Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

A ja mam takie 3 pytanaia do wszystkich :D

1) Ile juz w maxie "siedzicie" ?? :]

2) czy kiedykolwiek zniechciles sie do maxa przez np niemoc wykonania czegos co chiciales?? ;]

3) Czy jestescie zadowoleni ze swoich prac?? ;]

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1. zależy co rozumiesz przez siedzenie (czasami klęczę i błagam o koniec renderka)

2. wiele razy ale bez maxa nie wytrzymałem dłużej niż 2h

3. zdecydowanie nie! chcem zrobić Shreka 4!!!

Napisano

1. 2 lata, 2 miesiace, 2 dni, 2 godziny i 2 sekundy;

2. zniechecam sie za kazdym razem nowego projektu;

3. nie! zawsze widze bledy i nie chce mi sie ich poprawiac ;)))

Napisano

niestety to ja :(

Napisano

1. 6,7 miesiecy, ale w małym wymiarze czasowym, z powodu ciągłej zajętości komputera w domu.

2. Jak chyba wszyscy TAK

3. Nie, zawsze chce coś poprawić, ale wtedy wychodzi, że nie potrafie :(

Napisano

1) 5 lat :) z przerwami

2) Jasne , ale zawsze wracam ...

3) na 90% , glownie z powodu ze niechce mi sie wszystkiego dopiescic tak jakbym chcial.

A jesli decyduje sie juz cos pokazac to musze byc przekonany do tej pracki.

Napisano

1. lata

2. jeszcze nie udalo mi sie niewymodelowac tego co chcialem .. zniecheca mnie oswietlenie;)

3. of coz ze nie (*&(*#&(#!&^@& oswietlenie;))

Napisano

1. Prawie 2 latka - z kilkumiesięczną przerwą

2. nie ;)

3. zdecydowanie nie - cały czas są na żenującym poziomie - i dużo sie zapomina :/

pozdr

giorgione

Napisano

1. wogóle w maxie nie siedzę; kiedyś chciałem wymodelować aniołka, ale poległem; wiziąłęm się więc za 2d gdzie również daję ciała :)

2. j.w.

3. pewnie :D

p.s. aleś nazwał ten wątek ... nieintuicyjnie :/

Napisano

1. aktywnie 7miechow moze

2. oj i to wiele razy, najgorsze byly poczatki gdzies tak od 13 roku zycia instalowalem maxa, odpalalem, odinstalowywalem, mijal rok i od nowa :)) za kazdym razem cos wie uczylem (ze te okna to rzuty w roznych stron, ze tam sie ustawia przesowania jakies, ze jest cos takiego jak convert to itd..)

3. nigdy nie w pelni, ale z jednej sie cieszylem ze dosc ladnie wyszla (chociaz sam niewiem ja :))

edit: Raffaello nie wpadaj w kompleksy chlopie :)

Napisano

1. miesiac (max6) - texturowanie ...czyli obracam i zoomuje obiekt nakladam na model psd ;P

2. tak probowalem poly modelingiem zrobic samochod zaczalem od fiata 500 potem a3...i a3 nie skonczylem...bo mnie wqrzyl program ;)

3. taaaa...bardzo...szczegolnie ze zadnej nie zrobilem...:]

cheers...wole 2D :)

Napisano

1. 3 lata

2. taaa.. na dwa lata z hakiem :P miałem kiedyś maxa bez numerka, zrobiłem kilka prac a'la gumis i dałem sobie spokój. Potem powróciłem po dwóch latacb, no i jestem :D

3. jeszcze tak naprawdę nie ukończyłem żadnej pracy :D no może poza speedami, ale raczej ich scenami nie można nazwać :D no ale będę zadowolony jak zrobię od początku do końca dobry model organiczny. Będę spełniony i zrobię sobie portfolio :P

Napisano

1. Jakieś 2 miesiące. Przedtem siedziałem b.długo przy blender 3D

2. Tak była to moja pierwsza praca jaką wykonałem w max'ie była to puszka coli chciałem zrobić ją od a do z nawet zrobiłem texture sam i to dość ładną. Tylko był kłopot nie wiedziałem jak nałożyć tą teksture na puszke... Musiałem wtedy odtworzyć książke o 3ds max'ie i tam musiałem wyszukać jak się robi textury... :( szukałem okło 2 minuty ale 2 minuty i tak strata czasu :) Ale i tak zrobiłem :]

3. To zalezy przez te 2 miesiące które jestem użytkownikiem maxa zrobiłem kilka prac. Ale pół na pół jestem zadowolony z moich prac

Napisano

1. w maxie siedze od konca grudnia 2004, wczesniej pol roku na mayce

2. jasne, jakos dziwnym trafem czesto nad jakas glupota musze spedzic pol dnia- ale generalnie troche czasu i sie zrobi ;)

3. w maxie jeszcze zadnej nie skonczylem :) ale generalnie w 3d zawsze da sie cos poprawic, no ale mozna przyjac ze jestem zadowolony chociaz patrzac na wymiataczy to mi jeszcze brakuje..

Napisano

1. 5 lat i 6 m-cy

2. bywalo

3. trudno powiedziec, ale raczej tak

Napisano

1.Pare miesiecy

2.No malo przy kazdej bo malo umiem

3. Jak juz mi sie uda cos zrobic z czego dostaje dosyc dobre komentaze to tak jak np. moja najlepsza pracka Obiekt3d:Szachy ;P

Napisano

1. Poczatek grudnia ;) Choc wczesniej mialem na twardym light wave 3d czy cos takiego ale nic w nim nie potrafilem zrobic :D (i mowilem ze "lathe" jest do robienia zyrandolow) :D

2. Przy kazdym podejsciu tak jak szczupal

3. Nie bo narazie robie speedy :D czasem zrobie cos dla "jaj" jak np mikolaj ala'czarnobyl albo Pan marchewka

Napisano

1:aktywnie to od lipca 2004..

2:czesto nie moglem wykonac tego co chcialem ale zeby sie zniechecac.. nieee ;)

3:zdecydowanie tak :D nie zebym uwazal ze sa swietne ale zadowolony to jestem ;)

pozdro

Napisano

1. Od około 8 roku życia, kiedy to dostałem maxa...No ale aktywnie to od ok. 2 lat

2.Bardzo często

3.Nigdy nie zrobiłem pracy, która mi się podobała :)

Napisano

1.siedze od yyy...wrzesien2004 i ciagle pracuje nad jednym projektem...moze to przez ten tytul "nieskonczonosc":D:P

2.raczej nie bo za krootko siedze w nim(moze sie przerzuce na Maye...ale to sie jeszcze okaze)

3.zawsze cos nie tak ale czasami trzeba isc na kompromis:P

4.najlepszym sposobem zobacznia bledoow w obiekcie jest odejscie od niego na jakies 2-3dni

wtedy wszystko widac...albo dac fotki na forum:P