tweety Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 5ty to też grudzień jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 hmm.. duzo tych tematów. JA sie tylko boje zeby nie wygralo cos gdzie glownie pole do popisu beda mieli fanatycy robotoczolgolaserów przyszlosci, to sie tyczy tych futurystycznych tematów jak ziemia 2 czy 2055 badz katastrofa i zaglada ziemi. Ja bym byl np za postacia komiksowa. Jakiez to pole do popisu, bez zbednych przeslanek:P!! No ale tak czy siak trzebas sie brac do roboty (LERU) :P bo rzeczywiscie juz pozno. Swieta, swieta i poswietach. Zobaczycie.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 -Ukash- ze wszystkiego mozna ztobić komiks albo fantastyke tu nie ma takich granic, ogranicza Cie jedynie wyobraźnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Jutro Mikołajki, Leru robi nam niespodzianke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 hmm.. duzo tych tematów. JA sie tylko boje zeby nie wygralo cos gdzie glownie pole do popisu beda mieli fanatycy robotoczolgolaserów przyszlosci, to sie tyczy tych futurystycznych tematów jak ziemia 2 czy 2055 badz katastrofa i zaglada ziemi. nie no teraz to przesadziles !! jak mogles moj temat podaj jako robotoczolgolaserow (co za slowo) przyszlosci :D przeciez w tym temacie moze byc zupelnie co innego a nawet nigdy mi nie przyszlo do glowy co w stylu roboto.... :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Najbardziej przypadły mi do gustu propozycje: Dreamdealera -duchy przeszłości -sen wariata -odmienność Futro - bitwa Moja propozycja 1. strach - fear 2. raj - paradise / piekło - hell 3. ucieczka - escape 4. chciałbym tam być....... - I whish to be there....... / chciałbym tu żyć...... - I whish to live here... 5. nieśmiertelny - immortal 6. poświęcenie - sacrifice 7. mój własny świat - my own world ...a tak sobie odświeżę to co napisałem coby sobie posta nabić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Hehe nie no zartuje troche:P A\Pozyjemy zobaczymy. nielot007 nie unos sie tak bo ci zylka peknie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 a tak w ogóle to co z wywiadami z zwycięzcami z ostatniej bitwy:D? (byłem ich bardzo ciekaw, ale widać nawał pracy był i zapomnieliście:p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2005 o właśnie :P wywiady zostały już przeprowadzone, leżą u mnie na dysku i się kurzą, podobnie z tymi z poprzedniej edycji :] dzięki kolegaalek za przypomnienie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 I teraz na szybko do kazdego finalisty zagaduje na gg. ;) hehe Czekam z niecierpliwoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Leru, dawaj nastepne tematy, albo chociaz ankiete ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 No Leru, mój ty modzie ulubiony się środek miesiaca zbliża a tutaj wątek rdzewieje zwyczajnie. Jak tam progress? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Może jakąś Bitwe...Ferie bendą będzie czas by sie męczyć:D Zobaczycie...Leru zrobi nam niespodzianke na Święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2005 "Time goes by so slowly for those who wait..." :] spokojnie, już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Oj Leru zacznie się niebawem ostatni tydźnień pzred świętami więc zlituj sie i pośpiesz bo po świętach zaś się odciągnie do stycznia:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 ze znanych sobie źródeł wiem, że będzie za parę dni:p (a wywiadów jak nie było, tak nie ma;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 no... ja licze że nie przeciągnie się do stycznia bo tak to więcej czasu bylo by na bitwę kiedy jest wolne - czyli od świąt do nowego roku:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 kedy w końcu bytwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 coś czuje że na bitwe jeszcze poczekamy bo nawet sondy jeszcze nie ma:/ a miała być tydzień pzred bitwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 ciekawe kiedy beda wywiady.... a Leru teraz nie ma czasu na jaks tam bitewke powrocil do swojej pracy (3d) i nie ma na nic innego czasu wiec dajcie mu spokoj niech wkoncu trafi do zlotej galerii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 ojejku przecież ja mam Bitwę do wystartowania :/ nielot007 -> mądrze prawisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tinek Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 ...To ja jeszcze zarzucę tematy...bo ponoć ostatnie słowa mają największy wpływ :P - morderc y/a, - las, - reanimator(uprzestrzennienie postaci z gier 2d), - schronienie, - powrót, - chwalebna śmierć, - najgłupsza scena(maksymalnie bezsensowna, najlepiej mająca coś w sobie scenka jaką jesteście w stanie wymyśleć...a przy ocenie brano by pod uwagę głupotę sceny i jej wykonanie oczywiście) pozdrawiam i życzę twórczych myśli (zwłaszcza organizotorom bitwy) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Leru Leru ;) yhm nie zebym poganial ale łer is bitwa ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 heh pewnikiem zrobi nam prezent na święta i 24-go o 20:00 dostaniemy bitewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 w wigilie trzeba będzie uważać, niektórzy mogą zacząć mówić po ludzku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 0101101011101100011011001000101001110100111001010001... Tłum: (bit) "Masz rację, Bacry..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 heh pewnikiem zrobi nam prezent na święta i 24-go o 20:00 dostaniemy bitewke Santa Leru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Chyba Satan Leru ;) To zaczyna wyglądać jak dobry striptease :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 RK - heh nooo baaaaaaaaa:P może się uda w tym tygodniu:d oby się Leru udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Leru, następna bitwę zaczynasz przygotowywać zaraz po odpaleniu tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 albo już teraz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Nie no, to juz naprawde przeginka ... zyzby ktos zbieral na nagrody ? To jest chyba najdluzej przygotowywana bitwa w historii. Zagladam co kilka dni i zastanawiam sie czy juz mnie cos nie ominelo - moze juz po sondzie i bitwa dawno trwa tylko nikt nas nie zdazyl poinformowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 Panowie proszę o paredziesiąt godzin cierpliwości :) RK -> LOL :] Shogun 3D -> tak jest Sir! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 teraz to wiesz co... juz sie wszyscy obrazili i nikt nie chce startowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 to jak nikt nie startuje to ja z przyjemnościa zgarnę nagrody:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Ja z wieksza przyjemnoscia zgarne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 hehe a ja z najwieksza 10 razy wieksza od waszej :D hmmm czy paredziesiat to tez 24?? bo jak tak to godzina zero coraz blizej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 no parędziesiąt to od 20 do 99 godzin :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 no to masz czas do poniedzałku do godz. 6:17 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi