Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1k
  • Wyświetleń 193,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  bbandi napisał:
Chciałem jeszcze trochę zaczerpnąć jesieni w tym roku:), póki ładna.

Jedno z aut, którym śmiało bym śmigał ;] Gratki.U mnie po mieścinie pocina coś podobnego, tyle, że ma jakieś body zapodane i większe fele. Zbiera się nieziemsko i ma super wygląd, ale to nadal Fwd, a u Ciebie ? ;>

Napisano

Ale z tego co słyszałem są tez wersje 4x4 więc jest się czym jarać :D

Napisano
  Bubu napisał:
ale to nadal Fwd, a u Ciebie ? ;>

Ja mam również FWD ale dla motoru 2.5 v6 163HP spokojnie wystarcza, przyjemność z jazdy jest bardzo duża.

Spalanie akceptowalne 9.5 przy spokojnej jeździe.

FF napisał:
Jak by galant byl Rwd to bym sie nim jarał.

Są wersje tego Galanta 2.5 v6 TwinTurbo 280HP wraz z napędem 4x4 - niestety były oferowane tylko na japonię oraz UK dlatego trzeba robić przekładkę.

Koszty utrzymania oraz spalanie dużo wyższe od "zwykłej Vki".

Napisano
  bbandi napisał:
Ja mam również FWD ale dla motoru 2.5 v6 163HP spokojnie wystarcza, przyjemność z jazdy jest bardzo duża.

Spalanie akceptowalne 9.5 przy spokojnej jeździe.

Są wersje tego Galanta 2.5 v6 TwinTurbo 280HP wraz z napędem 4x4 - niestety były oferowane tylko na japonię oraz UK dlatego trzeba robić przekładkę.

Koszty utrzymania oraz spalanie dużo wyższe od "zwykłej Vki".

Widziałem Legnum (kombi?) z tym motorem. Jest moc ;]

FF napisał:
Jak by galant byl Rwd to bym sie nim jarał.

http://www.driftshop.pl/shop/index.php?200sx-s13-sr20det-galant-face,282

?? ;) A przeróbki 4x4 na rwd prawdopodobnie też są ;) Btw. lepiej byś Hummera wyrenderował porządnie ;p

Napisano

Bubu - legnum to właśnie w kombi tylko występował - wersja Sport Edition wyróżnia się zestawem nakładek na progi oraz przednim zderzakiem, dodatkowo zawieszenie jest fabrycznie obniżone na sprężynach Eibach w stosunku do serii o 30mm, zastosowane są mocniejsze zaciski hamulcowe, wnętrze tapicerka al'a karbon, z wyposażenia to różnie u mnie jest tempomat, klimatronik, elektryka, skórzana gałka oraz kierownica.

Wrzucam Wam jeszcze jakieś fotki

32271900.jpg

69211219.jpg

Napisano

Moje bydle - zgadnijcie skad liczba "37" ;)

mypajero.jpg

Edytowane przez bolitic

Napisano

A poniżej moje odp. na pytania z 1 postu :

1. 10 latek

2. za 3 :(

3. Hmm co dziennie się coś przydarza lecz coś co warto by było przytoczyć na forum to nic ciekawego ;)

4. BMW e46

5. ----

6. naszczęście 0 przez 10 lat a jeżdżę sporo

7. Nowa BMKa

Napisano

1. Jak dlugo posiadasz prawo jazdy? 5 lat

2. Za ktorym razem zdales prawo jazdy, jakie manewry? za 2

3. Czy cos smiesznego/dziwnego/interesujacego przydarzylo sie Tobie za kierownica [badz bezposrednio zwiazane z samochodem] - Raz wyprzedzil mnie samochod z dużą predkoscia, wyprzedzal na trzeciego lub nawet prawa strona a po pewnym czasie stal rozwalony na barierce.

4. Jaki samochod/pojazd masz/maja twoi rodzice/itd. Jesli ktos nie chce odpowiadac na to pytanie to niech nie odpowiada. Niektorzy nie chca sie chwalic swoimi rzeczami, a inni pragna ukryc przed Urzedem Skarbowym fakt posiadania pojazdu. To nie jest obowiazkowe. Porsche 928

5. Jakie samochody prowadziles [chodzi mi o jakies ciekawsze okazy, a nie o to ze ciocie ktos podwiozl do kosciola i odstawil jej fieste. Właśnie Porsche mojego ojca (928)

6. Punkty karne/mandaty? Brak

7. Samochod marzen:

a) super samochod

• KLICEK unpinned this temat