Napisano 26 Listopad 200519 l Z bratem planujemy wpakowac w nie troche lepsze glosniki. ;) To dopiero bedzie. :D
Napisano 26 Listopad 200519 l hoho thorgal, a myślałem że suwmiarki to tylko jako przenośni się używa, a tu nie dość że suwmiarkowanie na ekranie to jeszcze prawdziwa leży na biurku ;] btw. co wy z tym pulp fiction xD
Napisano 26 Listopad 200519 l RA- przyznaj się , ten fotel z everów :D throgal - rotfl na lampie 3 paski :D
Napisano 26 Listopad 200519 l RA, to ten Patryk celowo czy niechcący :D już mi się podoba :> KANCIASTOPORTY RZĄDZI!!
Napisano 26 Listopad 200519 l No to jak wszyscy to wszyscy ;] Miejsce pracy :P Rowniez miejsce pracy ;] Myslalem, ze mam bajzel na biurku, ale gdy zobaczylem biurko thorgala kamien spadl mi z serca ;]. RA - fajne glosniki ;>
Napisano 26 Listopad 200519 l hehehe knysha fajne zdjęcie klasowe ;) Myslałem ze tylko ja jestem taki ze kupuje te foty :D
Napisano 26 Listopad 200519 l wyglada na to ze tylko ja mam taki "pożądek".. powiem w ramach wyjasnienia tylko tyle ze to dla tego ze od 2 tygodni siedze po 12-15h nad projektem i nie mam czasu na takie drobnostki jak sprzątanie
Napisano 26 Listopad 200519 l Nikt z was nie ma prawdziwego burdelu na biórku- ja swojego nie pokaże bo wiem, że i tak Leru skasuje (za gołe baby itp.) Knysha-coś nas łączy- mam takie samo kartonowe pudełko na długopisy z clicka- co tam jest diablo II i Matrix:) (to sprzed 4 lat chyba)
Napisano 26 Listopad 200519 l hcpiter666 - kupuje, zeby pozniej dzieciom pokazac, z kim ich tatus chodzil do szkoly i dlaczego teraz jest taki popie..., ekhm, tzn. nie-ten-teges ;] thorgal - no juz dobrze, wybaczam ci ;] EDIT: kolegaalek - no baaa ;]. To pudeleczko jest z roku 2000 drogi kolego ;] [nie dam glowy, ale tak mysle, ze 2000 ;] ]
Napisano 26 Listopad 200519 l kolegaalek - a co powiesz na to? :) http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/108247358122293680.jpg http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/112747279837052548.jpg
Napisano 26 Listopad 200519 l OMG, slayer, jak ty możesz pracować z blaszakiem na biórku a monitorem gdzieś z boku? xD A tutaj moje małe burdello,trochę się zapuściłem ostatnio :P Ale słyszałem że graficy zawsze pracują w bałaganie, więc ja też tak robie :P to taki lans trochę ;) [/url] ciekawe czy mnie ktoś przebuje? mkk3a -> nie widze obrazków - linki coś nie teges :/ wrzuć na http://www.imageshack.us najlepiej :)
Napisano 26 Listopad 200519 l ziomuś - hehe, niech tylko moja mama przyczepi sie do mojego biurka. "mamo! patrz na to!!!" i tu pokazuje jej zapisane wcześniej zdjecie biurka ziomuśa, a po wszystkim uśmiecham się pod nosem;) oooo!!! już ziomuś mam już lepsze, mkk3a odwalasz kawał dobrej roboty! te zdjęcia juz są u mnie na dysku. Zawsze teraz moge dodać pokazując je mamie, że to wcale nie jakiś rozpuszczony amerykanin tylko zią z wrocka:D no chyba ze to sciema... ech niestety 2 zdjecie rozwiało watpliwości - ściema, a już się tak cieszyłem
Napisano 27 Listopad 200519 l maras - może i ściema, ale czy mama musi o tym wiedziec? :) ziomuś - chyba mamy identyczną myszke. to a4tech, prawda?
Napisano 27 Listopad 200519 l slayer2004 - widze, ze bywasz na wszelkich wiekszych koncertach ;] Starm sie jak moge ;)
Napisano 27 Listopad 200519 l heh slayer2004, masz takie same głosniki jak ja :] tu je troszkę zmodyfikowałem :]
Napisano 27 Listopad 200519 l Xeav : Chyba jenk nie do końca takie same. Te moje to nie Sonki tylko jakiś Tracer, i nie 5.1 tylko 2.1 ;)
Napisano 27 Listopad 200519 l mkk3a -> jup, to optyczna myszka A4 tech... W sumie to nic specjalnego, ale spełnia swoje zadanie :] darkelf ->nic nie przygotowywałem, na ekranie monitora wyświetlał się akurat ten wątek -> post kolegialka :D bałagan orginalny i w sumie zawsze tak to u mnie wygląda :)
Napisano 27 Listopad 200519 l ok koniec tematu o biurkach, co wy lansujecie sie myszkami? czas na prawdziwy lans:D:D:D:D versja beta cygana a'la bregovitch + brad pitt z przekretu, na impre przebierana za tydzien, ofkoz brak zelaztwa, cyganskiej mordy i wasow JAK NARAZIE osz ty RA masz plakacik pulpa co sobie na niego zeby ostrze od pol roku!!!!!!!!! wsanie obczailem, niezly jest
Napisano 28 Listopad 200519 l tyś Marcina z marynary skroił aaahahahahaahha :D:D --------------------- o meen misiek stylowiec.. wypas :D
Napisano 10 Grudzień 200519 l No dobra, kto z was przebierał się za mikołaja? Ja na moim zdominowanym przez kobiety wydziale pełniłem tą zaszczytną funkcję Było ekhm... zabawnie :D Tu macie fotki. oczywiście każda dziewczyna musiała usiąść mikołajowi na kolanach i odkupić swoje przewinienia wierszykiem, dowcipem bądź piosenką.... Mogła też ucałować mikołaja żeby dostać prezent :D To zdecydowanie nie był święty mikołaj... Tutaj z moim... ekhm... reniferem... rotfl No ale ja też dostałem fajny prezent - kalendarz imperialisty i popielniczkę przypominającą kule bilardową :) Ogólnie to niezła impreza z całych tych mikołajek u nas wynikła Sorry za nieostre zdjęcia i tak wybrałem te na których najwięcej było widać... Chyba fotograf źle ustawił przesłonę... pozdro 665 - jako mikołaj wybieram mniejsze zło
Napisano 10 Grudzień 200519 l hehehe myślę że praca jako święt mikołaj to jest moje powołanie :P Chciałbym żeby święta trwały cały rok ;) pozdro
Napisano 11 Grudzień 200519 l ziomus ty to masz farta :D u nas w grupie sa 2 dziewczyny na 20 osoob(a na roku jest ich az 6):D ale naszczescie jest tez taki wydzial obok w ktoorym jest ich juz duuuuuuuuuzo:D
Napisano 11 Grudzień 200519 l Baldack - jesli to polibuda, to i tak nie ma sie z czego cieszyc ;) btw - fajny renifer :>
Napisano 11 Grudzień 200519 l Ha więc ja też sie ujawnie :] moja fota jest jakosciowo słaba bo nawet nie wiem kiedy mi ją zrobiono, wiem jedynie ze to był czerwiec 2005 i lekcja historii ;)
Napisano 12 Grudzień 200519 l hehheh kome to było robione jakims kiepskim aparatem jeszcze pod swiatło :p a noise był jeszcze wiekszy ;)
Napisano 19 Grudzień 200519 l Już po próbnych maturach, więc można sie zrelaxować :D A więc, kiedy nie ślęczę nad Maxem lub lekcjami, pogrywam sobie ;)