Napisano 26 Kwiecień 200519 l A wrzucę jeszcze jeden samochodzik z tego samego projektu. Dane : 5899 faces / Czas pracy : 2 dni
Napisano 26 Kwiecień 200519 l eee...Czy mi się wydaje, że starałęś się użyć jak najmniejszej liczby polygonów???W każdym razie bardzo ładnie Ci to wyszło. Życzę Ci abyś dalej tak rysował.
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Render taki sobie, proszę hi res ;). Ogolnie bardzo, baaardzo pozytywnie 6+.
Napisano 26 Kwiecień 200519 l no i christian sie uczy :) ladnie ale ujecie mi sie nie podoba a i jedno czy mi sie wydaje ze w feldze sa zrobione ramiona bez nadanie im ksztaltu ?? jesli tak to czy nie latwiej bylo by zastosowac teksture z alfą ??
Napisano 27 Kwiecień 200519 l "w feldze sa zrobione ramiona bez nadanie im ksztaltu ??" -> mozesz sie rozwinac bo nie zabardzo zaje o co Ci z tym chodzi? Chris, corvetta Ci sie z Viperem nie pomylila?? Cos na srodku dachu sie niefajnego dzieje. Zweldowales verty?? I tez cos dziwnego sie dzieje w okolicach zamkniecia drzwi. Jakies takie czarne plamy. Co to za dziwolag?? I lakier troche jak dla mnie ... hmmm .. monotematyczny. Brakuje mi szczegolow. Jakbys dal jeden kolor i wszystko. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ale to zawsze jeszcze trzeba by w engine zobaczyc bo prawdopodobnie wyglada dobrze i moja uwaga jest bezpodstawna. pokazesz z tylu?? czy nie :P. Hatred - ale zes poplynal teraz z opisem -
Napisano 27 Kwiecień 200519 l OFFtopic: Poraszek przegralem zaklad o swierka wiec teraz dalem na podpisie to co obiecalem :D
Napisano 27 Kwiecień 200519 l ooo, dawno kolegi nie widziałem. Widze że wyrobiłeś skilla przez ten czas.. no no! Fajna praca :)