Napisano 17 Lipiec 200618 l Musze przyznać że bardzo podobaja mi się te modele... Mam nadfziejej że z gry coś wyjdzie. Chętnie bym sie przyłaczył ale mam inne zajęcie niestety... Życze powodzenia !
Napisano 17 Lipiec 200618 l mati mogles wzucic wyskalowane juz drzewko. Jeszcze lepiej by sie prezentowalo :)
Napisano 17 Lipiec 200618 l mhm. tylko skoncze nowy shader dla cieni i dodam trawe na mape. potem cos jeszcze wrzuce. a'propo - devlog.aazero.com ;)
Napisano 19 Lipiec 200618 l Przy okazji ślęczenia nad shaderami wrzuciłem mały filmik na http://devlog.aazero.com/
Napisano 21 Lipiec 200618 l hmm, na stronie kupa linków niedziała(filmy). Troche lipa że widok będzie tylko od góry:/. Bo kolejne Mu wyjdzie, wczym problem aby uwolnić kamere?
Napisano 21 Lipiec 200618 l Fajne rzeczy robicie, Pierwszy raz tutaj wszedłem...ehh...muszę nadrobic ten wątek, bo wygląda całkiem ciekawie... Pozdro
Napisano 22 Lipiec 200618 l (...) Troche lipa że widok będzie tylko od góry:/. Bo kolejne Mu wyjdzie, wczym problem aby uwolnić kamere? Będzie możliwy obrót o 360stopni, oddalanie/przybliżanie oraz w ograniczonym stopniu zmiana kąta kamery w stosunku do płaszczyzny ziemi.
Napisano 26 Lipiec 200618 l Giera zapowiada się naprawde świetnie ! Kiedy bedzie mozna zagrac ? :D :D :D
Napisano 2 Sierpień 200618 l A ja mam takie pytanie... czy do tej gry wykorzystujecie gotowy engine czy napisaliscie to wszytsko samemu? :) Jezeli juz o tym bylo gdzies pisane to przepraszam ale musialem przeoczyc... Mam nadzieje ze praca wam bedzie szla jak burza i ze bedziecie nas tutaj ciagle zachwycac czyms nowym :)
Napisano 2 Sierpień 200618 l leniuszek, oj leniuszek - nie chce sie czytac postow... :) chlopaki uzywaja unigina, wiec sami pisac nie musieli :) pzoa
Napisano 2 Sierpień 200618 l ftorek niestety nie my nie używamy u-engima ja AfterFall tylko my używamy TrueVision3D 6.5 . Ale tak silnik nie był pisany przez nas.
Napisano 2 Sierpień 200618 l buahaha - o ja - ranne posty jednak o kant d... rozbic :D hehe - to dlatego ze wasze watki (wasz i afterfalla) sa tak blisko siebie i maja podobna ilosc postow :) hehe - ale plama :)