DarCon Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 hahahahahaha rewelka tweety :) masz dar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Masz kolejną :) w limoges francja,stowarzyszenie po polsku napiszę :) kompanionów.Stowarzyszenie które chce odrodzic min. rzemieślnictwo dawne.Tylko nie szalej ja mam żonę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Wszyscy tak mowia. Trzeba miec przykrywke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Naaa, szto u tiebia, towarisz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 na trzezwo, to zupelnie inny czlowiek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 no nie wiem czy na trzeźwo... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 Trzezwo, trzezwo - chociaz moze niezupelnie, bo po 2h halowki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 dzieki wszyskim, za 30 minut zrywania bokow, i hihrania sie , yeah! :))) niektore texty sa ,,,ahhh i te forki, zajebisci jestescie^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Jakieś dziwne skojarzenie miałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 jak się nazywa ten gościu z mikrofonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Pablo cos tam :) http://www.pablofrancisco.com/video/tonight_show_standup.wmv tutaj jest filmik :) Arnold Słorceneger is "The Little Tortilla boy" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 właśnie oglądałem to, gościu wymiata z tym głosem just like me! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 xeav stand up? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 nie ja nie standup chodziło mi że wymiatam...ogólnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 dawaj cos :) zrob jakis skecz :D moze byc z Leru w roli glownej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 nie odważyłbym się...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 zaraz pewnie pojawi sie tutaj 200 postow na temat tego zebys cos nagral wiec sie lepiej przygotuj ;p W koncu to tez z drugiej strony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Ciąg dalszy zabawy z Photoshopem i cyfrakiem ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 hehhe, zabawne :D, tylko cos ci sie palce zblurowały :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 nie, w ekranie wcale nie powinien odbijać się ogień z lufy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Oj szczegóły, szczegóły.... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Co ty slayer bez butów na wojne :p ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 hehe można i tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Fear and Loathing w krzaczorach czyli Massachusetts Parano... ten z prawej to ja, w przeciwieństwie do tego z lewej, który jest kims zupełnie innym, nie mną, whatever :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Kazik Staszewski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Kazik Staszewski? jak zywy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Skrecik, napoj wyskokowy w butelcy owiniety w papier. US jak nic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 knysia, skrecik z filtrem ciekawe :) miejscowka fajna, czapa tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 knysia, skrecik z filtrem ciekawe :) miejscowka fajna, czapa tez Hehe widze widze ;]. Znam takich, ktorzy najpierw filtry spalaja, dopiero pozniej 'wlasciwa' czesc papierosa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 haha, to byl, jak to oni mowią "regular", czyli zwykly szlug, a konkret, jak to oni mowią "pot", byl ciut wczesniej ;) ps. kto Kazik, ten po lewej? jak mu to powiem haha, swietni jestescie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 kolega juz musial byc po sporym spozyciu jak papierosa odpalał butelką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 a to moja ciezko pracujaca osoba :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 w rogu boxu stoi tatra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 predzej kubek z usmieszkiem w srodku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 w rogu boxu stoi tatra? Hyhy i wzrok jakis niedzisiejszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 kubek Liptona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Hmm nie ma to jak udac sie na 'Kartoteke' Rozewicza w takich okularach ;] [ofkoz zdjalem przed wejsciem na scene ;P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 zdjecie z przed jakiegos czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 pokaz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Wrzucam fotki z koncertu Dżemu we Wrocławiu. Więcej na http://www.dlastudenta.pl :) ja_sie_nie _modle ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 fajna 3-cia fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 jestes cudowny podczas modlenia sie :) btw wszedzie bym cie rozpoznal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 jakby co to nie ja robiłem te foty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 kome ty to masz wzroka... kubek z bartem simpsonem tam jest :) tatra jest w szawce ponizej :)))) wszyscy sie tam modlili do sceny?? :D heheh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 tatra jest w szawce ponizej ))) No przeciez mowilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kome ty to masz wzroka... kubek z bartem simpsonem tam jest :) aaaaaaaaahaha jestem ekstra :D ------------- Leru wybacz, ale twoja przerobka byla zalosna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 to ja mam pytanie do ludzi z forum :( dlaczego mnie zadna nie chce ? tak wygladam i sobie nie radze :( :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 kolejny kandydat do dooma 4 ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 nie smiej sie Vorek :( jaa tu powaznie a Ty ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Przepraszam, faktyczine, nie powinienem się śmiać, zwłaszcza że mam podobne problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi