Napisano 9 Styczeń 200520 l Nadszedł nowy rok i jak niektórzy zauważyli, nadszedł czas na odświeżenie wątku drugostronoekranowego. Pamiętamy oczywiście, że po drugiej stronie siedzi też osoba z krwii i kości i ma uczucia i umie je przeżywać w taki czy inny sposób :) Ten wątek pewnie ma Nam o tym przypominac ;) Podobnie jak w latach poprzednich zakładający zaczyna czyli: Zamyślony Leru duma nad przyszłością forum i swoją niefotogenicznością. Fotografia #1 Życzę miłego i częstego ujawiania
Napisano 9 Styczeń 200520 l Leru się podretuszował ale czerwone oczęta zostały :) no chyba że to twój naturalny kolor.. ew. sygnał ostrzegawczy "bez kija nie podchodzić" ;) darkelf : Koszulka jest bez znaczka! Jak się możesz w czymś takim pokazywać ? ;)
Napisano 9 Styczeń 200520 l Batou: znaczek pewnie jest niżej ;) Leru: ta poza, ta ręka, ten garnitur... czyżby sesja??
Napisano 9 Styczeń 200520 l tweety : tak.. z tyłu, na całe plecy napisane jest ADIDAS ;) A co do Leru... ja bym stawiał na poprawne politycznie zdjęcie ze studniówki :)
Napisano 9 Styczeń 200520 l A co do Leru... ja bym stawiał na poprawne politycznie zdjęcie ze studniuwki :) za oknami widno jak cholera wiec stawiam na sesje ;]
Napisano 9 Styczeń 200520 l Autor Darkelf -> to co pokazałeś zupełnie się mija z moim wyobrażeniem dotyczącym Twojej osoby, co nie oznacza ze jest źle :P Pionier -> dzięki hehe :D Tweety -> sesje mnie czekają dopiero za pół roku ;) Batou -> a fakt, dodałem "DOF`a". Ostatnio Marcin stwierdził, że awatar mam za delikatny więc musiałem nadrobić fotką ;). Ze studniówki to dopiero po 18 stycznia, a to jest ślub siostry. Pykałem fotki i jako bliski członek rodziny jak człowiek wyglądać musiałem. Jakby nie patrzeć - poprawne politycznie :)
Napisano 9 Styczeń 200520 l Darkelf -> to co pokazałeś zupełnie się mija z moim wyobrażeniem dotyczącym Twojej osoby, co nie oznacza ze jest źle :P Jest bardzo źle ;) ps. sorry za OT. Już nie będę
Napisano 9 Styczeń 200520 l Człowiek wstaje o 17 i zdaje sobie sprawę że dalej musi wracać do modelowania :)
Napisano 9 Styczeń 200520 l za kapciochy dostajesz 10/10 ;) Darkelfu widac ze swoj chlop ;) tylko nie widze 3,4 paskow :( Leru @ :)
Napisano 9 Styczeń 200520 l Leru, jak Ty spowazniales. Nie poznaje kolegi ;) Tradycyjnie na poczatku sie dorzucam, ja 2 dni temu i ponad 20 lat temu:
Napisano 9 Styczeń 200520 l Autor Leander -> czasem zachodze w głowę skąd masz takie pomysły :), to oczywiście kolejny świetny. Również super, że się pokazałeś (mimo ze wielu z Nas Cię widziało, także i na żywo), Co do mojej powagi - no patrz, a to tylko 2 miesiące upłynęły od naszego ostatniego widzenia (do momentu zrobienia fotki). Czyżbyś dorzucając swoje zdjęcie chciał podkreślić nieubłagalność czasu (+moje spoważnienie oczywiście) ? :D
Napisano 9 Styczeń 200520 l Czyżbyś dorzucając swoje zdjęcie chciał podkreślić nieubłagalność czasu ? :DKolejne urodzinki sie zblizaja, czlowiek sie sentymentalny robi ;)
Napisano 9 Styczeń 200520 l Proszę się nie wyśmiewać z moich kapci :) Były bardzo ciężkie do zdobycia w mojej mieścinie.
Napisano 9 Styczeń 200520 l Christian rozwaliłeś mnie :) rotfl :) leander - zainspirowałeś mnie swoją fotką :) asblaze- czy Twoje zdjęcie jest z imprezki którą wydałeś na cześć wygranej bitwy ? ;) pozdrawiam oto postępujący proces zdziadzienia :)
Napisano 10 Styczeń 200520 l No dobra.... ja tak zwyczajnie :) A może, chłopaki-wrocławiaki, jakaś imprezka karnawałowa? bo coś krótki karnawał w tym roku ;)
Napisano 10 Styczeń 200520 l chemiczne dzieci :), asblaze normalnie boje sie ciebie :) wzrok masz jak jakis seryjny zabojca :D
Napisano 10 Styczeń 200520 l buahhaha ... nic dodac i nic ujac synu :)) Asblaze ale ty sie chyba napiłeś nadmiernej ilości alkoholu etylowego (C2H5OH) zwrok diabelski :) Jaras masakra metalowiec urodzony :))
Napisano 10 Styczeń 200520 l niemalze jak rob "bioderko" halford... ale do mistrza ci sporo brakuje...
Napisano 10 Styczeń 200520 l noooo imprezka była fajna... ale jeszcze przed bitwą ;) Dobry drum'n' bass był... jesli chodzi o "chemię" to zadnej... tylko jeden browarek ;)
Napisano 10 Styczeń 200520 l a ja nadal piękny i nadal swoim uwodzicielskim uśmiechem uwodzę miliony kobiet(i nie tylko:p)
Napisano 11 Styczeń 200520 l heh! mały remont w firmie... troszkę zakrapiany (aby praca równo szła) i aparat w moich rączkach ;) najlepszego w nowym roku! do zobaczenia na DTM 2005!!! :D
Napisano 11 Styczeń 200520 l tweety, no chociaż ten wygląda normalnie :D zakupiłem cyfrę, to może kiedyś coś podeślę :P
Napisano 11 Styczeń 200520 l christian :D megarotflamamapapap :D:D rządzisz jak nic ;) asblaze - jak bym cie na ulicy w nocy zobaczyl to bym spiesznie szedł do domu :P
Napisano 11 Styczeń 200520 l istotnie przyjemna, jak nie siatkę, to chociaż pokaż jak shader skóry wygląda na całości ;> Imprezka wygląda na całkiem udaną :)