Sebazx6r Napisano 1 Styczeń 2012 Napisano 1 Styczeń 2012 Takie moje małe cudo w posiadaniu od 2008. Jeszcze Civic 04 1.4.... do lokomocji...
Bubu Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 Chciałem jeszcze trochę zaczerpnąć jesieni w tym roku:), póki ładna. Jedno z aut, którym śmiało bym śmigał ;] Gratki.U mnie po mieścinie pocina coś podobnego, tyle, że ma jakieś body zapodane i większe fele. Zbiera się nieziemsko i ma super wygląd, ale to nadal Fwd, a u Ciebie ? ;>
Bubu Napisano 18 Lipiec 2012 Napisano 18 Lipiec 2012 Ale z tego co słyszałem są tez wersje 4x4 więc jest się czym jarać :D
bbandi Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 ale to nadal Fwd, a u Ciebie ? ;> Ja mam również FWD ale dla motoru 2.5 v6 163HP spokojnie wystarcza, przyjemność z jazdy jest bardzo duża. Spalanie akceptowalne 9.5 przy spokojnej jeździe. Jak by galant byl Rwd to bym sie nim jarał. Są wersje tego Galanta 2.5 v6 TwinTurbo 280HP wraz z napędem 4x4 - niestety były oferowane tylko na japonię oraz UK dlatego trzeba robić przekładkę. Koszty utrzymania oraz spalanie dużo wyższe od "zwykłej Vki".
Bubu Napisano 6 Sierpień 2012 Napisano 6 Sierpień 2012 Ja mam również FWD ale dla motoru 2.5 v6 163HP spokojnie wystarcza, przyjemność z jazdy jest bardzo duża. Spalanie akceptowalne 9.5 przy spokojnej jeździe. Są wersje tego Galanta 2.5 v6 TwinTurbo 280HP wraz z napędem 4x4 - niestety były oferowane tylko na japonię oraz UK dlatego trzeba robić przekładkę. Koszty utrzymania oraz spalanie dużo wyższe od "zwykłej Vki". Widziałem Legnum (kombi?) z tym motorem. Jest moc ;] Jak by galant byl Rwd to bym sie nim jarał. http://www.driftshop.pl/shop/index.php?200sx-s13-sr20det-galant-face,282 ?? ;) A przeróbki 4x4 na rwd prawdopodobnie też są ;) Btw. lepiej byś Hummera wyrenderował porządnie ;p
bbandi Napisano 15 Sierpień 2012 Napisano 15 Sierpień 2012 Bubu - legnum to właśnie w kombi tylko występował - wersja Sport Edition wyróżnia się zestawem nakładek na progi oraz przednim zderzakiem, dodatkowo zawieszenie jest fabrycznie obniżone na sprężynach Eibach w stosunku do serii o 30mm, zastosowane są mocniejsze zaciski hamulcowe, wnętrze tapicerka al'a karbon, z wyposażenia to różnie u mnie jest tempomat, klimatronik, elektryka, skórzana gałka oraz kierownica. Wrzucam Wam jeszcze jakieś fotki
bolitic Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 (edytowane) Moje bydle - zgadnijcie skad liczba "37" ;) Edytowane 1 Marzec 2013 przez bolitic
Piotr7979 Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 Nieostrożni/niewystarczająco szybko się przemieszczający/ piesi na przejściu??
kamilos678 Napisano 15 Czerwiec 2015 Napisano 15 Czerwiec 2015 A poniżej moje odp. na pytania z 1 postu : 1. 10 latek 2. za 3 :( 3. Hmm co dziennie się coś przydarza lecz coś co warto by było przytoczyć na forum to nic ciekawego ;) 4. BMW e46 5. ---- 6. naszczęście 0 przez 10 lat a jeżdżę sporo 7. Nowa BMKa
iKamil21 Napisano 20 Czerwiec 2015 Napisano 20 Czerwiec 2015 1. Jak dlugo posiadasz prawo jazdy? 5 lat 2. Za ktorym razem zdales prawo jazdy, jakie manewry? za 2 3. Czy cos smiesznego/dziwnego/interesujacego przydarzylo sie Tobie za kierownica [badz bezposrednio zwiazane z samochodem] - Raz wyprzedzil mnie samochod z dużą predkoscia, wyprzedzal na trzeciego lub nawet prawa strona a po pewnym czasie stal rozwalony na barierce. 4. Jaki samochod/pojazd masz/maja twoi rodzice/itd. Jesli ktos nie chce odpowiadac na to pytanie to niech nie odpowiada. Niektorzy nie chca sie chwalic swoimi rzeczami, a inni pragna ukryc przed Urzedem Skarbowym fakt posiadania pojazdu. To nie jest obowiazkowe. Porsche 928 5. Jakie samochody prowadziles [chodzi mi o jakies ciekawsze okazy, a nie o to ze ciocie ktos podwiozl do kosciola i odstawil jej fieste. Właśnie Porsche mojego ojca (928) 6. Punkty karne/mandaty? Brak 7. Samochod marzen: a) super samochod
Camel Napisano 17 Październik 2016 Napisano 17 Październik 2016 Znowu ci ostatni markieting na forum uprawiajo.
malgorzatakowalska18 Napisano 6 Wrzesień 2017 Napisano 6 Wrzesień 2017 Mam Astra H bardzo fajny i tani w utrzymaniu samochód jeżeli ma się benzynę
Greg89 Napisano 7 Marzec 2018 Napisano 7 Marzec 2018 Mam AUDI A6. Ogólnie rzecz biorąc, samochód jest dobry. Kupiony 2 lata temu. Podróżowałem samochodem w Europie i piszę o tym na moim blogu - http://podroznikowo.pl/
Rekomendowane odpowiedzi