Ania Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 jest to najbardziej realistyczna scena ktora kiedykolwiek zrobilam jesli ktos mi nie wierzy ze to nie sa zdjecia, to moge pokazac siateczke ja sie pajakow boje, wiec jak zobaczylam pierwszy tego render to prawie z krzesla spadlam z wrazenia
Wielka_Siostra Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Oj, misiu, żeby zrobić prowokację można było napracować się o wiele mniej - wystarczyłby np. czarny sześcian na czarnym tle;-)
illy Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 smutna historia :( ale podoba mi sie, cos innego niz sie widzi caly czas Ania C cala nadzieja w tobie ze bedzie ciekawiej na tym forum
olej Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Ciekawa forma walki z fobia, lubie twoje pracki, sa charakterystyczne:) Pozdrawiam. Aha mojemu ptasznikowi nie podoba sie ta scenka:) Ps: te szyny to chyba z szachow, prawda?
Kulki Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Ania to fota;) co Ty tu bedziesz probowala grafikow sciemniac!
jaras Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 najbardziej podoba mi się rendering nr.2 (chociaż chyba można by się przyczepić do gubości nitki :) sympatyczne . Miałaś jakieś blueprinty pająka ? ;) pozdrawiam
dirty Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 heh fajne, i dig it. btw jakies same destrukcyjne formy u ciebie dominuja, kiedys wybuchajace pingwiny, teraz miazdzone pajaki... co bedzie nastepne? ;)
Master Kiełbaster Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Czajniczek był pierwszą najbardziej realistyczną sceną ;p. Ta scena nie jest tealistyczna bo szyny nie są pod napięciem ;p
MareG Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 ...bo szyny nie są pod napięciem ;p Ale pająk opuszcza się z drutu trakcyjnego i zetknięcie z szyną powoduje zwarcie! Ewentualnie dyskusyjny jest fakt, czy pajęcza nić przewodzi prąd? - ale pewnie była wilgotna;) Dobra praca - na luzie i z humorem (czarnym?) ;) Powinno się coś takiego pokazywać ludziom po trupach goniącymi za czymś w życiu bez zwracania uwagi na otoczenie eh... tech: najgorszy rendering - to ten z kołem pociągu, niestety nie udało się pokazać pędu akcji - a to przecież kulminacyjny punkt! Poza tym fajne jest! Pozdro
tweety Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Ewentualnie dyskusyjny jest fakt, czy pajęcza nić przewodzi prąd? - ale pewnie była wilgotna;) Sprawdziłem! Da się! Nić pajęcza złożona jest z białek, które połączone ze sobą w specyficzny sposób dają niezwykle twardą konstruckję. Jak każde ciało złozone z białka może przewodzić prąd tak i nić pajęcza go przewodzi. Ania C: Ogólnie fajnie to wyglada. Jakbyś to jeszcze porządnie zaanimowała to by było super! :D
Dracools Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Też chcialem napisac ze pająk sie sfajczy ale niedązylem:/. A ogólnie to fajne tylko jak bym chcial obejżeć reszte destrukcyjności kobiecej(:)) to jakiś link taki?
Shogun 3D Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Fajne, kogo uosabiają te rozwalane zwierzaki? Masz pewnie z kimś mocno na pieńku. Możesz jeszcze spróbowac z kukiełką i szpilkami, ale słyszałem, że słabo działa. Anyway Twoje pracki wzbogacają to forum, więc może lepiej pozostań przy grafie. Co masz zamiar rozwalić w następnej kolejności? I jak? Pozdro!
asblaze Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Fajny pomysł.... zostań tylko przy plastycznych wizjach... bo realizm ci jeszce nie wychodzi ;)
curka Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 jak dla mnie lepiej by wygladalo w rysunkowej konwencji (np. ink'n'paint). poza tym, az tak wielkie numery kolejnych scen moim zdaniem psuja efekt i nie byly konieczne - w miare kojarzacy odbiorca domysli sie przeciez,ze to historyjka i jak ja "czytac", ale ogolnie pomysl ciekawy :)
F/X Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Jestem ciekaw jak zrobiłaś ten efekt "elektryczności"?
Ania Napisano 30 Listopad 2004 Autor Napisano 30 Listopad 2004 dziekuje wszystkim za komentarze baju, tak szyny sa z szachow. jaras prosze sie grubosci nitki nie czepiac, to jest solidna gruba nitka, zeby ja byle podmuch nie zerwal. blueprintow pajaka nie mialam, bo ja sie pajakow naprawde boje, i nie mam ochoty ich ogladac, ani na blueprintach ani nigdzie indziej. dirty nastepne beda szyny, bedzie to forma raczej niedestrukcyjna, mozesz poszukac w wip. tweety ja animowac nie potrafie. shogunn, pajak uosabnia pewnego kolesia na innym forum, ktory sie odwarzyl porownac mnie z kawalkiem kredy. pingwin uosabnial mojego kolege tomka, i zapewniam cie ze zasluzyl na to. i zemscil sie. ja sie z nim gryze odkad go znam, ale oprocz tego to porzadny facet. curko, ja ink'n'paint nie lubie specjalnie, a z numerami to masz racje. chociaz chyba nie kazdy odbiorca jest na tyle kumaty. elektrycznosc to jest video post glow, i tam pod inferno mozna wybrac opcje electric, i troche poprzeustawiac inne ustawienia. efekt jest nalozony na przezroczyste spline.
Salvator Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 masz cudowny dar uśmiercania zwierzaków. Wcześniej pingwina (dalej nie wybaczyłem, mój pingwin z avatara też :P) a teraz biednego pająka. ciekawe co na to Freud.
kubi Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 w następnej opowieści usmierć żabkę, bedzie smiesznie zobaczysz :)
martez Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Widać, że nie lubisz pająków...nieciekawy żywot mu zmalowałas...ale fajnie ci to wyszło, plastelinowo, komicznie...
jaras Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Ania C. - podoba mi się Twoje podejście do życia - lubię Cię :)
dirty Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 shogunn, pajak uosabnia pewnego kolesia na innym forum, ktory sie odwarzyl porownac mnie z kawalkiem kredy. pingwin uosabnial mojego kolege tomka, i zapewniam cie ze zasluzyl na to. i zemscil sie. ja sie z nim gryze odkad go znam, ale oprocz tego to porzadny facet. heh, fajny sposob na radzenie sobie z nielubianymi osobnikami z reala ;) ps. kreda?? LOL
Ania Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 salvator, freud by to do seksualnosci sprowadzil, bo on wszystko do seksualnosci sprowadzal, co jest moim zdaniem bzdura, no ale skoro sie nie odezwal tutaj to pewnie ma swoje powody. kuba, zabke juz wysuszylam, jeszcze bardziej jej dobijac nie bede. jaras, bez obrazy, ale wiekszosc ludzi co mnie lubi ma troche niepoukladane w glowie (jak dotad, ciebie na tyle nie znam zeby ocenic).
Kulki Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 jakis guupi ten paja ja by se w bok skrecil a nie wzdloz uciekal... ale jego sprawa... szkoda pajaka. dobry pajak byl i maaalo pil, dobry pajak byl i maaalo pil, dobry pajak byl i maaalo pil.
Salvator Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 hehe - moim zdaniem Freud miał troszkę racji :P
Gość Aleksander Niezabitowski Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Ten pajączek wygląda troche jak lukrowane ciastko:)
Ania Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Napisano 23 Grudzień 2004 okolicznosci zmusily mnie do zrobienia dodatku. ale to juz raczej bedzie ostatnie.
Ania Napisano 23 Grudzień 2004 Autor Napisano 23 Grudzień 2004 to miala byc jego siec. ale nie szkodzi, spageti tez moze byc, nie bedzie biedaczek glodny.
Morph0001 Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Niesamowite swiatlo, modelowanie niezwykle..., no i render to az monitor mi trzeszczy. Nie wiem na czym ten pajak siedzi wydaje mi sie ze na Zielonym Plane. Pajeczyna wyglada jak wygjeta sprezyna.
Gość HUSKY Napisano 23 Grudzień 2004 Napisano 23 Grudzień 2004 Aniu fajny pajaczek!!! A moze jakas animacja
Ania Napisano 25 Grudzień 2004 Autor Napisano 25 Grudzień 2004 no ja wiem ze to jest swietna praca, nie musicie mi mowic. oczywiscie siatke pokaze (tego z makaronem), moze sie czegos z niej nauczycie, chociaz watpie czy kiedykolwiek uda wam sie doscignac moj poziom. i jeszcze jednego w herbacie utopilam, ale to juz prawie na pewno koniec, bo sie z tym facetem tak jakby pogodzilam.
Ania Napisano 25 Grudzień 2004 Autor Napisano 25 Grudzień 2004 nie boj sie. a tamto mi juz wybaczyles? jesli tak, to nie masz sie czego obawiac. a jak nie, to ja sie ciebie tez boje.
Gość Raffaello Napisano 28 Grudzień 2004 Napisano 28 Grudzień 2004 bardzo orginalne! pokazałaś jak bardzo nie przepadasz za pająkami ;) tylko jedno pytanko: Ania jak wpadłaś na taki pomysł historyjki?
Kalais Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 hahaha, rozluzniaja mnie Twoje historyjki, i te z pingwinami, i ta z pajakiem tez jest smieszna :) eksterminacja spersonifikowanych zwierzatek, dobre, dobre... ;)
Ania Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 rafaelo, co do pomyslu, poprostu sie zastanawiam jak wykonczyc jakiegos zwierzaka, az cos wymysle.
arcade Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 LOL!!! Aniu, po prostu wymiatasz, czytając ten wątek kilka razy polałem się ze śmiechu, masz zajefajne pomysły, naprawdę! Siatka 3d pająka w sieci po prostu mnie rozwaliła... :D Poważnie, zrób z tej historyjki kruciutką animację, to będzie hicior jak south park albo happy tree friends :) Pozdrawiam cię i z niecierpliwością czekam na twoje dalsze prace :), YO!!!
wooka Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Aniu jeszcze sie nie znamy ale poprostu mnie oslabiasz :D Naprawde od dzis moim celem w zyciu jest doscigniecie twojego poziomu i niesamowitych umiejetnosci. Pozdrawiam Cie sredecznie ^_^ ..chyba od tej historii nie zasne w nocy..:P
TreX Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Czajniczek był pierwszą najbardziej realistyczną sceną ;p. Ta scena nie jest tealistyczna bo szyny nie są pod napięciem ;p Masz racje, szyny nie sa pod napieciem ale sa uziemione. A pajak byl podczepiony do drutów! Już bardziej zastanowiłbym sie czy pajęczyna przewodzi prąd... Bardzo fajne aniu, 8/10
Salvator Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 uh dawno mnie tu nie było. ojoj Aniu, ależ ty pamiętliwa :P jestem ciekaw, jakim byłbym zwierzęciem :> btw. chroń się przed paparazzi, bo rośnie tobie całkiem spory fanklub :> jak czytam niektóre komentarze ... :D
Gość makbol Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 a mi sie najbardziej podbaja słupy wysokiego napięcia i tory. Ciekawy pomysł, takie komiksowe Pozdrawiam
Ania Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 Trex, ta kwestia byla juz dyskutowana calkiem na poczatku. tak, pajeczyna prad przewodzi. salvator, bylbys oczywiscie pingwinkiem, i zrobilam siedem sztuk na zapas, na wypadek gdybys mi sie mial narazic. a wybaczyles mi juz? paparazzi nie wiedza gdzie mieszkam, wiec mam tu spokoj. ale dziekuje ci ze sie tak o mnie troszczysz. makbol, ciesze sie ze ci sie podobaja tory. swiadczy to o tym ze jestes pacyfista i porzadny czlowiek, ktory sie nie cieszy z cudzego nieszczescia.
wesoledi Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 fajne to jest :) ale widzialem to wczesniej :) na deviantart (czy jak to sie pisze :P) czekam na kolejne komiksy Twojego autorstwa :) pozdrowki ps. dla fanow obrazkow z czarnym humorem autorta Ani: http://www.deviantart.com/view/9485494/ :)
darkelf Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 no dobra, zdjecie pokazuj ;)... tak na serio, to masz fochy :P
Rekomendowane odpowiedzi