Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 55,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm.. duzo tych tematów. JA sie tylko boje zeby nie wygralo cos gdzie glownie pole do popisu beda mieli fanatycy robotoczolgolaserów przyszlosci, to sie tyczy tych futurystycznych tematów jak ziemia 2 czy 2055 badz katastrofa i zaglada ziemi. Ja bym byl np za postacia komiksowa. Jakiez to pole do popisu, bez zbednych przeslanek:P!!

No ale tak czy siak trzebas sie brac do roboty (LERU) :P bo rzeczywiscie juz pozno. Swieta, swieta i poswietach. Zobaczycie.. :P

Napisano

-Ukash- ze wszystkiego mozna ztobić komiks albo fantastyke tu nie ma takich granic, ogranicza Cie jedynie wyobraźnia

Napisano
  -Ukash- napisał:
hmm.. duzo tych tematów. JA sie tylko boje zeby nie wygralo cos gdzie glownie pole do popisu beda mieli fanatycy robotoczolgolaserów przyszlosci, to sie tyczy tych futurystycznych tematów jak ziemia 2 czy 2055 badz katastrofa i zaglada ziemi.

nie no teraz to przesadziles !!

jak mogles moj temat podaj jako robotoczolgolaserow (co za slowo) przyszlosci :D

przeciez w tym temacie moze byc zupelnie co innego a nawet nigdy mi nie przyszlo do glowy co w stylu roboto.... :)

pozdro

Napisano
  razor napisał:
Najbardziej przypadły mi do gustu propozycje:

Dreamdealera

-duchy przeszłości

-sen wariata

-odmienność

Futro

- bitwa

Moja propozycja

1. strach - fear

2. raj - paradise / piekło - hell

3. ucieczka - escape

4. chciałbym tam być....... - I whish to be there....... / chciałbym tu żyć...... - I whish to live here...

5. nieśmiertelny - immortal

6. poświęcenie - sacrifice

7. mój własny świat - my own world

...a tak sobie odświeżę to co napisałem coby sobie posta nabić :P

Napisano

Hehe nie no zartuje troche:P A\Pozyjemy zobaczymy.

nielot007 nie unos sie tak bo ci zylka peknie:D

Napisano

a tak w ogóle to co z wywiadami z zwycięzcami z ostatniej bitwy:D? (byłem ich bardzo ciekaw, ale widać nawał pracy był i zapomnieliście:p)

Napisano
  • Autor

o właśnie :P wywiady zostały już przeprowadzone, leżą u mnie na dysku i się kurzą, podobnie z tymi z poprzedniej edycji :]

dzięki kolegaalek za przypomnienie ;)

Napisano

I teraz na szybko do kazdego finalisty zagaduje na gg. ;) hehe

Czekam z niecierpliwoscia.

Napisano

Leru, dawaj nastepne tematy, albo chociaz ankiete ;p

Napisano

No Leru, mój ty modzie ulubiony się środek miesiaca zbliża a tutaj wątek rdzewieje zwyczajnie. Jak tam progress?

Napisano

Może jakąś Bitwe...Ferie bendą będzie czas by sie męczyć:D Zobaczycie...Leru zrobi nam niespodzianke na Święta

Napisano
  • Autor

"Time goes by so slowly for those who wait..." :]

spokojnie, już niedługo

Napisano

Oj Leru zacznie się niebawem ostatni tydźnień pzred świętami więc zlituj sie i pośpiesz bo po świętach zaś się odciągnie do stycznia:(

Napisano

ze znanych sobie źródeł wiem, że będzie za parę dni:p

(a wywiadów jak nie było, tak nie ma;p)

Napisano

no... ja licze że nie przeciągnie się do stycznia bo tak to więcej czasu bylo by na bitwę kiedy jest wolne - czyli od świąt do nowego roku:) pozdr

Napisano

coś czuje że na bitwe jeszcze poczekamy bo nawet sondy jeszcze nie ma:/ a miała być tydzień pzred bitwą

Napisano

ciekawe kiedy beda wywiady....

a Leru teraz nie ma czasu na jaks tam bitewke powrocil do swojej pracy (3d) i nie ma na nic innego czasu wiec dajcie mu spokoj niech wkoncu trafi do zlotej galerii :D

Napisano
  • Autor

ojejku przecież ja mam Bitwę do wystartowania :/

nielot007 -> mądrze prawisz :D

Napisano

...To ja jeszcze zarzucę tematy...bo ponoć ostatnie słowa mają największy wpływ :P

- morderc y/a,

- las,

- reanimator(uprzestrzennienie postaci z gier 2d),

- schronienie,

- powrót,

- chwalebna śmierć,

- najgłupsza scena(maksymalnie bezsensowna, najlepiej mająca coś w sobie scenka jaką jesteście w stanie wymyśleć...a przy ocenie brano by pod uwagę głupotę sceny i jej wykonanie oczywiście)

pozdrawiam i życzę twórczych myśli (zwłaszcza organizotorom bitwy) ...

Napisano
  Cytat
heh pewnikiem zrobi nam prezent na święta i 24-go o 20:00 dostaniemy bitewke

Santa Leru

Napisano

Chyba Satan Leru ;)

To zaczyna wyglądać jak dobry striptease :D

Napisano

Nie no, to juz naprawde przeginka ... zyzby ktos zbieral na nagrody ? To jest chyba najdluzej przygotowywana bitwa w historii. Zagladam co kilka dni i zastanawiam sie czy juz mnie cos nie ominelo - moze juz po sondzie i bitwa dawno trwa tylko nikt nas nie zdazyl poinformowac ?

Napisano
  • Autor

Panowie proszę o paredziesiąt godzin cierpliwości :)

RK -> LOL :]

Shogun 3D -> tak jest Sir!

Napisano

teraz to wiesz co...

juz sie wszyscy obrazili i nikt nie chce startowac

Napisano

hehe a ja z najwieksza 10 razy wieksza od waszej :D

hmmm czy paredziesiat to tez 24?? bo jak tak to godzina zero coraz blizej :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności