Skocz do zawartości

Który temat wybierasz? 368 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który temat wybierasz?

• ... zabawki
      10
    • Grzech
      13
    • Kobieta idealna
      35
    • Maszyny bojowe
      99
    • Moment krytyczny
      68
    • Pojedynek tytanów
      59
    • Postać z gry/filmu
      12
    • Scena bibilijna
      24
    • Twierdza
      23
    • Wreszcie wolni
      25

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Skoro bitwa juz jutro, to moze podzielicie sie swoimi tematami? :)

Oczywiscie to moze byc tajemnica, ale i tak sie wszyscy dowiedza predzej czy pozniej. :)

Zeby nie byc goloslownym: ja robie czolg/centrum dowodzenia z II wojny swiatowej wielkosci budynku. ;)

Malo ambitne, co nieoznacza, ze nie jest czasochlonne. :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 239
  • Wyświetleń 32,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

po obejrzeniu prac z ostatniej bitwy zastanawiam sie czy wogole brac udzial tej imprezie.... nawet myszki w rece nie utrzymam

Napisano

ou jeeee.... czas wydlubac jakiegos plytkiego mecha... pytanie czy znajde czas zeby to skonczyc....

Napisano

Kurcze, mogę mieć tygodniowy poślizg przez sesję :/

Mam już wstępny zarys, ale czekam jeszcze co Leru napisze o samym temacie, by wiedzieć na ile będzie można nagiąć jego bariery.

Napisano

Ja już mam ostro zarysowany koncept, ale podobnie jak ArtooRo poczekam aż Leru powie co i jak. No bo żeby nie było.

Napisano

ja tez mam koncept, ale jutro wszystko zobaczycie :P jeszcze tylko pare godzin, kurde nie moge sie doczekac, zeby VIPa umiescic ;D

Napisano

Mam nadzieję że gdzieś o pierwszej będzie już co i jak ;) Posiedzę i poczekam ;D

Napisano

Chryste Panie! Ale tematy się wysypały. Głos poszedł na moment krytyczny, ale na[rawde ciężko było się zdecydować. Będzie co w wakacje robić...

Napisano
  • Autor

Leru pisze:

proszę osoby które już zaczęły robić pracę o wstrzymanie się te parenaście godzin. Zacznijmy grę wszyscy jednocześnie, zachowajny zasady fair-play :)

Napisano

ja jestem za wstrzymaniem sie od modelowania do konca miesiaca.. wtedy na pewno bedzie rowny start dla wszystkich

Napisano

Spokojnie ludzie, bitwa nie trwa tylko pare dni, co wam tak śpieszno :)

W tym roku chyba się dołącze w obu kategoriach (3d/2d) :)

Napisano

Czy ewentualną pracke można wykonać w zbrushu?

[Pytam sie ,bo jednak ten program trochę się róźni od innych aplikacji do grafiki 3D]

Napisano

To niezły hardkor :) Mam tylko nadzieję ,że sie douczę tego programu na tyle by mieć co pokazać:)

Napisano

nom a ile ma trwac ta bitwa? zdaze skonczyc ostatni projekt i zaczac nowy? :> ze 2 miechy moze? :D

Napisano

Hihi :D Roboty .. roboty.. mam nadzieje ze moja vena tworcza nie udala sie na wakacje.

Napisano

jako ze na razie nie mam jakiegos super tematu wiec jezeli bede bral udzial to zrobie cos w stylu "sturmtiger"-a, ....tylko lepiej to wykoncze :)

ide spac, jak wstane to juz bedzie TEN news :)

Napisano

"wszyscy" psioczyli i psioczyli na temat, a teraz tylko czekaja z niecierpliwoscia na start. hehe. :)

Napisano

MAMY PONIEDZIAŁEK, A NEWSA JESZCZE NIE MA, PEWNIE BEDZIE DOPIERO RANO. ODLICZAMY DO STARTU :d :d :d :d

Napisano

jak tak sobie ogladam te wasze wszystkie obrazki zwane avatary to mysle ze to bedzie niezly wyscig szczurow:D

bez obrazy:)

pozdrawiam i zycze powodzenia!!!!!

Napisano

i sloneczny_karuch wywalił się na plecy. Facecik czy coś cię boli. A może jeszcze co innego. Może ci talentu nie staje. Pomyśl zanim coś napiszesz.

Napisano

prawda co prawda, ale termin ktory uplynal, nie byl terminem rozpoczecia sie bitwy, tylko zakonczenia glosowania: ]

Napisano

hindus: spokojnie! znowu nie wziąłeś swoich tabletek! ;)

Bitwy nie będzie! Wracajcie do swoich WIPów. ;)

Napisano

"Bitwy nie będzie!"

Jak to NIE BĘDZIE??!! Niektórzy już grafy mają skończone a ten mówi, że nie będzie:D

Napisano

Pamiętajcie. cyt."Pierwsi będa ostatnimi" Ciekawe ilu dotrwa do konca?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności