_michal Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Dobra, jeszcze trochę zabawy, sidebar narazie wywaliłem, ale zrobiłem sobie ikonki (jeszcze kilka dodam). Wszystko się aktualizuje na bieżąco (download i wolne miejsce na dyskach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 jakie fajne gigantyczne ikonki.. to można mieć takie ? I jak zrobiłeś że ci się wolne miejsce na hdd pokazuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Potrzebujesz AveDesk , ikonki i Samurize dla wyświetlania downloadu (ma on mnóstwo innych zastosowań). Tutaj masz artykuł jak działa AveDesk. Właśnie te ikonki są 'avedeskowe' - to on ma możliwość ustawienia wyświetlania wolnego miejsca (w GB, %, można wyświetlić iilość plików na partycji itd.) Jeszcze przydaje się ten tool by usunąć standardowy kosz (ten program działa tylko z WinXP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 A dużo to pamieci zajmuje?:> Bo wygląda wcale przyjemnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Podaję za Menedżerem zadań: AveDesk: 768k, Samurize: 2 160k. Jeżeli klikasz na ikonę lub ustawiłeś jej glow czy coś tam to (w momencie najechania na ikonkę) ilość użytej pamięci trochę rośnie i zajmuje wtedy ok 10% procesora, normalnie przy pracy z maxem na przykład procesora nie zajmuje w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 do Leandera mi daleko ale jestem swiezo po formacie osobowosci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Jak wszyscy to ja tez nieco cos pokaze od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 no prosze jaka ladna reklama ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 hehe wszyscy jakieś maksy, fotoszopy, dip pajnty i te inne a tylko jeden Mell soundforge i masa innego softu do muzyki o którym pierwszy raz czytuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Jasne kazdy z nas na pulpicie ma dobre 100 tysiecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 hehe, ja tam mam na pulpicie 0zł o groszy ;p ol ołpen sors :P ale i tak wiem, że to ps'owe sztuczki, kogo by było na to stać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 mowa ja calego windowsa w psie narysowalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Jasne kazdy z nas na pulpicie ma dobre 100 tysiecy. Nie od dziś wiadomo że graficy komputerowi trzepią astronomiczną kasiorę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gallanodel Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 to ja tez sie pochwale: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 FUUU!!! ale tandeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gallanodel Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 De gustibus non est disputandum Salvator. Według mnie wygląda fajnie, a sprawuje się jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Nie byloby tak zle, gdyby nie ten napisy u góry. Ta czcionka pasuje tam jak świni siodło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 rozumiem, że per aspera ad astra, ale ja do aż takiej ascezy bym się nie zmusił :) używaj tego pięknego języka umiarkowanie, bo znam userów, którzy jej nadużywali i już ich nie ma wśród nas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 memento mori Salvator;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 haha Kulki, pamiętam "memento gumis" buahahah :D dobra, koniec OT, tylko pulpity wrzucać, bo mody się zdenerwują, a to źle denerwować porządnych ludzi tym bardziej w święta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gallanodel Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 kozioo ta czcionka to niby smoki w kształcie liter(na obrzku nie widac) co mialo sie komponowac ze smoczym motywem na tapecie, ale moze rzeczywiscie masz racje... Audaces fortuna iuvat Salvator ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 a bum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 hahaha a z kim tam rozmawiasz :D no cóż, tego się spodziewałem :) łącznie z tapetką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 tak przeglądam te wasze wszystkie skróty na pulpicie i z przykrością stwierdzam... że mało kto z was w ogóle gra w cokolwiek :P same skróty do jakiś beznadziejnych programów 3d i 2d, kto to słyszał w ogóle o jakiś tam fotoszopach, maksach czy innych nosorożcach, pfff... bez sensu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 niestety do gier na komórkę ciężko zrobić skrót na pulpicie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 ja mam pare gierek ;) inna sprawa, ze malo uczeszczane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 25 Grudzień 2004 Share Napisano 25 Grudzień 2004 To ja wkleje mój pulpit : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 a oto moj :) tworczy bajzel http://members.lycos.co.uk/fleszgordon/pulpit.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 bijcie!!! normalnie latam w 1024x768, win xp, smietnik jest w prawym dolnym rogu, innych rzeczy nie uzywam ta pani to Elisha Cuthbert, moja nowa milosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 illy, witaj w klubie miłośników filmu The Girl Next Door :) P.S. http://www.sexydesktop.co.uk/elisha.htm :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 zboczency:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 fanatycy :D ale ja przynajmniej nie mam $10k na pulpicie, gg darmowe totalcmd wersja shareware 30-dniowa ;p max to tylko ikonka dla szpanu, tak naprawde to prowadzi do c: winamp darmowy feedreader darmowy mozilla darmowa soulseek darmowy beastplayer darmowy traktor wersja demo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Taaa :) A ja tak na prawde mam PUSTY pulpit a ikonki sobie w PAINTcie dorysowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traq Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Musicie przyznać że filmik był fajny :D tez miałem podobną fote na deskopie ale mi się znudziła. tak więc dałem coś bardziej sexi :D Pasek oczywiście się chowa. http://members.lycos.co.uk/traq2/lol2.jpg i http://members.lycos.co.uk/traq2/lolo.jpg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Hehe. Co wy chcecie od chlopakow :) - filmik fajny, panna tez ;). Oto moj pulpit - juz po formacie :P. Sorka za rozmiar, ale juz nie chcialo mi sie przeskalowac :). One more thing - nie wiem czy wszyscy widzieli reklame Citorena C4, ktora widnieje u mnie na pulpicie :) (w postaci pliku mov ;)). Kto nie widzial, to niech sciaga - tylko 1,5mb :) http://www.fractionize.net/random/c4.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Ja nie kumam ludziska! Co wy tak te swoje pulpity szlifujecie... pierdoly, sroly, przezroczystosci jakies. Po co to? Pulpit to pulpit ma byc praktyczny, niekoniecznie ladny. I tyla w temacie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Jaki pulpit taki użytkownik ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 No to w moim przypadku jest to odwrotnie proporcjonalnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Ja nie kumam ludziska! Co wy tak te swoje pulpity szlifujecie... pierdoly, sroly, przezroczystosci jakies. Po co to? Pulpit to pulpit ma byc praktyczny, niekoniecznie ladny. I tyla w temacie:P u mnie wszysko jest powylaczane zeby szybciej chodzilo i sie ladowalo, wszystkie przezroczystosci, el, graficzne i nic w taskbarze ;d A do tych przeroczystosci to tak mi sie skojarzylo jak w filmie sami swoi (czy inna ich czesc) gdy mieli robic zdjecie zeby wyslac wujkowi czy bratu do ameryki to postawili kaszlaka, tv do okna, ubrali sie odswietnie, wiec moze niektorzy tylko na fotke pulpitu tak przystroili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 No więc mój pulpit wygląda ostatno tak :) http://80.51.139.66/~pieter/screenshot-20041229_2028.jpg wbrew pozorom jest tu wszystko czego potrzeba w do codziennego użytkowania systemu :) I nie jest to tylko na pokaz, Ja na codzien taki pulpit mam i wszystko co potrzeba łatwo dostępne, terminal pod prawym, menu z aplikacjami i całą konfiguracją pod lewym, ukrywanie wyszystkiego pod śeogkowym, 8 wirtualnych pulpitów, tapeta własnej roboty, czego chcieć więcej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 pokaz siatke tapety, np wrzuc do finished, bo fajnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Ja nie kumam ludziska! Co wy tak te swoje pulpity szlifujecie... pierdoly, sroly, przezroczystosci jakies. Po co to? Pulpit to pulpit ma byc praktyczny, niekoniecznie ladny. I tyla w temacie:P Hehe - dla ciebie i dla tych co mysla, ze przezroczystosc menu Start jest ustawiona w windozie male wyjasnienia - zrobilem 2x screenshot, a potem w Photoshopie wkleilem, aby pokazac, co to za soft mam na kompie - nie koniecznie za 100 tys zl ;). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 To mój noworoczny pulpit :D Empeck - dzięki tobie dowiedziałem się o Samurize - THX :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 a oto mój syf powszedni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 czyby ktos tu rusza znaczy sie uczy ALIASA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 tez mecze studio toolsa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 a co to do krzywej holewy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 taki express do kawy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 hehe jak tak dalej pojdzie to dzial rhino zmienic bedzie musial nazwe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
convict Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 A to mój pulpit. Przepraszam za rozdzielczość ale nie chciało mi się zmniejszać. P.S zobaczcie 'kosz' i pasek start(stop) :] -------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi