Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• michalo
    michalo

I nawzajem! Już się zaczął. Ciekawe jakie rewolucje przyniesie?

• A ja życzę wszystkim by w 2026 świat znormalniał, bo mam dosyć tego wszechobecnego crapu. Niech ceny się unormują, służba zdrowia ozdrowieje a ludziom niech się uruchomią procesy myślowe :) Najlepszeg

• *

Posted Images

Napisano

Wzajemnie. Zycze wszystkim nam mniej udawania ze strony tech brosow, ze mamy super technologie jakies. Bo to sie tylko przeklada na wieksze ceny sprzetu a zysk z tych rewolucji jest minimalny.

Napisano

A ja życzę wszystkim by w 2026 świat znormalniał, bo mam dosyć tego wszechobecnego crapu. Niech ceny się unormują, służba zdrowia ozdrowieje a ludziom niech się uruchomią procesy myślowe :) Najlepszego!

obraz.png

Edytowane przez Winoo1

Napisano

wrodzony optymizm podpowiada mi, ze:

Poopsie_Daisy.jpg

Edytowane przez Nezumi

Napisano
On 1/2/2026 at 10:01 AM, Nezumi said:

wrodzony optymizm podpowiada mi, ze:

Poopsie_Daisy.jpg

*
asddas.jpg

shits gonna hit the fan like motherfucker :)
Przerobiłem tego mema ze dwa dni temu ale nie sądziłem, że aż tak szybko zacznie się spełniać

Ledwo się rok zaczął, usa zgarnęło Madruro i nowa pupetowa prezydenczyni wenezueli pod butem, następna w kolejce podobno kuba i chcą uporządkować całą Amerykę Południową do tego znowu potwierdził, że chce Grenalndie od Danii. Teraz usa i uk próbują przejąć rosyjskie tankowce na Atlantyku, wojna handlowa w Azji tj chiny blokują Japonię i cały czas się przygotowują do ataku na Tajwan ale to już lata tak się czają więc nie wiadomo, ale jak to zrobią to ceny elektroniki i dostępność dopiero wywali w kosmos.
Rolnicy, również w Polsce strajkują, górnicy strajkowali, bezrobocie rośnie, ilość ofert pracy rekordowo mała a ilość imigrantów w górę. Koszty pracy rosną, podatki rosną a kwota wolna od podatku już nie :) Polska ma najdroższy prąd w europie i gaz na świecie, gaz w Polsce był ponad trzy razy droższy od światowej średniej i niemal siedem razy droższy niż w Stanach Zjednoczonych.
Teraz przez ai ceny najpierw ramu poleciały w kosmos, do tego dysków i teraz kart graficznych, nvidia ma ograniczyć produkcje kart o 40% i do tego podnieść ceny a grupy scalperskie skupują co tańsze, w Polsce 5090 w cenach 13k+ a było po 10k i będzie tylko gorzej.

Początek roku dość mocny, nie chcę za bardzo siać pesymizmu ale warto zapiać pasy bo może trochę trząść :)
Czekam na jakieś pozytywne informacje dla równowagi i na obniżenie ciśnienia np skuteczny i łatwo dostępny dla mas lek na łysienie i powodujący odrastanie zębów które to zapowiadają od dobrych 15 lat :)

fgh.jpg

Napisano
6 godzin temu, Destroyer napisał(a):

*
asddas.jpg

shits gonna hit the fan like motherfucker :)
Przerobiłem tego mema ze dwa dni temu ale nie sądziłem, że aż tak szybko zacznie się spełniać

Ledwo się rok zaczął, usa zgarnęło Madruro i nowa pupetowa prezydenczyni wenezueli pod butem, następna w kolejce podobno kuba i chcą uporządkować całą Amerykę Południową do tego znowu potwierdził, że chce Grenalndie od Danii. Teraz usa i uk próbują przejąć rosyjskie tankowce na Atlantyku, wojna handlowa w Azji tj chiny blokują Japonię i cały czas się przygotowują do ataku na Tajwan ale to już lata tak się czają więc nie wiadomo, ale jak to zrobią to ceny elektroniki i dostępność dopiero wywali w kosmos.
Rolnicy, również w Polsce strajkują, górnicy strajkowali, bezrobocie rośnie, ilość ofert pracy rekordowo mała a ilość imigrantów w górę. Koszty pracy rosną, podatki rosną a kwota wolna od podatku już nie :) Polska ma najdroższy prąd w europie i gaz na świecie, gaz w Polsce był ponad trzy razy droższy od światowej średniej i niemal siedem razy droższy niż w Stanach Zjednoczonych.
Teraz przez ai ceny najpierw ramu poleciały w kosmos, do tego dysków i teraz kart graficznych, nvidia ma ograniczyć produkcje kart o 40% i do tego podnieść ceny a grupy scalperskie skupują co tańsze, w Polsce 5090 w cenach 13k+ a było po 10k i będzie tylko gorzej.

Początek roku dość mocny, nie chcę za bardzo siać pesymizmu ale warto zapiać pasy bo może trochę trząść :)
Czekam na jakieś pozytywne informacje dla równowagi i na obniżenie ciśnienia np skuteczny i łatwo dostępny dla mas lek na łysienie i powodujący odrastanie zębów które to zapowiadają od dobrych 15 lat :)

fgh.jpg

zapomniales dodac ze unia sie rozpadnie:D Nowe podatki wchodza, zakazy, nakazy itd:D Dlatego ja mam wyjebane na sylwestra:D bo to nic dobrego. Chyba ze jedyny powod z ktorego mozna sie cieszyc ze sie przezylo kolejny rok, cos jak w gierkach:D