKKK TEMMAATA ZAAAPOODAJ bo te napi臋cie nas wyko艅czy xd

@michalo speedsculpt 4 h na wybrany temat, p贸藕niej g艂osowanie a zwyci臋zca ustala艂 kolejny temat

Jestem za tym 偶eby przed艂u偶y膰 4 godzinny limit, bo w 4 godziny to mi wyjdzie g贸.. w lesie xd

Edytowane przez tr3buh

Napisano

a nie mo偶e by膰 po prostu mutant? dlaczego musi byc grzybowy?

temat mutant to wi臋cej mozliwo艣ci

Edytowane przez tr3buh

Napisano
  • Autor

Moze byc i mutant 馃槃聽sorki ale wypadlem chwilowo z obiegu 馃槃聽puscilem temat barbarzynca, pozniej mozna zrobic mutanta 馃檪聽albo odwrotnie 馃槃

Czas szczerze mowiac dla mnie nie ma znaczenia, jezeli ktos chce w 2h cos zrobic spoko, jezeli ktos chce poswiecic 4h dla mnie tez spoko. Glownie chodzi o to zeby podniesc skilla i sie dobrze bawic, to kto wygra mnie wali 馃檪

Pozdro

Napisano
18 minut temu, gryzon napisa艂:

No to pi臋knie! Dzi艣 wystartuj臋 a gdzie postujemy? Tutaj w tym w膮tku?聽

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci