Napisano 8 Maj 200519 l Inwestycji? Czyli bierzesz w abonamencie za 1zl a sprzedasz za 3000 ? Warto Nie rozumiem inwestowania w telefon, w koncu sie kiedys porysuje, zepsuje, ukradna ci itd itp Ja mam najtansza i dobrze mi z tym
Napisano 8 Maj 200519 l komorki sa do pupy ;] to najbardziej znienawidzone urzadzenie swiata ;] stoisz w towarzystwie i jak ktos cos do ciebie zaczyna gadac to ty sie bawisz komorka i wysylasz smsa ... ;] czyz to nei piękne ? teraz ajk sobie buyniesz motorolke to koniec z kilku kanalowym sluchem w towarzystwie ... bedzie tylko whatever i dalej bawic sie komorką ;] ja polecam cos takiego : takiego czegos to ty nie wyciagneisz w towarzystwie nawet jak prezydent bedize dzwonil ;] ale tak powaznei to jak illy napisal ;] kupisz ... zniszczysz i goooowno bedize warte ... takie cus to dla biznes klasy albo dla dresikow gdzie image jest na stopniu w spoleczenstwie ;]
Napisano 8 Maj 200519 l ja tak jak illy mam jakiegos taniocha i tez mi dobrze, przynajmniej jak jakies gnoje mnie zaczepia na ulicy i bede chcieli zabrac to albo nie zabiora bo stara :P;) albo jak zabiora to mi nie bedzie szkoda;P moi kumple jak maja jakies nowe to chowaja w skarpetki jak gdzies idziemy :P
Napisano 8 Maj 200519 l Nie warto. Lepiej mieć jakąś starą, tanią komórkę niz nowe cuda. Pamiętaj ,że taki telefon to pokusa dla złodziei, którzy nie zawsze są tak uprzejmi żeby wziąć tylko komórkę
Napisano 8 Maj 200519 l Autor bierzesz za 119kafli sprzedajesz za 1000 :D tak sie zastanawiam bo z wyglądu jest ładny , Marcin jakbym chciał radiostacje allbo krótkofalówke to moge walić na pw :D ??
Napisano 8 Maj 200519 l to kurde chyba musze moja 6610 wymienic na powaznie, lepiej cos starego miec, albo sie z nowa nie wylaniac na miescie, juz nie raz bylem zaczepiany
Napisano 8 Maj 200519 l kome napisał: powaznie, lepiej cos starego miec, albo sie z nowa nie wylaniac na miescie, juz nie raz bylem zaczepiany kurcze , ja chyba starszej daty jestem ( jak dobre wino ) - ale tak serio to rzeczywiscie cos takiego sie porobilo ?? ( ja raczej na piechote nie chodze i moze dlatego nie wiem )
Napisano 8 Maj 200519 l hehe no serio :P moj kumpel sie smial jak mu zabrali kom. ze trafil na jakis kulturalnych bo mu karte SIM oddali :P:P
Napisano 8 Maj 200519 l A czesto cos takiego ma miejsce , czy to raczej "przypadki odosobnione"- zdarzajace sie , ale "podobno" ? Kiedys i mnie napadli , ale nie " taaakie dresy" tylko jekies palanty i mialem z tego niezla zabawe (pominawszy fakt wybicia trzech palcow prawej reki). Qrde chyba nie na czasie jestem :)
Napisano 8 Maj 200519 l Autor u mnie jest mało mieszkańców a nie jak w warszawie :) no nie wiem zastanowie sie może coś w tym jest..
Napisano 8 Maj 200519 l nie no ja mieszkam w 40 tys miasteczku, jak narazie nikt nic nie chcial ale wieksze miasta to co innego, np w krakowie to nigdy bym nie wyszedl wieczorem z takim telefonem :P
Napisano 8 Maj 200519 l Autor no jak ty 40 tysieczne miasto nazywasz miasteczkiem to co ja mam powiedziec z swoimi 5000 mieszkańców :D ?? a to spytam jeszcze - nie wiecie jak nazywa sie ta opcja co można nagrywać rozmowe na telefonie ?? ale nei dyktafon tylko taki bejer ze mozna włączyć nagrywanie a potem zadzwonic do kogos ?? takie cos jak w ericsonie t610 ?? to ma jakąs nazwe ?
Napisano 8 Maj 200519 l Hehe. No zalezy - jak malo mieszkancow to bierz ;). U mnie mieszka ok. 15tys - nie balbym sie kupic takiej komorki, bo wiedzialbym kto ode mnie 'pozyczyl' - pozniej byloby cienko z gosciem :). Ale tez zastanow sie czy ci potrzebny taki telefon - wodotryski etc :/. Ja mam SE610 i wystarcza (chociaz planuje kupic motke v500 :)). Pzdr
Napisano 8 Maj 200519 l phon fajny tylko mało pamięci jak na tak nowoczesną konstrukcje i wg danych na strone mała pojemność barerii choć w praktyce moze długo "trzymać" ale wątpie żeby wiecej niż 5 dni fajna rozmowa o miastach sie wywiązała - mieszkańców moze być 2 i ci telefon ukradną ;)
Napisano 8 Maj 200519 l sikham napisał: fajna rozmowa o miastach sie wywiązała - mieszkańców moze być 2 i ci telefon ukradną ;) Otoz to! ;) hindus - nie kupuj motki ;). Puszczaj znaki dymne ;)
Napisano 8 Maj 200519 l Znaki dymne dobra rzecz:) Tylko co jak bedzie mgla albo rzesisty deszcz?? Jezeli masz kupic aby sprzedac to bierz bo to zloty interes:)
Napisano 8 Maj 200519 l ja nie lubie, jak wyciagam a ktos pokaz...mam t610 i mi styka, ale w listopadie wymienie na cos lepszego, teraz bym chcil k700, ale w sumie telefon co to jest? sposob na laske czy jak? w WWA to jest tak ze zle miejsce i po telefonie, zawsze sie dziwie np: mowie do kolesia, gdzie ma telefon...ukradli :/ 5 znajomym ukradli telefon, a co do zarobku...ja na swoim t610 nic nie zarobie, sprzedam go moze za 300 zloty i wydam..tyle po telefonie u mni jest tak, lepszy ma ten kto ma mniejszy....idiotyzm..wszycy o telefonach
Napisano 8 Maj 200519 l hmmm... Ja szczerze odradzam wszelkie motorole. Z doswiadczenia znajomych wiem, ze te telefony sa tylko i wylacznie ladne (a to tez nie zawsze). Sa wadliwe, glosne (ciagle jakies teksty "hello moto" odchodza z telefonu) i maja nieprzystepne menu, i obsluge. Ja trzymam sie rodzinnej swieckiej tradycji i mam Alcatela. To sa dopiero telefony. :) Ostatnio dobre sa tez sony-ericssony i NIEKTORE nokie. :P I w te marki inwestowalbym z cala pewnoscia. :D pozdrawiam
Napisano 8 Maj 200519 l Każdy telefon niezależnie od marki, modelu i ceny rozpada się po roku, chwila po upływie terminu gwarancji :D
Napisano 8 Maj 200519 l I tu sie nie zgodze. :D Moj Alcatel ma juz 4 lata i ani razu nie byl w serwisie, a jakos sie trzyma, mimo ze przezyl zalanie herbata. :) Ale Alcatele naleza do mniejszosci sprzetu elektronicznego. :D
Napisano 8 Maj 200519 l Moj 3 letnie siemens pomimo wielokrotnych upadkow z przeroznych wysokosci mial na razie tylko zmieniana baterie na litowo-jonowa. Dluzej pracuje i mozna ladowac kiedy sie chce:) I nie zamienie go na razie na zaden inny:)
Napisano 9 Maj 200519 l Autor hmm no to chyba kupie nokie 3210 :), jak sie tak zastanawiam to jakiś bajerów ten telefon nie musi zaraz mieć, mi zależy na jego wyglądzie...no wiadomo że nie możę mieć tylko snake'a i nie wiem np wyświatlacza w 3 kolorach...ale tak z wyglądu co sądzicie ?
Napisano 9 Maj 200519 l tylko nie kup za taniego ... kiedys u nas byla taka akcja ze podeszlo paru lepkow do goscia na bloniach i oczywiscie text czy ma komorke ... pokazal im stary model panasonica to go wysmiali i pobili .. a komorke wrzucili do wody ;] no wiesz .. jesli czujesz sie bezpiecznie ... to spoko ... ja bym sie tyle zastanowil czy mi potrzebne te bajery ;]
Napisano 9 Maj 200519 l Autor a niech podchodzą, gorzej jak będzie ich więcej niż jeden ;) no i najważniejsze zebym go z wyglądu zapamiętał to jak coś to go wytropimy ;)..
Napisano 9 Maj 200519 l Autor no właśnie robią problem jakby to było nie wiem jajko feberge ;) ja pytam o wygląd, opcje i wogóli...
Napisano 9 Maj 200519 l miałem siemensa i sie wieszał, mam sonyericsson i się wiesza :/. mieszkam we wrocku, czesto chodzę piechotą w nocy i nikt nigdy mnie nie zaczepiał :) co do telefonu, to co kto lubi i ile ma kasy - i tyle :]
Napisano 9 Maj 200519 l A co myślicie o Motorolli E365?W specyfikacji pisze ma gry java, ale nigdzie nie ma do niej gier, dziwne.
Napisano 9 Maj 200519 l Autor mnei np z wyglądu sie nie podoba :P ale to tak ejst - jedno podoba sie jednemu a drugiemu nie - kwestja gustu ;) chociaz patrzyłem na spec. i nawet fajne bajery.
Napisano 10 Maj 200519 l Ja pare dni temu kupilem Siemensa SX1 i jest naprawde wypasiony. Miałem do wyboru, albo sobie cyfrowke kupie albo wymienie telefon. Padlo na telefon:) Wcześniej miałem Nokie 5510(chce ktos kupic:)) i nie mogl bym sie obyc bez MP3,a ten Siemens je ma. Aparat tez ma niczego sobie:P Polecam bo cena jak na telefon z wyższej półki jest średnia:)
Napisano 11 Maj 200519 l Nie ma co porównywać apartu z telefonu i cyfrówki. Zdecydowanie wolałbym aparat fotograficzny (ale aparat niedawno kupiłem- minolta Z-3)
Napisano 11 Maj 200519 l Hmm po dluzszym zastanowieniu sie i przygladnieciu chyba sam sobie taka sprawie :). http://www.the-gadgeteer.com/motorola-razr-v3-review.html Pzdr :)
Napisano 11 Maj 200519 l Wiadomo że aparat z telefonu to ogolnie kicha i w porównaniu z cyfrakiem nie ma szans, ale mi wystarcza to co mam w siemensie zeby uchwycic chwile:) Pozatym stwierdziłem, że telefon używam cały czas a cyfraka bym odpalił pewnie raz na miesiąc. Co do motoroli to za taką cenę nie opłaca sie kupować tego telefonu, szczególnie, że niema symbiana, a dla mnie to jest bardzo ważne. Tak na marginesie to nie lubie telefonów z klapką:)
Napisano 11 Maj 200519 l Zobacz ile stoi na allegro, za 1200zł już kupisz. Możliwości tego telefonu są bardzo ograniczone, nie ma SYMBIANA(kto ma telefon z tym systemem to wie co można do niego wgrać), radia. Nie wiem czy ma wogóle wejście na karte bo nic o tym w specyfikacji nie było, to samo tyczy się MP3. Ja za swojego SX1 dalem 750zł i dostalem oryginalny zestaw + 256MB + bluetooth. Według mnie ta motorola sie NIE OPŁACA!!!
Napisano 11 Maj 200519 l v3 ma 5 mega pamieci i amen nic sie nieda z tym zrobić telefon bardzo szpanerski nic pozatym
Napisano 11 Maj 200519 l Jacob B napisał: hehe no serio :P moj kumpel sie smial jak mu zabrali kom. ze trafil na jakis kulturalnych bo mu karte SIM oddali :P:P Hehe, równie dobrze ja mógłbym być tym twoim kumplem. Mnie też okradli i grzecznie (oczywiście ich poprosiłem) oddali kartę. No a potem się śmiałem i nie wiedziałem czemu (śmiech szaleńca?) :]
Napisano 12 Maj 200519 l Autor no dobra ale np ericson ma tylko 2mb pamięci i niek nie narzeka :P a k500i 12mb ale z wyglądu jest dla mnei tak zjechany że głowa mała...w życiu nie kupił bym telefonu z takim wyglądem...5mb to klasuje sie tak pośrednio pomiędzy tymi dwoma, a blutooth jest :P
Napisano 12 Maj 200519 l Hindus, chyba nie wiesz co mówisz:) Telefon za taką cenę powinien mieć kartę pamięci. Co z tego że ma 5MB, a jakiś tam inny ma 12MB. Na flashu może być nawet 1MB żeby się tylko system operacyjny zmieścił, a całą reszte pakujesz na karte.
Napisano 12 Maj 200519 l Autor ja sie tam nie znam, nawet nie wiem o jakiej karcie mówisz :o ?? a cena to 119 zł :]
Napisano 12 Maj 200519 l W poście wyżej chodziło mi o motoroe v3, a nie o telefony które wymieniłeś. Karta to po prostu karta pamięci:)
Napisano 12 Maj 200519 l Autor nie no wiem ze chodziło ci o motorole ale wypisałem inne żeby pokazać ze motka leży gdzieś po środku, a te karty pamięci to pierwsze słysze o czymś takim :D
Napisano 12 Maj 200519 l hindus żartujesz? Karty pamięci takie jak do aparatów fotograficznych. pytanie tylko po co w takim telefonie więcej nież 12 MB?
Napisano 12 Maj 200519 l ja w motoroli c975 oglądałem Fallen Art , Katedre , Killera i Kariere Nikosia Dyzmy , tyle ze tam jest jeszcze karta pamięci 256 ( dokupiona) , 2 kamery , duzy wyswietlacz , 3-generacja kupiony na allergo za ok 520zł wg. mnie to sie opłaca ;)