Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Temat: Sprzątacz/ka

Nie wiem czy temat podpasuje, ale zwykle challenge kręcą się wokół czegoś epickiego czy bojowego, więc dla odmiany coś bardziej zwyczajnego.

Oczywiście może być scifi, fantasy, śmieszne albo straszne generalnie dowolny gatunek. Grunt, żeby było jasne, że to ktoś, kto sprząta.

• KLICEK pinned this temat
  • Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Wrzucam, ale nie wiem czy się liczy, bo pracka zaczęta pare miesięcy temu i porzucona. A że akurat temat pasuje to postanowiłem ją wygrzebać i dokończyć.

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Pół godziny modelowania i półtora bazgrania po renderze:  

• Temat dla mnie bomba 😉 ale czasu brak niestety. Nie mniej wrzucam żeby podbić frekwencję, ~1h.

Posted Images

Napisano

Temat dla mnie bomba 😉 ale czasu brak niestety.
Nie mniej wrzucam żeby podbić frekwencję, ~1h.

2.thumb.jpg.4b7afff850b634bc6c3b99780ce061dd.jpg1.thumb.jpg.00062660e57ad7b354df6bd2cceb1c9a.jpg

Napisano

1905791833_SKETCHWIJCLEANINGDEADCORPSESV2WIP5LR.thumb.jpg.303be2f334e5381e94d3e26144cc52af.jpg

20 godzin temu, michalo napisał:

No i gdzie te ludziska? We troje pozamiataliśmy? Nobody?

Weź, długi weekend był 😄

Edytowane przez takashmen

Napisano

Miałem mnóstwo pomysłów na ten temat ale brak skila żeby je wykonać. także ode mnie tylko robocik i purgerer którego zacząłem robić ale nie skończyłem.

pozdro

Dz9RaWG.jpg

FJwXI2e.jpg

Napisano

Wrzucam, ale nie wiem czy się liczy, bo pracka zaczęta pare miesięcy temu i porzucona. A że akurat temat pasuje to postanowiłem ją wygrzebać i dokończyć.

demonology.jpg

• KLICEK unpinned this temat