Master Kiełbaster Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 ________________________________ Final Render: Praca przedstawia clowna który traci równowagę i zaczyna spadać z wieży. Użyłem 3ds max 7.5, total textures. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe3d Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 bardzo dobry pomysł, pasuje do tematu który wybrałeś, mam nadzieje że w cyrku będzie widownia:) powodzenia życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Fajny pomysł, może z tego niezła rzecz wyjść, powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 no no... naprawde dobry pomysl... w sensie lepszy niz standardowy "dobry pomysl" ktory pisze sie w kazdym threadzie :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2005 mój temat jest wyjątkowy... jak wszystkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 hehe chciałem powiedzeć, że super pomysł i w sumie... powiem to :D super pomysł! Oby Ci się udało oddać tą wysokość :D Witam Masterze Kiełbasterze, powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Noo ciekawe ciekawe :) -az sie zastanawiam- to bedzie pieknie wygladac - twarz clowna z grymasem, ktory raczej z clownem nie jest kojarzony :) strach w oczach bo chcial byc fajny i zapomnial linki asekuracyjnej przymocowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Dzięki za komentarze. zrobiłem szybki koncepcik: http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk02.jpg + niepomazana wersja http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk03.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2005 mały updacik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 ale dasz większego smootcha? bo coś przy oczkach kanty widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe3d Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 fajne włoski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 powiem szczeze ze niepowazna wersja bardzo fajna, caly koncept bardzo kwasny, fajnie moglby dzialac ten tlum na dole(moglbys sie postarac by wydawal sie ruchomy, musze poszukac stron o oszukiwaniu wzroku, jesli wiesz o co mi chodzi) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe3d Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 np. klaszczący dzieciak z blurem na rekach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2005 thx for comments mały update: http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk06.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Kaun jest swietny, tylko jest jedna kwestia. Z takim płaskostopiem nie dostał by pracy w cyru. Chyba ma lewą stopę w miejscu prawej i na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Mi się podoba! Świetna praca !! Dalej MK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proto Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Clown bardzo udany (a' propos butow dodalbym takie kulfony na dziobach :)), zas sam koncept skojarzyl mi sie z gra Psychonauts, a konkretnie koncowym poziomem :). Polecam jako inspiracje, szczegolnie jesli ma to byc zakrecone :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Trochę go wygniotłem http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk08.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 ehhh, kawal dobrej roboty, choc dla mnie troche wyglada jak kukielka, ze wzgledu na rozmiary ubran, a wlasciwie wielkosci plecionki do calego modelu, moze jest to efekt zamiezony nie wiem: ], pozatym bajer jestem pod wrazeniem, pieknie Ci wyszedl, taki cartoonowaty, podoba mi sie :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 super master!! mozna zobaczyc wire?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2005 prosze bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Śiwtnie go wygniotłeś. Co tu dużo mówić, już teraz jesteś w ścisłaj czołówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2005 kolejny update z próbą rigu: http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk11.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 zbyt plastikowe tekstury a co do rigu, mnie irytuje ten plan tylni, i trudno mi sie zorientować jak koleś jest ułożony względem ziemi (leci, czy już leży, czy co?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 nie czuć za bardzo tego tragizmu postaći, jej ręce są za sztywne, ale myślę, że to kwestia wyrazu twarzy. Może jakieś zmarszczki wokół ust ? Mimo to postać bardzo sympatyczna sama w sobie :) Clown jest taki jaki powinien być ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2005 dzięki za komentarze. Trochę mu przerobiłem twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 zajeb.... ale troche ciezko sie polapac co do czego co to ma przedstawiac:) gdybym nie widzial conceptu to bym nie weidzial co obrazek przedstawai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 Może zaaplikujesz smutną minkę? SMutne Clowny zawsze mnie przerażały ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 beta cyrku i nowa poza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 może by dodać przelatujący (z mblurem ) drążek którego on nie zdążył złapać ? p.s. fajny ten clown edit - właśnie ! - nogi powinien mieć wyżej tak żeby mu było widać podeszwy - będzie wtedy większe wrażenie spadania w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe3d Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 jak dla mnie to masterkiełbaster jest faworytem, praca idzie mu prawie tak szybko jak Simple_man'owi ale on za to ma bardzo dużo szczegółów i jest to wszystko czysto wykonane. Master Kiełbaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuuł Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 dokładnie, bo nie wiadomo czy on spada, czy leci, czy podskakuje, jestem róniez za smutną minką albo niech oczy będą przerażone a na ustach niech maluje się sztuczny i wymuszony usmiech..wtedy to dopiero będzie komicznie...aha, i jeszcze pomysł z widoczna liną której nie zdazył złapać był baaardzo dobry..a na dole, na widowni - zadowolone dziecie poklaskujące i bawiące się na całego......trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2005 clown dopiero zaczyna spadać z wieży którą właśnie zaczęłem robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 Nie zabijaj clowna!!! A jak już tu jestem to zapytam, co się dzieje pod pachami? Jakoś dziwnie się tam materiał odkrztałca. Ale może to tylko moje odczucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomiot Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 nie ma co fajnie ci idzie... materiał pod pachą wygląda jakby to pyło łaczenie matraiłu.. ale z drugiej strony tego nie ma więć to jakiś babol mimo wszystko.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 to jest szew pomiędzy rękawem a resztą mundurka :) z drugiej strony też będzie go widać jak dam lepsze ustawienia rendera mały update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 No z tym słoniem to coś ci nie wyszło. Jest jakiś słabszy w stosunku do clowna. No i co to jest to coś co słoniowi stoi na trąbie? Za to światełka są w sam raz, bardzo estradowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 staw ramieniowy sie moze przemieszczac wez to pod uwage tez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2005 http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk30.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 ale co to jest teraz za zwierzę? nie wiem co to jest ale na pewno leprze od słonia, pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 hipopotam :) ladnie ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 ogolony mamut. zwierze fajne, mi sie podoba, ale myślę że w dalszym ciągu nie widać za bardzo sytuacji, zmieniłabym perspektywe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 scena nabiera rumieńców dzięki tym dodatkowym elementom Zgodzę się z Anią, troche nie bardzo widać co się z nim dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2005 http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk31.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 ej no zrob cos z tym ramieniem jego bo beznadziejnie to wyglada.... jak wyciagasz reke do gory to bark tez podnosisz no nie ?? tak reka jego to pewnie bedzie wygladac ale jak juz spadnie na dol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk32.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 no nie o to do konca mi chodzilo ale przynajmniej nie jest polamany :) takze lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2005 kolejna próba kompozycji :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2005 kilka zmian: http://members.lycos.co.uk/masterkielbaster/cyrk41.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 no najlepsza chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi