Napisano 17 Wrzesień 200717 l O Leru ty to dalej robisz? Bardzo dobrze. Ładna tekstura. Modeling koszuli popraw, otwory na ręce sa odrobinę za małe, i przy guzikach powinny też być jakieś fałdy (schodzące się w stronę guzików), natomiast jest trochę za dużo fałd na bokach koszuli, są nielogiczne.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor Aniu to jest skórzana kamizelka. Nie będę już tego przemodelowywał bo mi się po prostu, nadzwyczajniej w świecie - nie chce. Ale dzięki za rady. Te fałdki przy guzikach uwzględnie przy bumpie.
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Najdłuższy jest wip Ebora, ale ten chyba drugi w kolejności. Zmówmy się i zastrzelmy Leru z paintballa na następnym zlocie jeśli nie skończy
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Ładnie :) Następny update za rok :D:D Ale tak naprawdę cieszmy się, że Leru nie zapomina o starych przedsięwzięciach ;)
Napisano 19 Wrzesień 200717 l huhu:D pojechałes:D ale w niektorych miejscach wydaje sie porazciagana ta textura... pozdrawiam
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Autor to prawda, na miednicy szczególnie. Ale już mi się nie chce poprawiać ;) poza tym mało będzie widać a jakby było to podmaluję. Pozdrawiam obywatelu hkropiński
Napisano 19 Wrzesień 200717 l Faktycznie tekstura na miednicy rozjechana ładnie ;) A tak wogóle to on joge uprawia?? :P
Napisano 20 Wrzesień 200717 l dlam nie za duży ten bump i te rozciągnięte miejsca naprawdę psują całą pracę włożoną w modelling
Napisano 20 Wrzesień 200717 l panowie nie psioczcie na rozciągnięte miejsca, przecież tam będą spodnie.
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Autor Dorzuciłem tekstrukę flinty, kamizelki i spodni. Nie ma jeszcze bumpów i speców na kamizelce i spodniach. Spodnie za jasne mi wyszły i za bardzo rozmazana tekstura więc jeszcze wróci do zbrushowni. Za jasno też może być przez oświetlenie dość intensywne. Cheers! ;)
Napisano 28 Wrzesień 200717 l Strzelba ma dość nowoczesny wygląd (łączenie kolby z łożem lufy szczególnie). Troszke to tak o 100 lat za nowo wygląda. Modeling super - ale tekstury/materiał to do wymiany niestety.
Napisano 28 Wrzesień 200717 l stare drewno nie wyglada tak jak to w strzelbie Twojej... ;( http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=pl&client=opera&rls=pl&q=old+wood&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w