Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Temat: Sprz膮tacz/ka

Nie wiem czy temat podpasuje, ale zwykle challenge kr臋c膮 si臋 wok贸艂 czego艣 epickiego czy bojowego, wi臋c dla odmiany co艣 bardziej zwyczajnego.

Oczywi艣cie mo偶e by膰 scifi, fantasy, 艣mieszne albo straszne generalnie聽dowolny gatunek. Grunt, 偶eby by艂o jasne, 偶e to kto艣, kto sprz膮ta.

• KLICEK pinned this temat
  • Odpowiedzi 12
  • Wy艣wietle艅 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Wrzucam, ale nie wiem czy si臋 liczy, bo pracka zacz臋ta pare miesi臋cy temu i porzucona. A 偶e akurat temat pasuje to postanowi艂em j膮 wygrzeba膰 i聽doko艅czy膰.

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

P贸艂 godziny modelowania i p贸艂tora bazgrania po renderze: 聽

• Temat dla mnie bomba 馃槈 ale czasu brak niestety. Nie mniej wrzucam 偶eby podbi膰 frekwencj臋, ~1h.

Posted Images

Napisano

Temat dla mnie bomba 馃槈 ale czasu brak niestety.
Nie mniej wrzucam 偶eby podbi膰 frekwencj臋, ~1h.

2.thumb.jpg.4b7afff850b634bc6c3b99780ce061dd.jpg1.thumb.jpg.00062660e57ad7b354df6bd2cceb1c9a.jpg

Napisano

1905791833_SKETCHWIJCLEANINGDEADCORPSESV2WIP5LR.thumb.jpg.303be2f334e5381e94d3e26144cc52af.jpg

20 godzin temu, michalo napisa艂:

No i gdzie te ludziska? We troje pozamiatali艣my? Nobody?

We藕, d艂ugi weekend by艂 馃槃

Edytowane przez takashmen

Napisano

Mia艂em mn贸stwo pomys艂贸w na ten temat ale brak skila 偶eby je wykona膰. tak偶e ode mnie tylko robocik i purgerer kt贸rego zacz膮艂em robi膰 ale nie sko艅czy艂em.

pozdro

Dz9RaWG.jpg

FJwXI2e.jpg

Napisano

Wrzucam, ale nie wiem czy si臋 liczy, bo pracka zacz臋ta pare miesi臋cy temu i porzucona. A 偶e akurat temat pasuje to postanowi艂em j膮 wygrzeba膰 i聽doko艅czy膰.

demonology.jpg

• KLICEK unpinned this temat

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci