Napisano 3 Czerwiec 20222 l Tak jak Netflix zmasakrował fabułę Wieśka to trzeba pokazywać na konferencjach pt. "jak nie robić adaptacji na podstawie książki" ze zdjęciem Shadowrunerki na początku prezentacji 🙂 Dziwi mnie odpowiedź twórców serialu odnośnie skolopendromorfa - no w książkach jest zapisane skąd wzięły się wszelakie potwory... no i od czego był tam pan Andrzej? Co on tam tylko margarity dolarami popijał? A efekty spoko choć spodziewałem się miejscami czegoś lepszego... w sumie nawet nie wiem dlaczego. Choć jak potrze na efekty w Stranger Things a FX w Wiedźmiaku, to gołym okiem widać przepaść budżetową... oj widać 😐 Edytowane 3 Czerwiec 20222 l przez Mortom
Napisano 3 Czerwiec 20222 l Autor no pan andrzej po prostu probuje nie popelnic tego samego bledu co z grami, wiec podpisal papiery wzial hajs i zakladam ze sie nie wcina jak gacie w dupe XD
Napisano 25 Wrzesień 20222 l Autor THE BOIS: https://www.rsp.com.au/our-work/filmography/the-boys-season-3/
Napisano 24 Październik 20231 r Algorytm od prof. Dragana. Edytowane 24 Październik 20231 r przez alex3d