Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gratulacje ukonczonej pracki :)

Bardzo fajny pomysl i wykonanie z reszta tez :)

Aczkolwiek cos mi sie nie podoba w oswietleniu, moze GI jest za mocne ?

Dodalbym wiekszego foga i i ew moze volumetryczne swiatlo.

Napisano

Nie wim czemu ale jakoś dziwnie czuję tu nawiązania do pracki Danny Falch pod tytułem 'They Came From The Sea'. ale ogólnie jest bardziej niż spoko zdecydowanie wybija sie ponad resztę prac prezentowanych na forum.

Gość raminez
Napisano

bardzo przyjemna pracka....orginalny pomysl ..trzyma klimat ...pozdro

Napisano

bardzo ładna i ciekawa praca. Ogólnie zgadzam się z przedmówcami - kilka mocniejszych smug światła by się przydało i no i rybki trochę bardziej wygięte. gratulacje

Napisano

Ohehe klimaty podwodne zawsze mnie rajcowały i tym razem sie nie zawiodłem czekając na to aż obrazek się wyświetli w przeglądarce hehe. Ogólnie zgadzam się z przedmówcami acz kolwiek w tym przypadku jakoś mi nie przeszkadza brak dynamiki w tych rybkach. Troszeczkę też jak na mój gust zwiększył bym nasycenie i barwę ale - co tam kwesti gustu nie podlega dykusjii :)

Ogólnie to bardzo mi się podoba

pozdro ;)

Napisano

ADAM pamietam twoje wczesniejsze prace i ceniłem je za klimat, ciekawe pomysły na calość .. teraz dodatkowo aspirowaly o poziom wyżej pod względem jakości.. praca warta zauważenia.. tak trzymaj..

pozdrawiam sith

Napisano

Upiorne te rybki... BRRR!!! Takie lubię! Klimat nie z tego świata.

Profesjonalne. Na tle całości obrazu nie ma sensu wspominać o minusach (to za sztywne, tamto bez oczu), bo nie mają tu większego znaczenia.

Napisano

Generalnie robi dobre wrażenie. Tylko na pierwszy rzut oka to nie wygląda na 3D, ale na D-P. Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że modele ryb były inspirowane ich głębinowymi gatunkami.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności