Napisano 31 Grudzień 202531 Gru Wszystkiego najlepszego wszystkim użytkownikom maxika w Nowym Roku 2026!
Napisano Piątek o 05:345 dn Wzajemnie. Zycze wszystkim nam mniej udawania ze strony tech brosow, ze mamy super technologie jakies. Bo to sie tylko przeklada na wieksze ceny sprzetu a zysk z tych rewolucji jest minimalny.
Napisano Piątek o 08:425 dn A ja życzę wszystkim by w 2026 świat znormalniał, bo mam dosyć tego wszechobecnego crapu. Niech ceny się unormują, służba zdrowia ozdrowieje a ludziom niech się uruchomią procesy myślowe :) Najlepszego! Edytowane Piątek o 08:445 dn przez Winoo1
Napisano Piątek o 09:015 dn wrodzony optymizm podpowiada mi, ze: Edytowane Piątek o 09:025 dn przez Nezumi
Napisano Piątek o 09:435 dn Kolejny rok, kolejny sukces...behold65!!@SebastianSz jak by co to połowa lajkoów w '25 ode mnie!
Napisano Piątek o 13:425 dn 3 hours ago, michalo said:@SebastianSz jak by co to połowa lajkoów w '25 ode mnie!Połowa wszystkich?! Chcesz powiedzieć, że dałeś mi aż 2 lajki? :P
Napisano Wczoraj o 15:54 1 dn On 1/2/2026 at 10:01 AM, Nezumi said:wrodzony optymizm podpowiada mi, ze:*shits gonna hit the fan like motherfucker :) Przerobiłem tego mema ze dwa dni temu ale nie sądziłem, że aż tak szybko zacznie się spełniaćLedwo się rok zaczął, usa zgarnęło Madruro i nowa pupetowa prezydenczyni wenezueli pod butem, następna w kolejce podobno kuba i chcą uporządkować całą Amerykę Południową do tego znowu potwierdził, że chce Grenalndie od Danii. Teraz usa i uk próbują przejąć rosyjskie tankowce na Atlantyku, wojna handlowa w Azji tj chiny blokują Japonię i cały czas się przygotowują do ataku na Tajwan ale to już lata tak się czają więc nie wiadomo, ale jak to zrobią to ceny elektroniki i dostępność dopiero wywali w kosmos. Rolnicy, również w Polsce strajkują, górnicy strajkowali, bezrobocie rośnie, ilość ofert pracy rekordowo mała a ilość imigrantów w górę. Koszty pracy rosną, podatki rosną a kwota wolna od podatku już nie :) Polska ma najdroższy prąd w europie i gaz na świecie, gaz w Polsce był ponad trzy razy droższy od światowej średniej i niemal siedem razy droższy niż w Stanach Zjednoczonych.Teraz przez ai ceny najpierw ramu poleciały w kosmos, do tego dysków i teraz kart graficznych, nvidia ma ograniczyć produkcje kart o 40% i do tego podnieść ceny a grupy scalperskie skupują co tańsze, w Polsce 5090 w cenach 13k+ a było po 10k i będzie tylko gorzej.Początek roku dość mocny, nie chcę za bardzo siać pesymizmu ale warto zapiać pasy bo może trochę trząść :) Czekam na jakieś pozytywne informacje dla równowagi i na obniżenie ciśnienia np skuteczny i łatwo dostępny dla mas lek na łysienie i powodujący odrastanie zębów które to zapowiadają od dobrych 15 lat :)
Napisano 18 godzin temu18 godz 6 godzin temu, Destroyer napisał(a):*shits gonna hit the fan like motherfucker :) Przerobiłem tego mema ze dwa dni temu ale nie sądziłem, że aż tak szybko zacznie się spełniaćLedwo się rok zaczął, usa zgarnęło Madruro i nowa pupetowa prezydenczyni wenezueli pod butem, następna w kolejce podobno kuba i chcą uporządkować całą Amerykę Południową do tego znowu potwierdził, że chce Grenalndie od Danii. Teraz usa i uk próbują przejąć rosyjskie tankowce na Atlantyku, wojna handlowa w Azji tj chiny blokują Japonię i cały czas się przygotowują do ataku na Tajwan ale to już lata tak się czają więc nie wiadomo, ale jak to zrobią to ceny elektroniki i dostępność dopiero wywali w kosmos. Rolnicy, również w Polsce strajkują, górnicy strajkowali, bezrobocie rośnie, ilość ofert pracy rekordowo mała a ilość imigrantów w górę. Koszty pracy rosną, podatki rosną a kwota wolna od podatku już nie :) Polska ma najdroższy prąd w europie i gaz na świecie, gaz w Polsce był ponad trzy razy droższy od światowej średniej i niemal siedem razy droższy niż w Stanach Zjednoczonych.Teraz przez ai ceny najpierw ramu poleciały w kosmos, do tego dysków i teraz kart graficznych, nvidia ma ograniczyć produkcje kart o 40% i do tego podnieść ceny a grupy scalperskie skupują co tańsze, w Polsce 5090 w cenach 13k+ a było po 10k i będzie tylko gorzej.Początek roku dość mocny, nie chcę za bardzo siać pesymizmu ale warto zapiać pasy bo może trochę trząść :) Czekam na jakieś pozytywne informacje dla równowagi i na obniżenie ciśnienia np skuteczny i łatwo dostępny dla mas lek na łysienie i powodujący odrastanie zębów które to zapowiadają od dobrych 15 lat :)zapomniales dodac ze unia sie rozpadnie:D Nowe podatki wchodza, zakazy, nakazy itd:D Dlatego ja mam wyjebane na sylwestra:D bo to nic dobrego. Chyba ze jedyny powod z ktorego mozna sie cieszyc ze sie przezylo kolejny rok, cos jak w gierkach:D
Napisano 4 godziny temu4 godz Autor 13 godzin temu, Kalberos napisał:zapomniales dodac ze unia sie rozpadnie:Dno mówił, że czeka na dobre wieści 😁