w8jek Napisano 31 Sierpień 2023 Share Napisano 31 Sierpień 2023 Przez ostatni miesiąc dłubałem sobie nową krótką animację. Między robotą, a remontem łazienki xD Była to mocno spontaniczna rzecz i w większości improwizowana. Do tego stopnia, że część sekwencji robiłem klatka po klatce chronologicznie bez klatek kluczowych od razu na czysto. Może nie wyszło idealnie, ale wystarczająco moim zdaniem. No i myślę, że może w wolnym czasie, kiedy nie będzie pomysłu na nic nowego, wracać do tego tematu i może wyniknie z tego jakaś seria. Póki co chciałem Wam pokazać pierwszy (może ostatni) odcinek krótkiej historii o Człowieku: Będę wdzięczny za Wasze refleksje, a poniżej jak zwykle kilka wipów: 12 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 31 Sierpień 2023 Share Napisano 31 Sierpień 2023 Rewelka! Usmialem sie zdrowo 🙂 Oby bylo wiecej bo jest klasa. W czym to robiles? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 31 Sierpień 2023 Share Napisano 31 Sierpień 2023 Nie no Primal Tartakovskyiego sie do tego nie umywa! Świetne poczucie humorku i super wykonanie 🙂 BRAWO! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 31 Sierpień 2023 Share Napisano 31 Sierpień 2023 Świetne! Dawno nie było takiej wrzutki tutaj (z animacją niekomercyjną). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 1 Wrzesień 2023 Share Napisano 1 Wrzesień 2023 Bomba! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w8jek Napisano 1 Wrzesień 2023 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2023 9 godzin temu, Nezumi napisał(a): Rewelka! Usmialem sie zdrowo 🙂 Oby bylo wiecej bo jest klasa. W czym to robiles? Dzięki! Pomysłów jest na sporo odcinków, więc jak będzie trochę czasu to będą powstawać kolejne. Rysowałem w photoshopie poklatkowo, składałem w after effects, a dźwięki w reaperze. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigworm Napisano 1 Wrzesień 2023 Share Napisano 1 Wrzesień 2023 Ale super! Mam nadzieję, że powstanie więcej 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 1 Wrzesień 2023 Share Napisano 1 Wrzesień 2023 Kwintesencja historii ludzkosci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 2 Wrzesień 2023 Share Napisano 2 Wrzesień 2023 Bardzo płynne. Fajnie wyszło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Wrzesień 2023 Share Napisano 4 Wrzesień 2023 Świetne 4k i 60 fpsow:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi