krzemian Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Hmm, nie wiem czy zauważyłeś Georgas, ale ta obudowa siakaś taka niekompletna:P A tak poważnie to zacnie ci to idzie, no i b. szybko moim zdaniem. Nie zapomnij o renderze kurzu!:P PS. Też latasz po pokoju z linijką, czy na oko robisz?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 Hmm, nie wiem czy zauważyłeś Georgas, ale ta obudowa siakaś taka niekompletna:P A tak poważnie to zacnie ci to idzie, no i b. szybko moim zdaniem. Nie zapomnij o renderze kurzu!:P PS. Też latasz po pokoju z linijką, czy na oko robisz?:) obudowa nieskończona oczywiście, jasne że latam po pokoju z calówką i linijką:D PS.dzięki wielkkie za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Heh, ja też latam z linijką jak Wy :D No bardzo szybko ci to idzie i łądne modele :) także kibicuję, czekamy na render z shaderami bo w materiałach jesteś niezły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Luty 2006 Autor Share Napisano 18 Luty 2006 Żeby niebyło że nic nierobie to mały update, pomieszczenie (pokoik) + dodałem prowasnice w biurku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Faktycznie maly update :) Moze render pomieszczenia + monitor, helikopter (swoja droga bardzo fajny :) ) i reszty rzeczy z biurka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 Zrobiłem jakiś czas temu głośnik i tak sobie pomyślałem że go wykorzystam :) Niestety brak czasu żeby coś konkretnego wymodelowac ale postaram się w najbliższym czasie coś konkretnego dodać A jeśli chodzi o render wszystkiego w pokoju to wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 fajnie ylko połącz membrane z zawieszeniem bo teraz nie spełnie ono swojej roli, chyba ze podklejane od dołu ale i tak dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 No właśnie AGmakonts ma rację :) Sam mi kiedyś mówiłęś że "detale są najważniejsze" albo coś w tym stylu ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 Więc jednak tego głośnika niewykorzystam :) zrobie takiego jakie mam :) + update - finalna wersja shaderów choć i tak z plastiku nie jestem zadowolony ale niemam siły już z nim walczyć komentarze mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Oz ty kurde, ale dobrze ci wyszlo (urocza diodka), dupsko tylko mi sie nie podoba ale podejrzewam ze tak jest. P.s. dziwne ze nie zrzut z 3ds maxa na monitku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 ładny monitor czekam na więcej bo bardzo dobrze ci idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 a gdzie otwory wentylacyjne ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Wielkie dzięki Panowie za komentarze, jeśli chodzi o otwory wentylacyjne to zrobie je na samym końcu bo niechce mi się z tym teraz bawić A tu kolumienki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 na głośnikach się nie znam ale te mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 nie za płaska kopółka w 1 membranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 nie za płaska kopółka w 1 membranie? Nie za płaska bo ona jest doklejana (taki mały tuning :P) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 monitorek super wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Cóż moge rzec??? - Bardzo ładnie - szczególnie shadery monitora... życze powodzenia w dalszej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 No to czas na shadery miernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 fajne - bitmapa czy modelowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 pewnie że bitmapa :] bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Tak jak Chveti napisał - bitmapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Swietnie ci idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 bardzo fajnie to wygląda, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 Witam po dość długiej przerwie ostatnio zakupiłem nowy monitorek więc trzeba było go wymodelowac :] + pudełeczko na płyty powoli będę już wszystko dodawać do pokoju a tu render pokoju, jak widzicie cienie itp.?? [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Wszystko bardzo mi się podoba, czy mógłbym prosić o ustawienia oświetlenia? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vany84 Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 pomalu nabiera ksztaltu. rozumiem ze materialy dopiero po modelowaniu:) jak zaczniesz sie bawic materialami wraz z oswietleniem to dopiero nabierze to charaktery powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Ładny mierniczek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 Dzięki panowie za miłe słowa niemogłem się powstrzymać i zrobiłem prubny render ze shaderami aha, jedynie co mam zastosowane jako światło to skylight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 czemu forum jest wywinięte na monitorku ? :> hehe .. bardzo fajnie .. naprawde super w kolorze:) a i tamten monitorek miał taką tapete że zgrywała się z otoczeniem monitora .. nadało to głębi pulpitu :) fajnie fajnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 oo kurcze ktos Ci komputer ukradl zostawili tylko przedni panel ;P hehe wkoncu jakis upek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Brawo; bardzo ładna scena. ALe jakoś pusto masz w pokoju:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 oo kurcze ktos Ci komputer ukradl zostawili tylko przedni panel ;P hehe wkoncu jakis upek :P Ciekawe jak monitor działał :) Może na telepatię ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Napisałem przecież że to są testy więc niema na razie wiele modeli jak i kabli i innych szczegułów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 hehe geoergas ludzie z tego forum juz tak maja :D heh ;) narazie bardzo ladnie ;) oby tak dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Heyah. Fajnie to wygląda (chociaż są małe błędzy, np. na przodzie obudowy, które wynikają pewnie ze zbyt bałego próbkowania skylight'a), aczkolwiek myśle, że użycie fotonów czy innego zaawansowanego oświetlenia, dało by większy fotorealizm. Czekam na kolejne rendery. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vany84 Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 bardzo przyjemnie wyglada to z materialami:) podzielisz sie materialem ekranu monitora i obudowy? powodzenia w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2006 jeśli chodzi o materiał ekranu to jest to vraylightmtl, a o jaką odudowe ci chodzi:P obudowe kompa czy monitora ??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vany84 Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 chodzilo mi o obudowe monitora - tez wlasnie pracyje nad swoim:) ale z tego co widze to vraylightmtl - to troche ciezko w maxie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khazell Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 bardzo zacne....dokładność do pozazdroszczenia...miło popatrzeć....mam nadzieję że to nie koniec:)...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 No naprawde fajny render, czekamy na kolejne updaty bo samo biórko to za mało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 13 Maj 2006 Autor Share Napisano 13 Maj 2006 Witam wszystkich ponownie, znowu była dłuższa przerwa ale dziśznowu zacząłem dalej robić modeliki komentaże mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 no wreszcie update :) klawiatura bardzo ładna, dostrzegam tylko za duży odstęp przy prawym shifcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 ładny model klawiatury poza tym odstępem przy Shifcie co javor wspomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 13 Maj 2006 Autor Share Napisano 13 Maj 2006 Dzięki panowie jeśli chodzi o klawisze to nie są jeszcze poustawiane doklanie, tak tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Maj 2006 Autor Share Napisano 27 Maj 2006 No to kolejny update troszke modelowałem wczoraj i dziś i o to efekty, aha sorry za jakość render aale maxwell tak ma (1,5h S.L:8) ale co nie co można dopatrzeć w ziarenku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 bardzo fajnie . aż się chce czekać na więcej :) Prawie jakbyś mi lampeczke zwinął z biórka :P ..w końcu popularny model. Co to jest za klawiaturką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 wow 1,5 godziny i takie ziarno ??? to w scanlinie byś lepszy render mógł zrobić :P a scenka coraz ładniejsza chociaż troche wolno ci to idzie liliowy: to odbiornik od muszki bezogonowej a4 tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Walisz ziarnem po oczach ale wreszcie się doczekaliśmy apdejta :) zapowiada się fajnie, przeżuciłeś się na maxwella? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Walisz ziarnem po oczach ale wreszcie się doczekaliśmy apdejta :) zapowiada się fajnie, przeżuciłeś się na maxwella? chciałem się przeżucić ale niestety się nie przeżuce przede wszystkim dlatego że nie potrafie rozgryść material editora maxwella malutki update : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi