Napisano 7 Lipiec 200519 l Wedlug mnie to ostatnie przypomina plug. :/ Wczesniejsze byly lepsze. Im bardziej klasyczne tym lepsze. Wcale to auto nie straci na agresywnosci przez takie dodatki. :)
Napisano 7 Lipiec 200519 l Nie no to jest jakies nieporozumienie masakra ehhh rozumiem ze robisz Mitsubishi Lancer EVO 8 EVO!! EVO!! EVO!! co oznacza ze wywodzi sie ze stajni rallyart co samo w sobie jest tuningiem usportowieniem zwyklego prostego wmiare wysokiej klasy samochodem zwanym potocznie Lancerem 2005 pewnie wiec jaka jest potrzeba tuningowania sportowego samochodu a tymbardziej jak ma on jezdzic po ulicy haha WT ;) poprostu maksymalne bezguscie (to moje zdanie). Kome pytasz sie gdzie jest krzywo i co mi nie lezy a wiec wlasnie slupek a nanim fillet jesli ze slupka zchodzi na bagarznik to pewnie na 99,9% maksa na samym koncu jest zagieta minimalnie na szybe co daje luk nie niam ch.. by tak nie bylo poprostu standard w audi mercedesach i wszedzie bo jakas linia musi byc,a ten blotnik a dokladniej samo nadkole jest krzywe cholernie nietrzyma lini to te mijsce gdzie bedzie kolo usadowione musisz to widziec tego nieda sie nie widziecx --edit-- zapomnialem dodac tuningowac to mozna Daewoo Fiata VW itp. proste samochody ale tuningowanie Porsche Lamborghini Ferrari M.Lancera EVO !! Surabu Impreza WRX itp. to zbrodnia na motoryzacji
Napisano 7 Lipiec 200519 l Myślę, że problem polega na czymś innym. Przedni spojler, jak rownież spojler na klapie należą dodość ciężkich do zrobienia w nurbsach. Dlatego latwiej dac spojler od evo7 czy jakies wymysly sredniego designu niz opierać sie orginalnych elementach i ich prawidlowym odwzorowaniu.
Napisano 7 Lipiec 200519 l Mysle ze masz racje beeper duzo latwiej jest cos zmienic niz trzymac sie orginalu ale to nie tedy droga
Napisano 8 Lipiec 200519 l nie wydaje mi sie żeby to poloegało na nie możliwości trzymania sie orginału bo jak wiemy gotowy zderzak już kome miał ale skoro mu sie nie podobał to wymienił a wy tu piszecie ze łatwiej jest zrobić jakiś nowy niż trzymac sie orginału - prawda tylko orginalny zderzak kome zrobił i mu niepodszedł(pewnie gust :] ) także to już inna bajka :P a co do pracki to dawaj zielony lakier bo na serwie nic nie widać:P
Napisano 8 Lipiec 200519 l Orginalnego zderzaka nie zrobil, zrobil zderzak od evo 7 ktory jest zdecydowanie prostszy od tego z evo8.
Napisano 8 Lipiec 200519 l Autor dzieki :* zchodzi na bagarznik to pewnie na 99,9% maksa na samym koncu jest zagieta minimalnie na szybe co daje luk nie rozumiem cie tu wcale ty zawsze tak namieszasz :) aha co do tego smiesznego tuningu noo w sumie macie racje co do tuningu tuningu nie zastanawialem sie nad tym a poza tym jak zobaczylem na wlasne oczy tydzien temu (i dzisiaj po raz 2) to sie w nim zakochalem postanowilem rowniez pod wazszym naciskiem ze robie oryginal :) przyczynies sie tez beeper do tego poprostu jawna prowokacja to byla Bzyku tez troche :) hindus + beeper - beeper masz racje nie bylo oryginalu od evo 8 a on sliczny jest a ten tyl nadkole to sobie poprostu od nowa zrobie aha jeszcze jedno wie ktos cos na temat tej wersji?? pozdrawiam
Napisano 8 Lipiec 200519 l Fajniutkie malowanie. A to auto faktycznie jest piekne, prawie jak Jaguar XJR. ;)
Napisano 9 Lipiec 200519 l Orginalnego zderzaka nie zrobil, zrobil zderzak od evo 7 ktory jest zdecydowanie prostszy od tego z evo8. a to sorry za zamieszanie ;) co do fotki to kozacko wygląda :]
Napisano 10 Lipiec 200519 l Autor no to macie spoiler gotowy, taka ekspozycje przygotowalem dla was :P genera;lnie jet ok w jednym miejscu nie wyszlo tak jak chcialem ale juz ie nie bede bawic, a co do rendera to nie patrzecie na reszte karoserii tylko spoiler sie liczy. pozdrawiam
Napisano 10 Lipiec 200519 l szpojler łatny , ale wydaje mi się że przy końcu nie zabardzo pasuje do karoseri ;]
Napisano 10 Lipiec 200519 l pół godziny mi czytało te wszystkie jpegi na moim łączu a tu nie ma zielonego lakieru chyba potruje dupe dla bzyka :]
Napisano 16 Lipiec 200519 l Autor dzieki spoiler bede poprawiac :/ no narazie nie chce mi sie zawiele robic co prawda zaczalem te spoilery przeni i tylkni ale jakos powoli idzie to sobie kolo zrobilem jeszcze tylko bieznik pozdrawiam
Napisano 17 Lipiec 200519 l Autor tajemnica ;p podpowiem tylko ze zaden shellac ani mix ani nic takiego znacie fajne strony z oponami? tirerack jakis dziwny jest
Napisano 18 Lipiec 200519 l Autor dziieki sikham napewno sie przyda a to co zrobilem to bridgestone potenza costam wyszlo jak wyszlo ale puki co to koniec zabaw i trzeba sie brac za modelowanie
Napisano 18 Lipiec 200519 l Fajna oponka, model też niczego sobie tylko ten kolor jakiś taki wyblakły ale to sie chyba jeszcze zmieni.
Napisano 21 Lipiec 200519 l ten napis na oponce(potenza) to bump/displace czy wymodelowane przez ciebie? jesli bump, to mozesz podzielić sie texturą?
Napisano 23 Lipiec 200519 l No wkońcu wróciłem :) KOME model miodzio! Tylko go dokończ!!! Bo masz ten problem co ja z finałami ;P Fele są pięne a opony wręcz wspaniałe :) Przedni zderzak jest OK - oznajmiam na przekór temu co niektórzy pisza :P Mi Lancia Stratos coś nie "ten tego" dlatego postanowiłem dać sobie spokój z Rhino dopóki się go nie nauczę porządnie... :/ KOME obiecuję, że kiedyś staniemy jeszcze do B I T W Y :)
Napisano 24 Lipiec 200519 l No kome, tak fajnie przyspieszyles, ze chyba skonczysz... wreszcie. :P Ciekawy material na alufelge, ale troche razi (mnie) to, iz nie wiem czy ma to byc cos blyszczacego (beznadziejna przenosnia, ale co tam :P) czy moze bialy kolor z lekkimi odbicialmi. :/ Pewnie poprostu sie nie znam i wykazuje sie ogromna niewiedza. Moze, to ma takie byc. :) Dobra, gadam od rzeczy... super model. :D pozdrawiam
Napisano 25 Lipiec 200519 l Autor dzieki :) RA - material mozliwe ze sie troche zmieni a teraz zmiana planow tamten zderzak do wywalenia robie ten
Napisano 25 Lipiec 200519 l Niesposob bylo sie niedomyslic kim jest osoba na avatarze kome po jego ostatnich opisach na gg... hehe. Taka dygresyja. ;)
Napisano 25 Lipiec 200519 l to ja powiem ze moja to catalina cruz ;) ale ta co ma RA to jakis pasztet z planety alfa ;)
Napisano 25 Lipiec 200519 l Eno... Hindus, prawie sie poplakalem jak mnie teraz zjechales. :D Widze, ze bede musial rozwazyc po raz kolejny Twoja prosbe odnosnie Siemensa sx1. :P
Napisano 25 Lipiec 200519 l no i RA odrazu inna gadka ;) a nie tak jakies nokie sie bawisz ale dobra niewalimy tu zadnych dyskusji wiecej bo zaraz wróci leru albo kome i będzie jazda ze mu tu smiecimy ;) a jak cos to dajcie znac to sie posprząta ;) bez odbioru przynajmniej tutaj ;)
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor czesc :) dubie i dubie tylny zderzak bez printow robiony wiec moze sie troche roznic lusterka prawi gotowe ale nie skonczone to nie pokazuje no i mam to co jest na obrazkach jeszcze brakuje swiatel od srodka i wnetrza hmm juz zaczynam powoli myslec jak go pokazac na koncu hmm wiem ze krzywo ;( bieznik sie poprzekrecal :D jak sa jakies bugi to przez eksport niechcacy
Napisano 30 Sierpień 200519 l What can I say? Bjutiful. :> Tylko to zagiecie karoserii nad przednim kolem krzywe sie wydaje... pozdrawiam
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor RA bo jest :( buu ale zrobie takie erndery na koncu zenie bedzie widac :)
Napisano 30 Sierpień 200519 l no kome wymiatasz ale ta tylnia oponka to ma odbicie lustrzane mam nadzieje że poprawisz
Napisano 30 Sierpień 200519 l Siwetny model! Bardzo mi sie podobaja kola a w szczegolnosci side opony:) pozdrawiam
Napisano 30 Sierpień 200519 l kome jak ty to ustawiles ze tak pokazujesz co masz zrobione ;) chodzi mi o ten render ?? te cale tlo i wogule ?? model narazie pieknie:)
Napisano 31 Sierpień 200519 l OMFG - kome Ty nas rozpuszczasz:P Wszystko pieknie ale ten spoiler (nie wiem może tam ma być) jakos chyba słabo przyspawany jest
Napisano 31 Sierpień 200519 l Na pierwszym renderze z update'a, w prawym górnym rogu prawej lampy, zaraz koło nadkola wyskoczył jakiś bug :P Ładny render.
Napisano 1 Wrzesień 200519 l jak widze takich szalencow nurbsowych..to powiadam bedzie jeszcze jeden, he he a tu male cos co mi nie pasuje pozdrawiam