Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ach już nie moge sie głosowanie doczekać ale zastanawiam się jak te nasze propozycje dało by się ciekawie na F9 przelać

• Odpowiedzi 197
  • Wyświetleń 26,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja jestem za czyms w stylu to co opisal asfalton jakis dynamizm, Temat lapiacy 10e-10 sekundy z akcji ktora sama trwa 10e-9 sekundy, ehh to bylo by bardzo dobre

Napisano

to by było całkiem ciekawe - uchwycenie momentu, chwili, czegoś co trwa mrugnięcie oka. Byłby temat do popisu IMO

Napisano

Obca technologia - co wy na to?

Temat rzeka moim zdaniem

Napisano
mnie sie od jakiegos czasu nasuwa "moment krytyczny" tzn wyskok w ostatniej chwili, urywanie sie pulki skalnej, uniki, i wiele wiele innych, ....

imo, swietne :)

Napisano

1. I'm having illusions... psychodeliczne i schizowe myśli i halucynacje z głębi spaczonego umysłu :] - może mało precyzyjny tematam, ale przez to może być bardzo ciekawy i urozmaicony.

2. Podwodna ekspedycja - świat morski w najgłębszych zakątkach, nieznane organizmy, nowoczesne łodzie podwone itp.

3. Pojedynek lotniczy.

4. Lądowanie UFO.

Napisano

a moze "ból" - lub "desperacja" w jakimkolwiek odniesieniu ?

ciekawe tez moze byc "moj zly dzien" :P

Napisano

a moze jak taki stary film ...

"ci wspaniali meszczyźni w swych latających maszynach" (wersja dla feministek w produkcji)

Napisano

Komic i Pioonier -to dla was wymazony temat;

moja propozycja pocisk który za chwilke ma rozwalić czołg albo samolot:)

Napisano

tomeg--> hehe szczerze mowiac od 2 lat chodzi za mna pomysl aby zrobic scene w ktorej kamera by znajdowala sie kilka centymetrow za baba lotnicza a owa bomba kilka metrow nad ziemia, czy(kilka metrow do celu), mamy tu wszytko ramka z dynamiczej akcji, strach malujacy sie na kolesiu ktory stara sie zaslonic rekami widzac do sie zbliza, i wogole i w szczegole hehe.

ale nadal jestem za tematem 'moment', pozdro : ]

Napisano
  • Autor

Panowie i Panie, widzę, że trochę się budzi niepewności i nerwów. Zatem mówię, że kolejna Bitwa już jest w przygotowaniu (i to od paru tygodni). Pracujemy nad nią w pocie czoła i jak tylko skończymy - jedziemy z kolejną edycją :D

Prosimy jednak o pewną dozę cierpliwości :)

Kolejna prośba dotyczy umieszczania waszych propozycji, uwag itd jaki temat byście widzieli chętnie :)

Napisano

Leru--> jeeeeee koleja bitwa;)

a tutaj propozycje:

"nastepny dzien"

"ojczyzna"

"...zabawy"-kropki sa wazne;)

pozdro

Napisano

moje propozycje :

"Ci wspaniali meszczyzni w swych latających maszynach"

"arażacja wnetrza"

"miasto przyszlosci"

"kobieta idealna" :> hihi

Napisano

"miasto przyszlosci" - ej to moje;););)

"arażacja wnetrza" - fajnie by było

A teraz cos ode mnię

Bitwa 3d: "Projekt broni przyszłości/przeszłości"

Bitwa 3d: "Świat które mnię otacza"

Bitwa 3d: "wymażony dom" (w każdym tego słowa znaczeniu)

Bitwa 3d: "Życie i śmierć w średniowieczu"

Napisano

Ciekawy wydaje sie byc temat Bitwa 3d: "Projekt broni przyszłości/przeszłości" wspomiany wyzej.

A tu kilka moich propozycji:

"Bitwa 3D: Studium przypadku - psychika człowieka w otaczającym świecie"

"Bitwa 3D: Dom , mieszkanie - mroczne zakamarki pieleszy domowych"

"Bitwa 3D: Podróże w czasie i przestrzeni - utopijne marzenia naukowców czy realne szanse realizacji "

"Bitwa 3D: Medycyna - operacja"

"Bitwa 3D: Mitologia oczami grafika"

"Bitwa 3D:Labolatorium śmierci... "

Napisano

moje propozycje:

"Bitwa 3d: Mity, legendy i swięte pisma"

"Bitwa 3d: Komu bije dzwon..."

"Bitwa 3d: Interpretacja wiersza - (tutaj mniejsce do popisu dla organizatorów)"

Napisano
a moze po prostu to co jest teraz na topie - czyli STAR WARS :D:D:D

pozdr

giorgione

to podejscie do sprawy mi się podoba :)

Napisano

co do tematów przyszłej bitwy to wiekszość jest ok, chociaż chciałbym żeby pojawiła się kategoria animacja :) - może jak na evermotion ostatnio - te same tematy dla fanatyków 3d still i animacji a dwie kategorie bitwy

Napisano

jabym star warsow nie chcial (wszystkie te rakiety to ma milion vertexow;]).. Animacje bym mogl zrobic jakas.. Ale i tak dalej przy militarii/mitologii...:D

Ps. kiedy jakas sonda czy cus?

Napisano

Afterdeath - to wydaje mi się ciekawe

Napisano
moje propozycje:

"Bitwa 3d: Mity, legendy i swięte pisma"

Wydaje mi sie ze ten temat jest godny uwagi, według mnie :)

Napisano
  • Autor

ok podkręcam atmosferę czekania :D

Panie i Panowie!

Nadchodząca Bitwa3D (jak i 2D) jest już w przygotowaniu od pewnego czasu. Przygotowujemy póki co nagrody i muszę przyznać, że wszystko jest na jak najlepszej drodze. Powiem tylko, że już jest ZNACZNIE więcej niż w poprzednich edycjach. Trwają również rozmowy ze sponsorami i jak dotąd idzie świetnie :)

Zaczęliśmy również polowanie na tematy. Na pewno coś sami będziemy wymyślać ale i nie ukrywając, czekamy na Wasze, niejednokrotnie ciekawe, propozycje. W grę wchodzi zarówno temat do Bitwy 3D jak i 2D.

Dziękujemy za już przedstawione propozycje i prosimy o kolejne, abyśmy mieli z czego wybierać i nad czym dyskutować.

Z góry dziękujemy :)

Pozdrawiamy serdecznie

Napisano

Powiem tylko, że już jest ZNACZNIE więcej niż w poprzednich edycjach. Trwają również rozmowy ze sponsorami i jak dotąd idzie świetnie :)

yeah, "nasza" bitwa rosnie w sile! :)

hmmm ... może jakiś wodny swiat?????

dobre :)

Napisano

ja jestem za animacja:|...

nie jest to napewno tak efektowne jak np. praca Jarasa pt."Forgotten..."

ale trzeba takze sporo czasu i pracy aby sie wykazac;) i cos pokazac

Napisano

no no , brzmi interesująco :D

Bacry - dlaczego 3ds max ? bo to jest max3d Polish CG vortal ! - nie mogłoby być innej nagrody ;) hehe

Pewnie teraz zobaczymy w akcji tych leni co im się nie chcialo ruszyć d... ;)

Napisano

bo animacji jest stanowczo za malo:|

kazdy tylko te obrazki robi i tyle:P

wiec sie nie dziw zreszta nie mozliwe jest na dowmowym pc zrobic animacji pokroju

Fallen art:|

Napisano
nie mozliwe jest na dowmowym pc zrobic animacji pokroju

Fallen art:|

O tym mówie, w animacji przeciętny człowiek może się pochwalić tylko rigiem, pomysłem, kompozycją i ładnymi modelamy raczej LP bo napewno nie renderem. Stilki są pod tym względem moim zdaniem lepsze bo możesz się pochwalić: modelami, materiałami, swiatłem, renderem, kompozycją, pomysłem i postprodukcją.

Napisano

Baldack--> jak tak zalerzy ci na animacji(i nie bedzie bitwy animacja) to mozesz zrobic minibitwe animacja:) zobaczymy ilu mistrzow animki sie przylaczy:):)

mozna jak cos zrobic dwa animacja i still

ale ja sie nie znam:)

pozdro

Napisano
Pewnie teraz zobaczymy w akcji tych leni co im się nie chcialo ruszyć d... ;)

Pewnie tak :D

3000 AD byłoby ciekawe. Niekoniecznie to musi być sf ;)

Podoba mi się pomysł.

Napisano
:D

3000 AD byłoby ciekawe. Niekoniecznie to musi być sf ;)

Dokładnie. Nie wiem czy znacie system "Gasnące Słońca" ale tam właśnie tak jest (rok 4xxx) że niektóre układy planet są rozwinięte jak w SW a niektóre to epoka kamienia łupanego pzrez obcych. Jeśli taka interpretacja była by dozwolona to to byłby temat dający wielkie możliwości np: Dwóch szlachciców w polimerowych zbrojach walczy na koniach rapierami na tle jakies frefaty właśnie startującej z kosmodromu umiejscowanego w lesie. (Nie przesadziłem)

Napisano

AGmakonts= no niestety racja:|

nielot007=to tez jakies rozwiazanie:)

...ale jak zobaczylem prace Jarasa "Forgotten..." to hehe...wiecie sami:D...ze nie mam szans :P

pozyjemy zobaczymy:)

ja proponuje cos futurystycznego jak "grand space opera" np "3000 A.D."

nie kumam tego pomysla??...o co biega??

Napisano
  • Autor

Witam!

Zbliża się kojelna Bitwa.

Pierwsi sponsorzy zgodzili się nam pomóc, nawiązaliśmy liczne kontankty jak również i czekamy na odpowiedź od kolejnych firm.

Chcieliśmy również zapytać czy ktoś z Was, użytkowników, zna również jakąś firmę, która mogłaby zaoferować nagrody lub sponsorować nas. Może ktoś z Was prowadzi firmę i również by mógł nam w ten sposób pomóc.

Czekamy na propozycje

Z góry dziękujemy

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z:

- Adrianem Kajdą (Adek) na e-mail [email protected]

- Piotrem Suchodolskim (Leru) na e-mail [email protected]

Pozdrawiamy

Napisano

No to coś ode mnie

-Pamiętne miejsca (tutaj bardzo szerokie pole do popisu)

- 2 wojna światowa (niekoniecznie obrazy bitew, ale np. bateria Todt, linia Maginota itp)

Napisano
No to coś ode mnie

- 2 wojna światowa (niekoniecznie obrazy bitew, ale np. bateria Todt, linia Maginota itp)

bravo dla tego Pana up.gif :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności