Traitor Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Hej Ostatnio lubuje sie w tonkowatych klimatach:) Podrzucam nowego pikcza, tym razem z uzyciem globala:) http://www.cechowski.com/i_love_it.htm Pozdrawiam Traitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 ech Traitor, taki staŻ* na forum... zmień temat na zgodny z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 pokaz cos wiecej:) jakas siateczke i powiedz cos wiecej o pracce ile robiles itp.:D a pracak mi sie bardzo podoba......!! pozdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 bardzo fajne-fajne kolorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 masz bardzo ładny klimacik w tych toonach. 5/6. Leruchu 88% twoich komentarzy to zmień temat? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 ach, ten Twoj (super) styl !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 swietne ... po kominku wg. mnie jedna z najlepszych prac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Leruchu 88% twoich komentarzy to zmień temat? :P NO co:D trzeba sobie posty nabijac:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 . bdb, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Poraz kilejny nie moge być orginalny jest bardzo dobrze wręcz supre ode mnię 5:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 miodzio ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 jesli sikham pisze miodzio to ja nie mam słów ;) a tak serio to czuje galerie albo rekomke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 reklama chyba jeszcze nie ale rekomędacja jest jak w banku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 fajne, co tu wiecej mowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linus Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Klimat i wygląd obiektów, jak w Raymanie 3 :D A tak to to praca fajna... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 wypass FRONTPAGE ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 ehh leru, tyle lat na karku i taki kardynalny blad ;) atak na marginesie, laaaansowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Trzymasz klimat, a poziom prac rośnie !!! Praca na rekomendacje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Świetny klimacik ,cos w stylu raymana:) Szkoda tylk o,ze scena sprawia wrażenie low-poly...jak dla mnei jednak za duzo kanciastości.Ale to tylko szczegół ,tez bym tak chciał umiec(w końcu sie nauczę!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Fajnie, ze Wam sie podoba. Co do kanciakow to poprostu polubilem taki styl grafiki. Nie przepadam za fotkami, ostatnio wole tego typu stylizacje. Bardzo przyjemnie sie robi. Co do czasu wykonania to nie dam rady powiedziec, bo nie liczylem, poprostu siadalem w wolnej chwili i cos tam dorabialem. Grafiki w tym stylu dosyc szybko sie tworzy, nie trzeba dbac o idealne katy proste i wyglada to raczej jak wyzywka na biednych boxikach, podobnie z texturowaniem:)) Siatke mozecie ogladnac tutaj: http://www.cechowski.com/siatka.jpg Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Eh no coz. Ja tez bede malo orginalny - bardzo fajne. Moze jakis tutek nt. oswietlenia ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplex Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 To jest pięęęęęęęęękneeee :) Szkoda że się nie znam na grafice to bym powiedział co dokładnie :P Ale ogólnie jest super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 WYPAS. idealnie trafiles w moj gust. mozesz troche podrysowac promienie sloneczne w photoshopie , dla klimatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 dentysta sadysta? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Mi sie podoba ta kańciastość klimat w deche! ale chcialbym się tak nauczyć oświetlenia bo z tym to kuleje, podpisuje sie abyś zapodał jakiś tutek na temat dobrego oświtlenia sceny może być na przykładzie twojej pracki "Dentysta Sadysta". POmyśl nad tym, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 super, bardzo mi sie podoba!praca według mnie ma fajny przyjemny klimacik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Kolejna swietna praca Traitor utrzymana w tym dosc specyficznym klimacie. jeden z lepszych toon workow jakie widzialem :) Od siebie dodam ze przydalo by sie jeszcze troche kurzu w pomieszczeniu zeby uwydatnic ladnie sloneczko i klimacik a takze lekka korekcja koloru aby bylo bardziej cieplo a takze polyski na metalach. Cos takiego mialem na mysli, jesli masz cos przeciwko modyfikacji twojej pracy odrazu ja usune. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 No Rascal całkiem fajnie to zmnieniłeś sorki dla autora za to co powiem ale Twój tunning mi się bardziej podoba od orginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 a mi zdecydowanie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Nie chodzilo tutaj o porownanie lepsze czy gorsze, a poprostu o propozycje wzbogacenia pracy o pewne detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Rascal: Oczywiscie nie mam nic przeciwko, aczkolwiek stosowalem ten zabiego co ty w afterze ale jakos nie przypadl mi do gustu i zostawilem tak po staremu. Osobiscie wole taki mniej "eksplodujacy" :), ale to jak kto woli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 Ładne, bardzo nawet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 19 Czerwiec 2005 Share Napisano 19 Czerwiec 2005 mi tez mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejot Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 wypas praca. nic dodac nic ujac a tuning tez fajny ale zupelnie psuje klimat pracy robi sie taki troche przerost formy nad trescia. oryginal rzadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Czuć klimat. Ładna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Trochę za bardzo ucięte z góry ale śliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Klimat piekny, zobaczylo by sie z checia jakas krotka animacje z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Tak jak wszyscy: ZAJEFAJNE! (szkoda że to co chciałem powiedzieć już zostało powiedziane, i to kilkakrotnie :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi