biglebowsky Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Spedzilem nad ta pracka zdecydowanie za duzo czasu i w konsekwencji niemoge na nia patrzec ale moze sie spodoba... wieksza wersja: http://www.ef.art.pl/katalog/1678.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 "moze" ? chyba zartujesz .... ja nie wiem czemu tego nie ma jeszcze w rekomendacjach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Bigleb tutaj?... niewierze. Piękny widoczek, no nie bede mogl spac tej nocy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 heeej! dla mnie rewelacja mozesz powiedziec czy to z jakiejs referki? czy prosto z glowy? ...odliczam czas kiedy to wrzuca do nowinek... ps. tak tylko mnie troche zastanawia ta mgla/chmura u gory po prawej, jkaos tak dziwnie sie zatrzymuje w pewnym miejscu pozdrawiam i gratukuje miki(boba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 Refek bylo, nawet duzo, znaczy nie bylo bezposredniego przemalowywania z fot czyli referencyje urzywane wedle swojego podstawowego pierwotnego znaczenia. Chodzilo o to zeby upchnac bardzo zroznicowane rodzaje krajobrazu w jednej panoramie. Zmienialo sie to niestety bardzo, poczatkowo bylo slonecznie i zielono i w ogole sielana ale klient zmienial koncepcje z wersji na wersje az doszlo do calkowitego zlodowacenia. dlatego pracka taka niekonkretna i niedokonca przemyslana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 podoba mi sie prawa strona a lewa mniej. ta jasna plama troszke razi. i fiolet gory troche z innej bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 swietne poprosrtu piekne:) woow wszystko jest tak bardzo dopracowane. swietna pracka pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 ha... ha... a ja widzialem jak sie bigu nad tym meczyl ha... ha... :) moooocno sie zmienilo. slicznosci. chyba ze to nie do misia? wtedy brzydkie, beznadziejne i w ogole ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 dreamscape :> fajny nastroj wyblaklego tyrolskiego widoczku drukowanego offsetem z lat 70. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Piękność poprostu, świetne, stonowane kolorki, rewelka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 Rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 bardzo ladna pracka, bardzo mi przypadla do gustu, szczegolnie mnie sie podobaja te ostre gory fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Zgodze sie odnosnie tego,ze lewa strona odbiega mocno od prawej ... ale co ja tam moge wiedziec... Swietna pracka i tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 super, pracka odjechana na maxa, własnie czytałem wywaid z tobą i powiem: "Give me that power master!!!!" ps: mam to na pulpicie jako tapetke (to tak żeby się podlizać i cichaczem dostać do PI :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 fajne,podobaja mi sie rytmy i atmosfera....szkoda,ze walory nie sa trafione do konca i brak jakiegos kulminacyjnego elementu(ale moze dlatego, ze to matte i cos sie pojawi na tym?) i takze przestrzen nie jest tak dobra jakby mogla byc. Nie w sensie pojedynczych bryl,ale calosciowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 :O powalil mnie ten art, naprawde Bigle wielkie brawa- zaraz u mnie na pulpicie obrazek laduje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Listopad 2004 Autor Share Napisano 18 Listopad 2004 Pawel, nie sa trafione, bo i niechodzilo o fotograficzny efekt i tu mi brak przestrzeni az tak nieprzeszkadza. To mial byc matt wlasnie ( chociaz reklamowka ostatecznie zostala niezrealizowana ) Peter - sprawdzalem w domku jak by to bylo bez owej plamy - faktycznie ogolnie lepiej, chociaz wtedy jeszcze bardziej doskwiera brak jakiegos akcentu. Kengi - yep, do misia ( chociaz juz nie do misia ) wiec brzydkie beznadziejne i w ogole:) Serif - Ja bym powiedzial ze nastroj widoczka spod barbakanu:) Ogolnie dzieki wszystkim za opinie, milo ze sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 hmmm... no ale dla czego zrobileś tak śliczny obrazek?........... :P;) Ps. "myslalem ze fota" ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Podoba się, podoba, ale ja to bym chciał zobaczyć kawałeczek tej pracki w 100% :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aduch Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Wow, szacunek. Tak zwany karp świąteczny pojawił się na mojej twarzy :-o Pracka rewelacyjna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Zaczynales z lewej strony?;) Tak na powaznie swietna pracka jedynie co mi w niej cos nie pasuje to ten dystans od jeziora do podnóża gór po lewej niby to powinno byc daleko a wydaje sie blisko wogole nie czuc tu odleglosci moze wprowadzic jakis element skali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 nom prawda, ostatni plan za ciepły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 do bani ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Bardzo fajny nastrój ale chyba za długo nad tym miejscami siedziałeś.... Ogółem podoba mi się ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antos Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 ładne... widać Czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 troche płaskie mi zdaje, nie czuję perspektywy. narobiłeś sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 Damian - I heate You:) Rly- owszem:> Gotham - Ano niewatpliwie za dlugo. Amrun - Wedle zyczenia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 Kolejne zblirzenia (tak naprawde niewiem czy jest sens to pokazywac): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 Dalej - wersja z drobnymi poprawkami, wedle uwag Petera + troche wiecej przestrzebni. Chociaz jak powiedzialem mi tu brak perspektywy nieprzeszkadza, nawet ma swoje plusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 20 Listopad 2004 Autor Share Napisano 20 Listopad 2004 I zeby nie bylo za malo:) wersja wczesniejsza, taka zanim sie klientowi odwidzialo zielono i ladnie ( swoja droga mial koncepty, wiedzial co bedzie, zaakceptowal je... grrr, musialem sie wyplakac:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Kolejne zblirzenia (tak naprawde niewiem czy jest sens to pokazywac): Dla mnie jest sens... zawsze można coś podpatrzeć... :) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Imo r0xujesz :). Tez bym tak chcial umiec malowac :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurth Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 log in tak moi drodzy bedzie wygladac scenografia w 5 czesci wladcy pierscienic ;) pozdrawiam ... log out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMoroz Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Fajnie to wszystko wygląda. Podoba mi się. Tylko że po prawej ten śnieg miejscami wygląda jak serpentyna. To chyba jedyny minus na moje amatorskie oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi