ra-v Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Musze przyznać że bardzo podobaja mi się te modele... Mam nadfziejej że z gry coś wyjdzie. Chętnie bym sie przyłaczył ale mam inne zajęcie niestety... Życze powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 mati mogles wzucic wyskalowane juz drzewko. Jeszcze lepiej by sie prezentowalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 nooo możecie wrzucić ja zawsze chętnie obejrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m6a6t6i Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 mhm. tylko skoncze nowy shader dla cieni i dodam trawe na mape. potem cos jeszcze wrzuce. a'propo - devlog.aazero.com ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 Jak poradzisz sobie z shaderami to zapodaj ten screen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m6a6t6i Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Przy okazji ślęczenia nad shaderami wrzuciłem mały filmik na http://devlog.aazero.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Fajnie sie zapowiada. Ta muzyka w tle to Hyde? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 hmm, na stronie kupa linków niedziała(filmy). Troche lipa że widok będzie tylko od góry:/. Bo kolejne Mu wyjdzie, wczym problem aby uwolnić kamere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Fajne rzeczy robicie, Pierwszy raz tutaj wszedłem...ehh...muszę nadrobic ten wątek, bo wygląda całkiem ciekawie... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m6a6t6i Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 (...) Troche lipa że widok będzie tylko od góry:/. Bo kolejne Mu wyjdzie, wczym problem aby uwolnić kamere? Będzie możliwy obrót o 360stopni, oddalanie/przybliżanie oraz w ograniczonym stopniu zmiana kąta kamery w stosunku do płaszczyzny ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ucash Bonzo Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Giera zapowiada się naprawde świetnie ! Kiedy bedzie mozna zagrac ? :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 jak ja zrobimy :D hyh albo bardziej znane "when its done" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 A ja mam takie pytanie... czy do tej gry wykorzystujecie gotowy engine czy napisaliscie to wszytsko samemu? :) Jezeli juz o tym bylo gdzies pisane to przepraszam ale musialem przeoczyc... Mam nadzieje ze praca wam bedzie szla jak burza i ze bedziecie nas tutaj ciagle zachwycac czyms nowym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 leniuszek, oj leniuszek - nie chce sie czytac postow... :) chlopaki uzywaja unigina, wiec sami pisac nie musieli :) pzoa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mcode Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 ftorek niestety nie my nie używamy u-engima ja AfterFall tylko my używamy TrueVision3D 6.5 . Ale tak silnik nie był pisany przez nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 buahaha - o ja - ranne posty jednak o kant d... rozbic :D hehe - to dlatego ze wasze watki (wasz i afterfalla) sa tak blisko siebie i maja podobna ilosc postow :) hehe - ale plama :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi