Napisano 6 Czerwiec 20204 l Temat: Sprzątacz/ka Nie wiem czy temat podpasuje, ale zwykle challenge kręcą się wokół czegoś epickiego czy bojowego, więc dla odmiany coś bardziej zwyczajnego. Oczywiście może być scifi, fantasy, śmieszne albo straszne generalnie dowolny gatunek. Grunt, żeby było jasne, że to ktoś, kto sprząta.
Napisano 8 Czerwiec 20204 l Temat dla mnie bomba 😉 ale czasu brak niestety. Nie mniej wrzucam żeby podbić frekwencję, ~1h.
Napisano 15 Czerwiec 20204 l 20 godzin temu, michalo napisał: No i gdzie te ludziska? We troje pozamiataliśmy? Nobody? Weź, długi weekend był 😄 Edytowane 15 Czerwiec 20204 l przez takashmen
Napisano 16 Czerwiec 20204 l Miałem mnóstwo pomysłów na ten temat ale brak skila żeby je wykonać. także ode mnie tylko robocik i purgerer którego zacząłem robić ale nie skończyłem. pozdro
Napisano 17 Czerwiec 20204 l Wrzucam, ale nie wiem czy się liczy, bo pracka zaczęta pare miesięcy temu i porzucona. A że akurat temat pasuje to postanowiłem ją wygrzebać i dokończyć.