Napisano 17 Listopad 200420 l Spedzilem nad ta pracka zdecydowanie za duzo czasu i w konsekwencji niemoge na nia patrzec ale moze sie spodoba... wieksza wersja: http://www.ef.art.pl/katalog/1678.jpg
Napisano 17 Listopad 200420 l "moze" ? chyba zartujesz .... ja nie wiem czemu tego nie ma jeszcze w rekomendacjach ;)
Napisano 17 Listopad 200420 l Bigleb tutaj?... niewierze. Piękny widoczek, no nie bede mogl spac tej nocy ;).
Napisano 17 Listopad 200420 l heeej! dla mnie rewelacja mozesz powiedziec czy to z jakiejs referki? czy prosto z glowy? ...odliczam czas kiedy to wrzuca do nowinek... ps. tak tylko mnie troche zastanawia ta mgla/chmura u gory po prawej, jkaos tak dziwnie sie zatrzymuje w pewnym miejscu pozdrawiam i gratukuje miki(boba)
Napisano 17 Listopad 200420 l Autor Refek bylo, nawet duzo, znaczy nie bylo bezposredniego przemalowywania z fot czyli referencyje urzywane wedle swojego podstawowego pierwotnego znaczenia. Chodzilo o to zeby upchnac bardzo zroznicowane rodzaje krajobrazu w jednej panoramie. Zmienialo sie to niestety bardzo, poczatkowo bylo slonecznie i zielono i w ogole sielana ale klient zmienial koncepcje z wersji na wersje az doszlo do calkowitego zlodowacenia. dlatego pracka taka niekonkretna i niedokonca przemyslana.
Napisano 17 Listopad 200420 l podoba mi sie prawa strona a lewa mniej. ta jasna plama troszke razi. i fiolet gory troche z innej bajki.
Napisano 17 Listopad 200420 l swietne poprosrtu piekne:) woow wszystko jest tak bardzo dopracowane. swietna pracka pozdrawiam serdecznie
Napisano 17 Listopad 200420 l ha... ha... a ja widzialem jak sie bigu nad tym meczyl ha... ha... :) moooocno sie zmienilo. slicznosci. chyba ze to nie do misia? wtedy brzydkie, beznadziejne i w ogole ;P
Napisano 17 Listopad 200420 l dreamscape :> fajny nastroj wyblaklego tyrolskiego widoczku drukowanego offsetem z lat 70.
Napisano 18 Listopad 200420 l bardzo ladna pracka, bardzo mi przypadla do gustu, szczegolnie mnie sie podobaja te ostre gory fajne
Napisano 18 Listopad 200420 l Zgodze sie odnosnie tego,ze lewa strona odbiega mocno od prawej ... ale co ja tam moge wiedziec... Swietna pracka i tyle ;)
Napisano 18 Listopad 200420 l super, pracka odjechana na maxa, własnie czytałem wywaid z tobą i powiem: "Give me that power master!!!!" ps: mam to na pulpicie jako tapetke (to tak żeby się podlizać i cichaczem dostać do PI :D )
Napisano 18 Listopad 200420 l fajne,podobaja mi sie rytmy i atmosfera....szkoda,ze walory nie sa trafione do konca i brak jakiegos kulminacyjnego elementu(ale moze dlatego, ze to matte i cos sie pojawi na tym?) i takze przestrzen nie jest tak dobra jakby mogla byc. Nie w sensie pojedynczych bryl,ale calosciowo.
Napisano 18 Listopad 200420 l :O powalil mnie ten art, naprawde Bigle wielkie brawa- zaraz u mnie na pulpicie obrazek laduje :)
Napisano 18 Listopad 200420 l Autor Pawel, nie sa trafione, bo i niechodzilo o fotograficzny efekt i tu mi brak przestrzeni az tak nieprzeszkadza. To mial byc matt wlasnie ( chociaz reklamowka ostatecznie zostala niezrealizowana ) Peter - sprawdzalem w domku jak by to bylo bez owej plamy - faktycznie ogolnie lepiej, chociaz wtedy jeszcze bardziej doskwiera brak jakiegos akcentu. Kengi - yep, do misia ( chociaz juz nie do misia ) wiec brzydkie beznadziejne i w ogole:) Serif - Ja bym powiedzial ze nastroj widoczka spod barbakanu:) Ogolnie dzieki wszystkim za opinie, milo ze sie podoba.
Napisano 18 Listopad 200420 l hmmm... no ale dla czego zrobileś tak śliczny obrazek?........... :P;) Ps. "myslalem ze fota" ;) :P
Napisano 18 Listopad 200420 l Podoba się, podoba, ale ja to bym chciał zobaczyć kawałeczek tej pracki w 100% :P
Napisano 18 Listopad 200420 l Wow, szacunek. Tak zwany karp świąteczny pojawił się na mojej twarzy :-o Pracka rewelacyjna!!!
Napisano 19 Listopad 200420 l Zaczynales z lewej strony?;) Tak na powaznie swietna pracka jedynie co mi w niej cos nie pasuje to ten dystans od jeziora do podnóża gór po lewej niby to powinno byc daleko a wydaje sie blisko wogole nie czuc tu odleglosci moze wprowadzic jakis element skali
Napisano 19 Listopad 200420 l Bardzo fajny nastrój ale chyba za długo nad tym miejscami siedziałeś.... Ogółem podoba mi się ;).
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor Damian - I heate You:) Rly- owszem:> Gotham - Ano niewatpliwie za dlugo. Amrun - Wedle zyczenia:
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor Kolejne zblirzenia (tak naprawde niewiem czy jest sens to pokazywac):
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor Dalej - wersja z drobnymi poprawkami, wedle uwag Petera + troche wiecej przestrzebni. Chociaz jak powiedzialem mi tu brak perspektywy nieprzeszkadza, nawet ma swoje plusy.
Napisano 20 Listopad 200420 l Autor I zeby nie bylo za malo:) wersja wczesniejsza, taka zanim sie klientowi odwidzialo zielono i ladnie ( swoja droga mial koncepty, wiedzial co bedzie, zaakceptowal je... grrr, musialem sie wyplakac:))
Napisano 20 Listopad 200420 l Kolejne zblirzenia (tak naprawde niewiem czy jest sens to pokazywac): Dla mnie jest sens... zawsze można coś podpatrzeć... :) dzięki
Napisano 22 Listopad 200420 l log in tak moi drodzy bedzie wygladac scenografia w 5 czesci wladcy pierscienic ;) pozdrawiam ... log out
Napisano 2 Luty 200817 l Fajnie to wszystko wygląda. Podoba mi się. Tylko że po prawej ten śnieg miejscami wygląda jak serpentyna. To chyba jedyny minus na moje amatorskie oko.