AGmakonts Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 ach już nie moge sie głosowanie doczekać ale zastanawiam się jak te nasze propozycje dało by się ciekawie na F9 przelać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 ja jestem za czyms w stylu to co opisal asfalton jakis dynamizm, Temat lapiacy 10e-10 sekundy z akcji ktora sama trwa 10e-9 sekundy, ehh to bylo by bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 to by było całkiem ciekawe - uchwycenie momentu, chwili, czegoś co trwa mrugnięcie oka. Byłby temat do popisu IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Obca technologia - co wy na to? Temat rzeka moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 mnie sie od jakiegos czasu nasuwa "moment krytyczny" tzn wyskok w ostatniej chwili, urywanie sie pulki skalnej, uniki, i wiele wiele innych, .... imo, swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Bad moon super awatarek ;) snap shot z kilku sekund akcji brzmi niezle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 star wars albo cos futurystycznego podchodzacego pod grand space opera, i gwarantuje ze wyskocza fajne pracki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 1. I'm having illusions... psychodeliczne i schizowe myśli i halucynacje z głębi spaczonego umysłu :] - może mało precyzyjny tematam, ale przez to może być bardzo ciekawy i urozmaicony. 2. Podwodna ekspedycja - świat morski w najgłębszych zakątkach, nieznane organizmy, nowoczesne łodzie podwone itp. 3. Pojedynek lotniczy. 4. Lądowanie UFO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 A nie lepiej coś z przyziemnych żeczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 słownik ortograficzny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 a moze "ból" - lub "desperacja" w jakimkolwiek odniesieniu ? ciekawe tez moze byc "moj zly dzien" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 a możę cos z klimatów fantasy wiecie np. świat WFRP albo inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 a moze jak taki stary film ... "ci wspaniali meszczyźni w swych latających maszynach" (wersja dla feministek w produkcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Komic i Pioonier -to dla was wymazony temat; moja propozycja pocisk który za chwilke ma rozwalić czołg albo samolot:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 tomeg--> hehe szczerze mowiac od 2 lat chodzi za mna pomysl aby zrobic scene w ktorej kamera by znajdowala sie kilka centymetrow za baba lotnicza a owa bomba kilka metrow nad ziemia, czy(kilka metrow do celu), mamy tu wszytko ramka z dynamiczej akcji, strach malujacy sie na kolesiu ktory stara sie zaslonic rekami widzac do sie zbliza, i wogole i w szczegole hehe. ale nadal jestem za tematem 'moment', pozdro : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 Komic, pomysl tomeq (ktory tez mi sie podoba) mozna podpiac pod "moment krytyczny" :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 a tak wogole to kiedy bedzie poczatek glosowania czy cos w zwiazku nowej bitwy???? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Maj 2005 Autor Share Napisano 25 Maj 2005 Panowie i Panie, widzę, że trochę się budzi niepewności i nerwów. Zatem mówię, że kolejna Bitwa już jest w przygotowaniu (i to od paru tygodni). Pracujemy nad nią w pocie czoła i jak tylko skończymy - jedziemy z kolejną edycją :D Prosimy jednak o pewną dozę cierpliwości :) Kolejna prośba dotyczy umieszczania waszych propozycji, uwag itd jaki temat byście widzieli chętnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 Leru--> jeeeeee koleja bitwa;) a tutaj propozycje: "nastepny dzien" "ojczyzna" "...zabawy"-kropki sa wazne;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 moje propozycje : "Ci wspaniali meszczyzni w swych latających maszynach" "arażacja wnetrza" "miasto przyszlosci" "kobieta idealna" :> hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 "miasto przyszlosci" - ej to moje;););) "arażacja wnetrza" - fajnie by było A teraz cos ode mnię Bitwa 3d: "Projekt broni przyszłości/przeszłości" Bitwa 3d: "Świat które mnię otacza" Bitwa 3d: "wymażony dom" (w każdym tego słowa znaczeniu) Bitwa 3d: "Życie i śmierć w średniowieczu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 "historia godna przypomnienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Ciekawy wydaje sie byc temat Bitwa 3d: "Projekt broni przyszłości/przeszłości" wspomiany wyzej. A tu kilka moich propozycji: "Bitwa 3D: Studium przypadku - psychika człowieka w otaczającym świecie" "Bitwa 3D: Dom , mieszkanie - mroczne zakamarki pieleszy domowych" "Bitwa 3D: Podróże w czasie i przestrzeni - utopijne marzenia naukowców czy realne szanse realizacji " "Bitwa 3D: Medycyna - operacja" "Bitwa 3D: Mitologia oczami grafika" "Bitwa 3D:Labolatorium śmierci... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 moje propozycje: "Bitwa 3d: Mity, legendy i swięte pisma" "Bitwa 3d: Komu bije dzwon..." "Bitwa 3d: Interpretacja wiersza - (tutaj mniejsce do popisu dla organizatorów)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 a moze po prostu to co jest teraz na topie - czyli STAR WARS :D:D:D pozdr giorgione to podejscie do sprawy mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 co do tematów przyszłej bitwy to wiekszość jest ok, chociaż chciałbym żeby pojawiła się kategoria animacja :) - może jak na evermotion ostatnio - te same tematy dla fanatyków 3d still i animacji a dwie kategorie bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrz3d Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 jabym star warsow nie chcial (wszystkie te rakiety to ma milion vertexow;]).. Animacje bym mogl zrobic jakas.. Ale i tak dalej przy militarii/mitologii...:D Ps. kiedy jakas sonda czy cus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Afterdeath - to wydaje mi się ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 moje propozycje: "Bitwa 3d: Mity, legendy i swięte pisma" Wydaje mi sie ze ten temat jest godny uwagi, według mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 hmmm ... może jakiś wodny swiat????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 30 Maj 2005 Autor Share Napisano 30 Maj 2005 ok podkręcam atmosferę czekania :D Panie i Panowie! Nadchodząca Bitwa3D (jak i 2D) jest już w przygotowaniu od pewnego czasu. Przygotowujemy póki co nagrody i muszę przyznać, że wszystko jest na jak najlepszej drodze. Powiem tylko, że już jest ZNACZNIE więcej niż w poprzednich edycjach. Trwają również rozmowy ze sponsorami i jak dotąd idzie świetnie :) Zaczęliśmy również polowanie na tematy. Na pewno coś sami będziemy wymyślać ale i nie ukrywając, czekamy na Wasze, niejednokrotnie ciekawe, propozycje. W grę wchodzi zarówno temat do Bitwy 3D jak i 2D. Dziękujemy za już przedstawione propozycje i prosimy o kolejne, abyśmy mieli z czego wybierać i nad czym dyskutować. Z góry dziękujemy :) Pozdrawiamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Powiem tylko, że już jest ZNACZNIE więcej niż w poprzednich edycjach. Trwają również rozmowy ze sponsorami i jak dotąd idzie świetnie :) yeah, "nasza" bitwa rosnie w sile! :) hmmm ... może jakiś wodny swiat????? dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 ja jestem za animacja:|... nie jest to napewno tak efektowne jak np. praca Jarasa pt."Forgotten..." ale trzeba takze sporo czasu i pracy aby sie wykazac;) i cos pokazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 sponsorzy? może coś więcej jakie nagrody i dlaczego właśnie 3dsmax ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 no no , brzmi interesująco :D Bacry - dlaczego 3ds max ? bo to jest max3d Polish CG vortal ! - nie mogłoby być innej nagrody ;) hehe Pewnie teraz zobaczymy w akcji tych leni co im się nie chcialo ruszyć d... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Baldack - animacja była poprzednio i nie powiem że była udana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 bo animacji jest stanowczo za malo:| kazdy tylko te obrazki robi i tyle:P wiec sie nie dziw zreszta nie mozliwe jest na dowmowym pc zrobic animacji pokroju Fallen art:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 nie mozliwe jest na dowmowym pc zrobic animacji pokroju Fallen art:| O tym mówie, w animacji przeciętny człowiek może się pochwalić tylko rigiem, pomysłem, kompozycją i ładnymi modelamy raczej LP bo napewno nie renderem. Stilki są pod tym względem moim zdaniem lepsze bo możesz się pochwalić: modelami, materiałami, swiatłem, renderem, kompozycją, pomysłem i postprodukcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Baldack--> jak tak zalerzy ci na animacji(i nie bedzie bitwy animacja) to mozesz zrobic minibitwe animacja:) zobaczymy ilu mistrzow animki sie przylaczy:):) mozna jak cos zrobic dwa animacja i still ale ja sie nie znam:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 ja proponuje cos futurystycznego jak "grand space opera" np "3000 A.D." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 popieram 3000 AD!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Pewnie teraz zobaczymy w akcji tych leni co im się nie chcialo ruszyć d... ;) Pewnie tak :D 3000 AD byłoby ciekawe. Niekoniecznie to musi być sf ;) Podoba mi się pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 :D 3000 AD byłoby ciekawe. Niekoniecznie to musi być sf ;) Dokładnie. Nie wiem czy znacie system "Gasnące Słońca" ale tam właśnie tak jest (rok 4xxx) że niektóre układy planet są rozwinięte jak w SW a niektóre to epoka kamienia łupanego pzrez obcych. Jeśli taka interpretacja była by dozwolona to to byłby temat dający wielkie możliwości np: Dwóch szlachciców w polimerowych zbrojach walczy na koniach rapierami na tle jakies frefaty właśnie startującej z kosmodromu umiejscowanego w lesie. (Nie przesadziłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 AGmakonts= no niestety racja:| nielot007=to tez jakies rozwiazanie:) ...ale jak zobaczylem prace Jarasa "Forgotten..." to hehe...wiecie sami:D...ze nie mam szans :P pozyjemy zobaczymy:) ja proponuje cos futurystycznego jak "grand space opera" np "3000 A.D." nie kumam tego pomysla??...o co biega?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Baldack- jak bedzie wyglądal swiat/czlowiek roku panskiego 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Witam! Zbliża się kojelna Bitwa. Pierwsi sponsorzy zgodzili się nam pomóc, nawiązaliśmy liczne kontankty jak również i czekamy na odpowiedź od kolejnych firm. Chcieliśmy również zapytać czy ktoś z Was, użytkowników, zna również jakąś firmę, która mogłaby zaoferować nagrody lub sponsorować nas. Może ktoś z Was prowadzi firmę i również by mógł nam w ten sposób pomóc. Czekamy na propozycje Z góry dziękujemy Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z: - Adrianem Kajdą (Adek) na e-mail [email protected] - Piotrem Suchodolskim (Leru) na e-mail [email protected] Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Baldack- jak bedzie wyglądal swiat/czlowiek roku panskiego 3000 moze byc:D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 No to coś ode mnie -Pamiętne miejsca (tutaj bardzo szerokie pole do popisu) - 2 wojna światowa (niekoniecznie obrazy bitew, ale np. bateria Todt, linia Maginota itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 dobre z ta woja swiatowa:) mi sie temat bardzo podoba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 No to coś ode mnie - 2 wojna światowa (niekoniecznie obrazy bitew, ale np. bateria Todt, linia Maginota itp) bravo dla tego Pana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi