Loozack Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 Witam, tak sobie pomyślałem czego to ja już dawno nie modelowałem... aaa, samochodu ;) a więc oto on... (oryginał) (to co do tej pory wymodelowałem) idzie dosyć ciężko bo nie mam do niego rzutów od góry, ale staram się jak mogę :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 bede pierwszy chyba, w sumie ja i tak wiem co z tego wyjdzie, jak zawsze cos pieknego. Ehhh te nurbsy, kiedy ja sie tego naucze...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 a gdzie astra :> narazie ładnie w 1 miejscu mi sie niepodoba tam gdzie ten kant ze światła przechodzi na maske na dzjęciu jest płynne przejście a Tobie jakis łamaniec wyszedł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Maj 2005 Autor Share Napisano 12 Maj 2005 na Astre jeszcze przyjdzie czas ;) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 http://www.smcars.net/forum/viewtopic.php?t=3572 hmmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 no no jak Loozack robi fure to musi być ciekawie..czekam na więcej :D POZDRO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melonik Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 Kolejna dobra fura ze stajni Loozacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Maj 2005 Autor Share Napisano 13 Maj 2005 Sikham, no nie żartuj ;) Inespew & Melonik, bez przesady :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie jest bardzo dobrze żeby nie użyć słowa extra ;), a teraz powiedz szczere ile siedziałes nad tym co masz ? w btw loozack życze powodzenia :) wiem że podołasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 Loozack nie badz taki skromny:P jak na razie toprofeska jest:) zamorduje w koncu moja Akule i moze tez jakies autko zrobie...bo chiba jak ktos zrobi autko w NURBsach to moze powiedziec ze opanowal te sztuke, prawda?:) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 http://www.smcars.net/forum/viewtopic.php?t=3572 Loozack nawet nie sciagaj tych printow, koles na smcars robi je sam te szare z czarnym outlinem - są tak do dupy ze asz szok nie pasuja do siebie jak zadne inne :P a co do autka.. hmm wiec to byla ta twoja tajemnica :) narazie wychodzi swietnie i szczerze mowiac ciesze sie ze bede widzial postep od samego poczatku :) od strony techniczniej nic nie bede krytykowac bo to nawet nie na miejscu ;) no to powodzenia, bede tu czesto zagladac i uczyc sie na twoich pieknych siatkach :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 o tak, kome słusznie prawi, podłączę się do jego pasożytniczej czynności i również będę lukał, jeśli nie masz nic przeciwko :]. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 a ja nie bede lukal bo z zazdrosci chyba kloca wyrzezbie :D:D[joke] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 Ladnie na razie idzie, fajny samochodzik wybrales:) Powodzenia i pozdrawiam Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 Nom ładnie, ładnie :D Ale miejscami trochę krzywawo - maska faluje, szczeliny krzywe... :joke: :P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 No to ja tez sie przylacze do 'ahow' i 'ohow' ;). Jak narazie ladnie :>. Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 ah te nurbsy trzeba się kiedyś bedzie zanie wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 jak tylko widze ten temat podświetlony (przeglądarka), grzeje z myślą że loozack wrzucił cosik nowego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 hindus teraz to on nas przetrzyma kilka dni zanim cos wrzuci ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 I want more... more! 8D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Maj 2005 Autor Share Napisano 13 Maj 2005 sorki za rzadkie updaty, ale chyba trochę przesadzam z dokładnością, poza tym nie idzie mi to zbyt szybko ;) tak zwany "nieład artystyczny" ;) mam zamiar jeszcze dzisiaj zmęczyć cały tył, ale coś czuję, że prędzej padnę :D pozdrawiam i dzięki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 rzadkie updaty nie wyglupiaj sie :P fajnie sie uklada ale dawaj zeberke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 full wypas, ciekaw jestem kiedy ktoś zrobi videotutka o robieniu wózka w rhino :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 hehe... to by musiala byc conajmniej trylogia video-tutoriali. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 aj tam żęyb tylko ktoś narał to co robi, wszystkie koszty nagrania , wysyłki i tym podobne bym opłacił... ale jakoś nie ma chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 bo co to za radocha jak ci ktos powie co i jak masz robic? fajnie jest samemu rozkminiac :) (mi to jeszcze nie wychodzi :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 no tak, tylko jak załapie w jednym miejscu na czym to polega to już później będzie z górki, a jak już pare razy próbowałem i zawsze na bokach siadam - okolice nadkole ;) a tak raz by ktoś wutłumaczył i zawsze łatwiej, ostatnio oglądałem fajny videotutek do felgi ( pewnie wiesz skąd ;)) i masy żeczy sie dowiedziałem a tak czytasz i nei zawsze wszystko jest wytłumaczone kok po kroku ;) btw sciagam maxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 14 Maj 2005 Share Napisano 14 Maj 2005 no wszytko ladnie pieknie wychodzi i tak pewnie bedzie juz do konca a ja bym bardzo chcial zeby ktos zrobil w rhino autko o mniej ostrych a bardziej oblych ksztaltach (byle nie kolejna TT-ka) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 no dobra, chyba pora coś wrzucić... Kome, zeberka uciekła i jakoś nie mogę jej znaleźć :> Hindus, pomysł dobry pod warunkiem, że osoba która to nagrywa od początku do końca modeluje bezbłędnie, ja potrafię się kilka godzin zastanawiać nad jedną krzywą więc 99% ludzi by w tym czasie zasnęło ;) Pawelkos, to zrób sam :) co się będziesz... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 ehhh... piekne... chlip... wzruszylem sie, nie patrzcie... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 ja potrafię się kilka godzin zastanawiać nad jedną krzywą więc 99% ludzi by w tym czasie zasnęło ;) wycieło by sie ;) co do modelu to nie ma sensu żebym znowu to pisał jakie to wspaniałe ;) także napisze że wydaje mi sie że z przodem było by mi ciężej niż z tyłem - może sie myle - ty jak miałes ? tył łatwiej ? wydaje sie taki mniej skomplikowany , możę to złudzenia. Tak dalej i do przodu ;) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Maj 2005 Autor Share Napisano 16 Maj 2005 Hindus, jedno i drugie było CIĘŻKIE DO WYMODELOWANIA :P, które bardziej to nie wiem, ale praktycznie wszystkie rzeczy robię po kilka razy bo nie zawsze za pierwszym jest tak jakbym chciał :| pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 loozack oj lamiemy regulamin oj nieladnie musisz to na juz naprawic... ja juz widze jak bedziesz rzucal miechem jak bedziesz opelka filletowal :D heh a hindus nie do przodu bo juz ma tylko do gory :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 a hindus nie do przodu bo juz ma tylko do gory :D hehe a co do loozack oj lamiemy regulamin oj nieladnie musisz to na juz naprawic... pewno prawde powiedział ze to ..po..eee..głupie jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 Pawelkos, to zrób sam :) co się będziesz... Loozka probowalem z vectra II ale szybko wymieklem wiec zostawie to innym ktorym idzie to lepiej, co do twojego modelu ladnie ci to wychodzi i chyba dosc szybko mimio to ze nad jedna krzywa potraficz sie zastanawiac kilka godzin ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 w przerwie od karoserii - felga :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Yyyy... wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 ymmmm ciebie to juz calkowicie p...lo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 nie no calkiem ladna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Ladny hardcore - szczegolnie te pogiete fillety - pogratulowac zaciecia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Ja się nie znam na NURBSach ale mam w pokoju duży plakat tego autka :) i musze się przyczepić do tych krawędzi, wydaje mi się że są one za ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 hmm, moze sie myle, tez nie znam za bardzo sie w nurbsach, ale filety chyba robi sie na koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 może masz racje, nie przyjżałem się dokładnie, wydawało mi się że te grubsze linie to już są filety:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 ładna felunia, to żeś sie dla odmiany troche nafiletował mówisz :D ? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 Pecet, mówisz o krawędziach karoserii czy felg ? bo jeśli karoserii to, tak jak mówi GRiPi, zrobię je na końcu :) pozdrawiam P.S. ten zakręcony fillet to nie mam pojęcia czy tak wygląda w rzeczywistości, nie mam dobrego ujęcia na to miejsce (łączenie ramion z obręczą) więc robiłem to na czuja wiedząc tylko tyle, że jest tam szparka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 A ja nie widze tej felgi... :( chlip... edit: Widze! Matko Boska Rozancowa... toz to jest jaka piekna ikona... zrobie sobie oltarzyk... Pelen wypas. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 czemu ja felusi nie widze, hmmm...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 a jak dla mnie design tej felgi jest kijowy, ale wykonanie perfekcyjne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 no ten zakrecony filecik przy ramieniu jak dla mnie mistrzostwo siwata pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 18 Maj 2005 Autor Share Napisano 18 Maj 2005 apdejt... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi