Napisano 30 Wrzesień 200519 l Masz kolejną :) w limoges francja,stowarzyszenie po polsku napiszę :) kompanionów.Stowarzyszenie które chce odrodzic min. rzemieślnictwo dawne.Tylko nie szalej ja mam żonę :)
Napisano 1 Październik 200519 l dzieki wszyskim, za 30 minut zrywania bokow, i hihrania sie , yeah! :))) niektore texty sa ,,,ahhh i te forki, zajebisci jestescie^^.
Napisano 2 Październik 200519 l Pablo cos tam :) http://www.pablofrancisco.com/video/tonight_show_standup.wmv tutaj jest filmik :) Arnold Słorceneger is "The Little Tortilla boy" :)
Napisano 2 Październik 200519 l zaraz pewnie pojawi sie tutaj 200 postow na temat tego zebys cos nagral wiec sie lepiej przygotuj ;p W koncu to tez z drugiej strony:)
Napisano 22 Październik 200519 l Fear and Loathing w krzaczorach czyli Massachusetts Parano... ten z prawej to ja, w przeciwieństwie do tego z lewej, który jest kims zupełnie innym, nie mną, whatever :)
Napisano 23 Październik 200519 l knysia, skrecik z filtrem ciekawe :) miejscowka fajna, czapa tez Hehe widze widze ;]. Znam takich, ktorzy najpierw filtry spalaja, dopiero pozniej 'wlasciwa' czesc papierosa ;]
Napisano 23 Październik 200519 l haha, to byl, jak to oni mowią "regular", czyli zwykly szlug, a konkret, jak to oni mowią "pot", byl ciut wczesniej ;) ps. kto Kazik, ten po lewej? jak mu to powiem haha, swietni jestescie :D
Napisano 23 Październik 200519 l kolega juz musial byc po sporym spozyciu jak papierosa odpalał butelką ;)
Napisano 26 Październik 200519 l Hmm nie ma to jak udac sie na 'Kartoteke' Rozewicza w takich okularach ;] [ofkoz zdjalem przed wejsciem na scene ;P]
Napisano 26 Październik 200519 l Wrzucam fotki z koncertu Dżemu we Wrocławiu. Więcej na http://www.dlastudenta.pl :) ja_sie_nie _modle ;) Pozdrawiam
Napisano 26 Październik 200519 l jestes cudowny podczas modlenia sie :) btw wszedzie bym cie rozpoznal :P
Napisano 26 Październik 200519 l kome ty to masz wzroka... kubek z bartem simpsonem tam jest :) tatra jest w szawce ponizej :)))) wszyscy sie tam modlili do sceny?? :D heheh :)
Napisano 27 Październik 200519 l kome ty to masz wzroka... kubek z bartem simpsonem tam jest :) aaaaaaaaahaha jestem ekstra :D ------------- Leru wybacz, ale twoja przerobka byla zalosna ;)
Napisano 27 Październik 200519 l to ja mam pytanie do ludzi z forum :( dlaczego mnie zadna nie chce ? tak wygladam i sobie nie radze :( :D
Napisano 27 Październik 200519 l Przepraszam, faktyczine, nie powinienem się śmiać, zwłaszcza że mam podobne problemy...