Christian Noir Stein Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 A wrzucę jeszcze jeden samochodzik z tego samego projektu. Dane : 5899 faces / Czas pracy : 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Kocham te Twoje pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat21 Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 eee...Czy mi się wydaje, że starałęś się użyć jak najmniejszej liczby polygonów???W każdym razie bardzo ładnie Ci to wyszło. Życzę Ci abyś dalej tak rysował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 super. Nic dodać nic ująć. 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 super, wyglada jak hipoly ;D gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Render taki sobie, proszę hi res ;). Ogolnie bardzo, baaardzo pozytywnie 6+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 no Chris bombowo! kolejne samochodziki coraz lepsze wychodza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 ladniutki...no co ja moge dodac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 no i christian sie uczy :) ladnie ale ujecie mi sie nie podoba a i jedno czy mi sie wydaje ze w feldze sa zrobione ramiona bez nadanie im ksztaltu ?? jesli tak to czy nie latwiej bylo by zastosowac teksture z alfą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 "w feldze sa zrobione ramiona bez nadanie im ksztaltu ??" -> mozesz sie rozwinac bo nie zabardzo zaje o co Ci z tym chodzi? Chris, corvetta Ci sie z Viperem nie pomylila?? Cos na srodku dachu sie niefajnego dzieje. Zweldowales verty?? I tez cos dziwnego sie dzieje w okolicach zamkniecia drzwi. Jakies takie czarne plamy. Co to za dziwolag?? I lakier troche jak dla mnie ... hmmm .. monotematyczny. Brakuje mi szczegolow. Jakbys dal jeden kolor i wszystko. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi. Ale to zawsze jeszcze trzeba by w engine zobaczyc bo prawdopodobnie wyglada dobrze i moja uwaga jest bezpodstawna. pokazesz z tylu?? czy nie :P. Hatred - ale zes poplynal teraz z opisem - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 kasztalu ;) grubosci ramion pomylka blad czy jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Bys lepiej pokazał go w enginie na jakims jasnym tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
::::: maxczaku ::::: Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Witam Bardzo oszczędna siateczka...bardzo ładny lowpoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Bardzo ladnie sie prazentuje jak na tyle poly pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 OFFtopic: Poraszek przegralem zaklad o swierka wiec teraz dalem na podpisie to co obiecalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 ooo, dawno kolegi nie widziałem. Widze że wyrobiłeś skilla przez ten czas.. no no! Fajna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi