Napisano 31 Grudzień 202531 Gru Wszystkiego najlepszego wszystkim użytkownikom maxika w Nowym Roku 2026!
Napisano Piątek o 05:344 dn Wzajemnie. Zycze wszystkim nam mniej udawania ze strony tech brosow, ze mamy super technologie jakies. Bo to sie tylko przeklada na wieksze ceny sprzetu a zysk z tych rewolucji jest minimalny.
Napisano Piątek o 08:423 dn A ja życzę wszystkim by w 2026 świat znormalniał, bo mam dosyć tego wszechobecnego crapu. Niech ceny się unormują, służba zdrowia ozdrowieje a ludziom niech się uruchomią procesy myślowe :) Najlepszego! Edytowane Piątek o 08:443 dn przez Winoo1
Napisano Piątek o 09:013 dn wrodzony optymizm podpowiada mi, ze: Edytowane Piątek o 09:023 dn przez Nezumi
Napisano Piątek o 09:433 dn Kolejny rok, kolejny sukces...behold65!!@SebastianSz jak by co to połowa lajkoów w '25 ode mnie!
Napisano Piątek o 13:423 dn 3 hours ago, michalo said:@SebastianSz jak by co to połowa lajkoów w '25 ode mnie!Połowa wszystkich?! Chcesz powiedzieć, że dałeś mi aż 2 lajki? :P