Napisano 16 godzin temu16 godz 8 hours ago, Rotcore said:Trzeba podejść etapowo, nie prosić o całą aplikację czy bardziej złożony kod, który trudno wyjaśnić. ;PJakbym umial programowac to bym sobie sam zaprogramowal :) Nie prosze o cala aplikacje oczywiscie - sek w tym ze jak mowie ze potrzebuje zeby zmienial animacje jedynie jesli mozliwa jest jednoczesna zmiana kierunku a w innym przypadku zeby grana byla poprzednia to nie jest to jakos mega skomplikowane zadanie dla programisty. Dla mnie jest bo nie umiem programowac. Dla "AI" tez jak sie okazuje jest bo albo wypluwa kod ktory nie dziala albo obcina kod w losowym miejscu a potem przeprasza i nadal obcina ale w innym miejscu i pozniej przeprasza i...To tez stanowi poniekad odpowiedz na:8 hours ago, Rotcore said:takie całkowite negatywne nastawienie do AI na tym forum jest dla mnie niezrozumiałe...Nie moge mowic za cale forum, ale ja mam dosc prosty powod. Bo nie dziala. 🤣Czasem dziala, czasem nie dziala, losowo. Tlumaczyc trzeba jak kretynowi jakiemus, czasem odpowiedzi sa od czapy nie na temat. Trzeba miec sporo czasu i cierpliwosci. Kumplowi programiscie mowie co chce, przerywa mi w polowie bo juz zajarzyl i jeszcze dodaje cos od siebie o czym nie pomyslalem. "AI" tlumacze 3 razy to samo, za kazdym razem mowi ze zrozumial i ze poprawia i nadal to nie dziala.Nie potrzebuje "AI" zeby mnie wyreczalo w czyms co potrafie. Ale jednak fajnie by bylo zeby mnie wyreczylo w czyms czego nie potrafie :D. I to czego ja nie rozumiem to ta obrona AI bo "jest super". No nie jest. Jak dziala jest zajebiste. Ale zbyt wiele razy nie dziala.Nie mam wyjscia teraz, musze go uzywac z wielu powodow do skryptow wlasnie w Godocie. Juz pomine ze baza danych jest dwie wersje do tylu bo to zrozumiale. Juz pomine ze oczywiscie nie mozna zadac zeby wyplulo gre :D Ale jak zapytujesz o bardzo konkretna rzecz, gdzie sa to finalnie 4 linijki krotkie kodu, a ejaj jest zamotany przez godzine jakbys prosil o nie wiadomo co, to niestety nie jestem w stanie powiedziec "nie no, jednak przekonalem sie do AI!". Jest to spoko czasem, ale jak slysze te wizje ze nas zastapi zaraz wszystkich to juz tylko pusty smiech mnie ogarnia.Bo z tym super zajebistym ejajem jest jak z tym robotem co to sie "sciga" z ludzmi dreptajac jak 80 letnia staruszka a wokol niego swita kolesi tez tak drepta udajac ze biegna... Edytowane 15 godzin temu15 godz przez Nezumi
Napisano 3 godziny temu3 godz Autor Adobe traci na wartości paradoksalnie przez to, że ma za mało AI a inwestory chco ejaj :)
Napisano 2 godziny temu2 godz To jest właśnie debilizm wypuszczania akcji firmy bo presja musi być wtedy niesamowita. Gry i softy tylko na tym tracą.
Napisano 2 godziny temu2 godz 8 minutes ago, michalo said:To jest właśnie debilizm wypuszczania akcji firmy bo presja musi być wtedy niesamowita. Gry i softy tylko na tym tracą.Debilizm jest w tym, że inwestorzy nie są użytkownikami i kompletnie nie rozumieją praktycznych potrzeb. Tak jakby o wartości twojej lokalnej piekarni decydowała grupa ludzi na Filipinach.
Napisano 1 godzinę temu1 godz Autor Od jakiegoś czasu firmy traktują inwestorów jako swoich głównych klientów a prawdziwych klientów kupujących produkt i pracowników jako zło konieczne a handlowanie powietrzem, spekulacja akcjami i kapitalizacja giełdowa często nijak się ma do realnych osiągnieć firmy a łaska incestów na pstrym koniu jedzie i czasem jeden tweet czy tiktok wystarczy żeby podbić lub zakopać kurs, dziwne to czasy.
Napisano 1 godzinę temu1 godz 24 minuty temu, Rafal Wojtunik napisał:Debilizm jest w tym, że inwestorzy nie są użytkownikami i kompletnie nie rozumieją praktycznych potrzeb. Tak jakby o wartości twojej lokalnej piekarni decydowała grupa ludzi na Filipinach.Właśnie to mam na myśli. Oddajesz decyzyjność w ręce ludzi bez żadnych kompetencji poza $$$. A oni zamiast siedzieć na dupskach i czekać na profit, ufając że skoro jesteś na rynku już tak długo to wiesz co robisz, wtrącają się i wiedzą lepiej.Tak to sobie przynajmniej wyobrażam.1 minutę temu, Destroyer napisał:Od jakiegoś czasu firmy traktują inwestorów jako swoich głównych klientów a prawdziwych klientów kupujących produkt i pracowników jako zło konieczne a handlowanie powietrzem, spekulacja akcjami i kapitalizacja giełdowa często nijak się ma do realnych osiągnieć firmy a łaska incestów na pstrym koniu jedzie i czasem jeden tweet czy tiktok wystarczy żeby podbić lub zakopać kurs, dziwne to czasy.to działa na zasadzie rozpędzonej lokomotywy. Ale para w końcu się kończy bo tych użytkowników może w końcu zabraknąć a wtedy i hajs przestanie się w końcu zgadzać i trzeba będzie jednak znowu sobie wyrabiać markę. Edytowane 1 godzinę temu1 godz przez michalo
Napisano 12 minut temu12 min 1 godzinę temu, Rafal Wojtunik napisał:Debilizm jest w tym, że inwestorzy nie są użytkownikami i kompletnie nie rozumieją praktycznych potrzeb. Tak jakby o wartości twojej lokalnej piekarni decydowała grupa ludzi na Filipinach.albo w Brukseli