Adam Zimirski Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Czesc w wolnych chwilkach stworzylem swoja wersje podwodnego ponurego swiata a oto efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 bardzo ciekawy ten twoj podwodny swiat:) mi ie starsznie podoba ale to jest 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 +pomysł +modele +klimat -sztywność tych ryb :/ -pare drobnych pierdół 5-/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 klimat i pomysł rewelacja, troche niedociągnięć jest ale jako całość zdecydowanie na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reVis Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Mi się bardzo podoba i nie mam żadnych pomysłów na "-" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Zdecydowanie dobra pracka bardzo mi się podoba choc ryby są rzeczywiście sztywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Mimo tego że bardzo mi się podoba,mam jedno pytanko= stworzonka te mają miejsca na oczy,dlaczego ich nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 wow, wyruznia sie... ale nie znaczy to ze jest super na maxa.... 70\100 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Gratulacje ukonczonej pracki :) Bardzo fajny pomysl i wykonanie z reszta tez :) Aczkolwiek cos mi sie nie podoba w oswietleniu, moze GI jest za mocne ? Dodalbym wiekszego foga i i ew moze volumetryczne swiatlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 klimat jest w tej pracy-nie ma co :) 5/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Nie wim czemu ale jakoś dziwnie czuję tu nawiązania do pracki Danny Falch pod tytułem 'They Came From The Sea'. ale ogólnie jest bardziej niż spoko zdecydowanie wybija sie ponad resztę prac prezentowanych na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 bardzo przyjemna pracka....orginalny pomysl ..trzyma klimat ...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Zimirski Napisano 23 Marzec 2005 Autor Share Napisano 23 Marzec 2005 Czesc, zgadzam sie co do sztywnosci ryb. Ich ruch moglby byc bardziej plynny. Dzieki za zainteresowanie ..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 wyglada jakbyś pomieszał 2d z grfą 3d - efekt bardzo satysfakcjonujący :D szkoda ze rybopodobne potworki takie sztywne. pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 bardzo ładna i ciekawa praca. Ogólnie zgadzam się z przedmówcami - kilka mocniejszych smug światła by się przydało i no i rybki trochę bardziej wygięte. gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Ohehe klimaty podwodne zawsze mnie rajcowały i tym razem sie nie zawiodłem czekając na to aż obrazek się wyświetli w przeglądarce hehe. Ogólnie zgadzam się z przedmówcami acz kolwiek w tym przypadku jakoś mi nie przeszkadza brak dynamiki w tych rybkach. Troszeczkę też jak na mój gust zwiększył bym nasycenie i barwę ale - co tam kwesti gustu nie podlega dykusjii :) Ogólnie to bardzo mi się podoba pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Bardzo mi sie podoba ta pracka, te lby wygladaja troche predatorowo: ] hehe, ale glimat jest wyje,,,fajny, : ] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Super scenka jednak jedyne zastrzezenie mam do dolnych zebow sa troszke za proste i bardzo okraglo wygladaja, ale i tak wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Pozytywne Wrażenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Bardzo mila pracka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 hehpowiem tak twoja praca jest na karzdym kompie w mojej szklnej pracowni informatycznej... to co znaczy, acha i wszyscy się pienią na Gómową rybe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek_Piwowarek Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 zajefajna praca ;) dawno tak klimatycznej pracy nie widzialem brawa dla tworcy i jeszcze pytanka: czy to jest 3d? czemu te ryby maja obydwie identyczny wyraz twarzy;) ( geby, mordy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 Niezly klimat.. fajnie wygladaloby w animacji... Ciekawe rybki widac ze dosc inteligentne stworki.. tak dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 ADAM pamietam twoje wczesniejsze prace i ceniłem je za klimat, ciekawe pomysły na calość .. teraz dodatkowo aspirowaly o poziom wyżej pod względem jakości.. praca warta zauważenia.. tak trzymaj.. pozdrawiam sith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grendel Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Upiorne te rybki... BRRR!!! Takie lubię! Klimat nie z tego świata. Profesjonalne. Na tle całości obrazu nie ma sensu wspominać o minusach (to za sztywne, tamto bez oczu), bo nie mają tu większego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Generalnie robi dobre wrażenie. Tylko na pierwszy rzut oka to nie wygląda na 3D, ale na D-P. Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że modele ryb były inspirowane ich głębinowymi gatunkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 naprawde klimatyczna scenka:D dużo obrubki w 2d? :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi