RA Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Wedlug mnie to ostatnie przypomina plug. :/ Wczesniejsze byly lepsze. Im bardziej klasyczne tym lepsze. Wcale to auto nie straci na agresywnosci przez takie dodatki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Nie no to jest jakies nieporozumienie masakra ehhh rozumiem ze robisz Mitsubishi Lancer EVO 8 EVO!! EVO!! EVO!! co oznacza ze wywodzi sie ze stajni rallyart co samo w sobie jest tuningiem usportowieniem zwyklego prostego wmiare wysokiej klasy samochodem zwanym potocznie Lancerem 2005 pewnie wiec jaka jest potrzeba tuningowania sportowego samochodu a tymbardziej jak ma on jezdzic po ulicy haha WT ;) poprostu maksymalne bezguscie (to moje zdanie). Kome pytasz sie gdzie jest krzywo i co mi nie lezy a wiec wlasnie slupek a nanim fillet jesli ze slupka zchodzi na bagarznik to pewnie na 99,9% maksa na samym koncu jest zagieta minimalnie na szybe co daje luk nie niam ch.. by tak nie bylo poprostu standard w audi mercedesach i wszedzie bo jakas linia musi byc,a ten blotnik a dokladniej samo nadkole jest krzywe cholernie nietrzyma lini to te mijsce gdzie bedzie kolo usadowione musisz to widziec tego nieda sie nie widziecx --edit-- zapomnialem dodac tuningowac to mozna Daewoo Fiata VW itp. proste samochody ale tuningowanie Porsche Lamborghini Ferrari M.Lancera EVO !! Surabu Impreza WRX itp. to zbrodnia na motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Myślę, że problem polega na czymś innym. Przedni spojler, jak rownież spojler na klapie należą dodość ciężkich do zrobienia w nurbsach. Dlatego latwiej dac spojler od evo7 czy jakies wymysly sredniego designu niz opierać sie orginalnych elementach i ich prawidlowym odwzorowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 7 Lipiec 2005 Share Napisano 7 Lipiec 2005 Mysle ze masz racje beeper duzo latwiej jest cos zmienic niz trzymac sie orginalu ale to nie tedy droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 nie wydaje mi sie żeby to poloegało na nie możliwości trzymania sie orginału bo jak wiemy gotowy zderzak już kome miał ale skoro mu sie nie podobał to wymienił a wy tu piszecie ze łatwiej jest zrobić jakiś nowy niż trzymac sie orginału - prawda tylko orginalny zderzak kome zrobił i mu niepodszedł(pewnie gust :] ) także to już inna bajka :P a co do pracki to dawaj zielony lakier bo na serwie nic nie widać:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Orginalnego zderzaka nie zrobil, zrobil zderzak od evo 7 ktory jest zdecydowanie prostszy od tego z evo8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 dzieki :* zchodzi na bagarznik to pewnie na 99,9% maksa na samym koncu jest zagieta minimalnie na szybe co daje luk nie rozumiem cie tu wcale ty zawsze tak namieszasz :) aha co do tego smiesznego tuningu noo w sumie macie racje co do tuningu tuningu nie zastanawialem sie nad tym a poza tym jak zobaczylem na wlasne oczy tydzien temu (i dzisiaj po raz 2) to sie w nim zakochalem postanowilem rowniez pod wazszym naciskiem ze robie oryginal :) przyczynies sie tez beeper do tego poprostu jawna prowokacja to byla Bzyku tez troche :) hindus + beeper - beeper masz racje nie bylo oryginalu od evo 8 a on sliczny jest a ten tyl nadkole to sobie poprostu od nowa zrobie aha jeszcze jedno wie ktos cos na temat tej wersji?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Digit Power Lancer Evo 8R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Fajniutkie malowanie. A to auto faktycznie jest piekne, prawie jak Jaguar XJR. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2005 o jaa dzieki beeper :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Lipiec 2005 Share Napisano 9 Lipiec 2005 Orginalnego zderzaka nie zrobil, zrobil zderzak od evo 7 ktory jest zdecydowanie prostszy od tego z evo8. a to sorry za zamieszanie ;) co do fotki to kozacko wygląda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 no to macie spoiler gotowy, taka ekspozycje przygotowalem dla was :P genera;lnie jet ok w jednym miejscu nie wyszlo tak jak chcialem ale juz ie nie bede bawic, a co do rendera to nie patrzecie na reszte karoserii tylko spoiler sie liczy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 szpojler łatny , ale wydaje mi się że przy końcu nie zabardzo pasuje do karoseri ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 pół godziny mi czytało te wszystkie jpegi na moim łączu a tu nie ma zielonego lakieru chyba potruje dupe dla bzyka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2005 dzieki spoiler bede poprawiac :/ no narazie nie chce mi sie zawiele robic co prawda zaczalem te spoilery przeni i tylkni ale jakos powoli idzie to sobie kolo zrobilem jeszcze tylko bieznik pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 felusia ladna, ale materialy baaaardzo mi nie leza ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 nieeee no wlasnie dobry material, tak samo jak felga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 Swietny material na tej feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 No świetny materiał na feldze moze byś zdradził ustawienia materiału :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2005 tajemnica ;p podpowiem tylko ze zaden shellac ani mix ani nic takiego znacie fajne strony z oponami? tirerack jakis dziwny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 http://www.discounttiredirect.com/direct/findTireSection.do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2005 dziieki sikham napewno sie przyda a to co zrobilem to bridgestone potenza costam wyszlo jak wyszlo ale puki co to koniec zabaw i trzeba sie brac za modelowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Lipiec 2005 Share Napisano 18 Lipiec 2005 Fajna oponka, model też niczego sobie tylko ten kolor jakiś taki wyblakły ale to sie chyba jeszcze zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 no to tylny zderzak gotowy npo jeszcze tylko dziura na wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 ten napis na oponce(potenza) to bump/displace czy wymodelowane przez ciebie? jesli bump, to mozesz podzielić sie texturą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 No wkońcu wróciłem :) KOME model miodzio! Tylko go dokończ!!! Bo masz ten problem co ja z finałami ;P Fele są pięne a opony wręcz wspaniałe :) Przedni zderzak jest OK - oznajmiam na przekór temu co niektórzy pisza :P Mi Lancia Stratos coś nie "ten tego" dlatego postanowiłem dać sobie spokój z Rhino dopóki się go nie nauczę porządnie... :/ KOME obiecuję, że kiedyś staniemy jeszcze do B I T W Y :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 No kome, tak fajnie przyspieszyles, ze chyba skonczysz... wreszcie. :P Ciekawy material na alufelge, ale troche razi (mnie) to, iz nie wiem czy ma to byc cos blyszczacego (beznadziejna przenosnia, ale co tam :P) czy moze bialy kolor z lekkimi odbicialmi. :/ Pewnie poprostu sie nie znam i wykazuje sie ogromna niewiedza. Moze, to ma takie byc. :) Dobra, gadam od rzeczy... super model. :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2005 dzieki :) RA - material mozliwe ze sie troche zmieni a teraz zmiana planow tamten zderzak do wywalenia robie ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 jesus tapdancing christ - juz myslałem ze to render....ufff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2005 no co ty moje beda lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 kome - kto to na avatarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 illy strzerz sie bo cie ukrucimy jak będziesz tak sie interesował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Niesposob bylo sie niedomyslic kim jest osoba na avatarze kome po jego ostatnich opisach na gg... hehe. Taka dygresyja. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 to ja powiem ze moja to catalina cruz ;) ale ta co ma RA to jakis pasztet z planety alfa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 Eno... Hindus, prawie sie poplakalem jak mnie teraz zjechales. :D Widze, ze bede musial rozwazyc po raz kolejny Twoja prosbe odnosnie Siemensa sx1. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 no i RA odrazu inna gadka ;) a nie tak jakies nokie sie bawisz ale dobra niewalimy tu zadnych dyskusji wiecej bo zaraz wróci leru albo kome i będzie jazda ze mu tu smiecimy ;) a jak cos to dajcie znac to sie posprząta ;) bez odbioru przynajmniej tutaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 czesc :) dubie i dubie tylny zderzak bez printow robiony wiec moze sie troche roznic lusterka prawi gotowe ale nie skonczone to nie pokazuje no i mam to co jest na obrazkach jeszcze brakuje swiatel od srodka i wnetrza hmm juz zaczynam powoli myslec jak go pokazac na koncu hmm wiem ze krzywo ;( bieznik sie poprzekrecal :D jak sa jakies bugi to przez eksport niechcacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 What can I say? Bjutiful. :> Tylko to zagiecie karoserii nad przednim kolem krzywe sie wydaje... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Awesome - > opona i felga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 RA bo jest :( buu ale zrobie takie erndery na koncu zenie bedzie widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 no kome wymiatasz ale ta tylnia oponka to ma odbicie lustrzane mam nadzieje że poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 no nie powiem, przyjemnie to wygląda... tylko skończ go :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Piękne po poprostu :D Czekam na wersję z texturami ;P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Siwetny model! Bardzo mi sie podobaja kola a w szczegolnosci side opony:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 kome jak ty to ustawiles ze tak pokazujesz co masz zrobione ;) chodzi mi o ten render ?? te cale tlo i wogule ?? model narazie pieknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Kul. Kul djud. Keep it up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 OMFG - kome Ty nas rozpuszczasz:P Wszystko pieknie ale ten spoiler (nie wiem może tam ma być) jakos chyba słabo przyspawany jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Na pierwszym renderze z update'a, w prawym górnym rogu prawej lampy, zaraz koło nadkola wyskoczył jakiś bug :P Ładny render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 jak widze takich szalencow nurbsowych..to powiadam bedzie jeszcze jeden, he he a tu male cos co mi nie pasuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 ladnie ladnie ale troszke krzywo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi