RA Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Leru Plastique Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 RA ej weź ja też chce taki kolumienki, moje się rozwaliły:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Z bratem planujemy wpakowac w nie troche lepsze glosniki. ;) To dopiero bedzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 hoho thorgal, a myślałem że suwmiarki to tylko jako przenośni się używa, a tu nie dość że suwmiarkowanie na ekranie to jeszcze prawdziwa leży na biurku ;] btw. co wy z tym pulp fiction xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 RA- przyznaj się , ten fotel z everów :D throgal - rotfl na lampie 3 paski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 RA, to ten Patryk celowo czy niechcący :D już mi się podoba :> KANCIASTOPORTY RZĄDZI!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 chveti kome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 No to jak wszyscy to wszyscy ;] Miejsce pracy :P Rowniez miejsce pracy ;] Myslalem, ze mam bajzel na biurku, ale gdy zobaczylem biurko thorgala kamien spadl mi z serca ;]. RA - fajne glosniki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 hehehe knysha fajne zdjęcie klasowe ;) Myslałem ze tylko ja jestem taki ze kupuje te foty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 wyglada na to ze tylko ja mam taki "pożądek".. powiem w ramach wyjasnienia tylko tyle ze to dla tego ze od 2 tygodni siedze po 12-15h nad projektem i nie mam czasu na takie drobnostki jak sprzątanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Nikt z was nie ma prawdziwego burdelu na biórku- ja swojego nie pokaże bo wiem, że i tak Leru skasuje (za gołe baby itp.) Knysha-coś nas łączy- mam takie samo kartonowe pudełko na długopisy z clicka- co tam jest diablo II i Matrix:) (to sprzed 4 lat chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 hcpiter666 - kupuje, zeby pozniej dzieciom pokazac, z kim ich tatus chodzil do szkoly i dlaczego teraz jest taki popie..., ekhm, tzn. nie-ten-teges ;] thorgal - no juz dobrze, wybaczam ci ;] EDIT: kolegaalek - no baaa ;]. To pudeleczko jest z roku 2000 drogi kolego ;] [nie dam glowy, ale tak mysle, ze 2000 ;] ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 No to ja też ujawnie swoje miejsca pracy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 kolegaalek - a co powiesz na to? :) http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/108247358122293680.jpg http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/112747279837052548.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 OMG, slayer, jak ty możesz pracować z blaszakiem na biórku a monitorem gdzieś z boku? xD A tutaj moje małe burdello,trochę się zapuściłem ostatnio :P Ale słyszałem że graficy zawsze pracują w bałaganie, więc ja też tak robie :P to taki lans trochę ;) [/url] ciekawe czy mnie ktoś przebuje? mkk3a -> nie widze obrazków - linki coś nie teges :/ wrzuć na http://www.imageshack.us najlepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 slayer2004 - widze, ze bywasz na wszelkich wiekszych koncertach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 ziomuś - hehe, niech tylko moja mama przyczepi sie do mojego biurka. "mamo! patrz na to!!!" i tu pokazuje jej zapisane wcześniej zdjecie biurka ziomuśa, a po wszystkim uśmiecham się pod nosem;) oooo!!! już ziomuś mam już lepsze, mkk3a odwalasz kawał dobrej roboty! te zdjęcia juz są u mnie na dysku. Zawsze teraz moge dodać pokazując je mamie, że to wcale nie jakiś rozpuszczony amerykanin tylko zią z wrocka:D no chyba ze to sciema... ech niestety 2 zdjecie rozwiało watpliwości - ściema, a już się tak cieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 knysha, mam taki sam segment meblowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 maras - może i ściema, ale czy mama musi o tym wiedziec? :) ziomuś - chyba mamy identyczną myszke. to a4tech, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 slayer2004 - widze, ze bywasz na wszelkich wiekszych koncertach ;] Starm sie jak moge ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 heh slayer2004, masz takie same głosniki jak ja :] tu je troszkę zmodyfikowałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 O! Slayer2004, Sweet Noise, chwalim, chwalim. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Xeav : Chyba jenk nie do końca takie same. Te moje to nie Sonki tylko jakiś Tracer, i nie 5.1 tylko 2.1 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 moje też nie sonki i też 2.1:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 przyznajcie sie, ile przygotowujecie den burdel i to okno maxa? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 mkk3a -> jup, to optyczna myszka A4 tech... W sumie to nic specjalnego, ale spełnia swoje zadanie :] darkelf ->nic nie przygotowywałem, na ekranie monitora wyświetlał się akurat ten wątek -> post kolegialka :D bałagan orginalny i w sumie zawsze tak to u mnie wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 ok koniec tematu o biurkach, co wy lansujecie sie myszkami? czas na prawdziwy lans:D:D:D:D versja beta cygana a'la bregovitch + brad pitt z przekretu, na impre przebierana za tydzien, ofkoz brak zelaztwa, cyganskiej mordy i wasow JAK NARAZIE osz ty RA masz plakacik pulpa co sobie na niego zeby ostrze od pol roku!!!!!!!!! wsanie obczailem, niezly jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Misiek, tyś Marcina z marynary skroił, przyznaj się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 tyś Marcina z marynary skroił aaahahahahaahha :D:D --------------------- o meen misiek stylowiec.. wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 Misiek, tyś Marcina z marynary skroił, przyznaj się... rotfl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 No dobra, kto z was przebierał się za mikołaja? Ja na moim zdominowanym przez kobiety wydziale pełniłem tą zaszczytną funkcję Było ekhm... zabawnie :D Tu macie fotki. oczywiście każda dziewczyna musiała usiąść mikołajowi na kolanach i odkupić swoje przewinienia wierszykiem, dowcipem bądź piosenką.... Mogła też ucałować mikołaja żeby dostać prezent :D To zdecydowanie nie był święty mikołaj... Tutaj z moim... ekhm... reniferem... rotfl No ale ja też dostałem fajny prezent - kalendarz imperialisty i popielniczkę przypominającą kule bilardową :) Ogólnie to niezła impreza z całych tych mikołajek u nas wynikła Sorry za nieostre zdjęcia i tak wybrałem te na których najwięcej było widać... Chyba fotograf źle ustawił przesłonę... pozdro 665 - jako mikołaj wybieram mniejsze zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 ziomuś - cwaniku jeden:P przyznaj się coś tam rozdawał:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 Dewiant jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Grudzień 2005 Share Napisano 10 Grudzień 2005 hehehe myślę że praca jako święt mikołaj to jest moje powołanie :P Chciałbym żeby święta trwały cały rok ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 ziomus ty to masz farta :D u nas w grupie sa 2 dziewczyny na 20 osoob(a na roku jest ich az 6):D ale naszczescie jest tez taki wydzial obok w ktoorym jest ich juz duuuuuuuuuzo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Baldack - jesli to polibuda, to i tak nie ma sie z czego cieszyc ;) btw - fajny renifer :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Hehehe, rotfl ziomuś xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 No, no, ale z taka pomocnica tez moge byc mikolajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 a ja tez sobie fotke dam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Hehe ale cenzurka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Ha więc ja też sie ujawnie :] moja fota jest jakosciowo słaba bo nawet nie wiem kiedy mi ją zrobiono, wiem jedynie ze to był czerwiec 2005 i lekcja historii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 JunioR: czy na zywo tez masz spikselyzowany nos? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 hcpiter fajny nois :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 hehheh kome to było robione jakims kiepskim aparatem jeszcze pod swiatło :p a noise był jeszcze wiekszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Już po próbnych maturach, więc można sie zrelaxować :D A więc, kiedy nie ślęczę nad Maxem lub lekcjami, pogrywam sobie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 no, to ja tez moze cos podrzuce :P Robione moim kochanym k700 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Emm wesoly nastroj przed maturkami... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 łał trzeźwy :D brakuje napisu mistrz nad drzwiami :) ehh nie pytajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 deus przyznaj sie ile wypiles albo co wciagales :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi